Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gece bari bakmasın buraya ya o şimdi mum ışığında sevgilisiyle beraber, anın büyüsünü burasıyla bozmamalı

İşsiz kalınca burası mekanım oldu benim. Keyif alıyorum
Bende üyeydim de yorum fln hic yapmiodum valla baya zevkli sosyal medya kullanmiodum burasi o acıgı kapatti

Eşim de gülerken görünce soruyor yine ne var diye

İlk takılmaya başladığım aylarda +18de dolanıyorum, komik cinsel anılar dşye bir başlığa takıldım. Allahım gülmek falan değil bildiğin kahkaha atıyorum, eşim en son telefonu aldı elimden okudu nerede takılıyorsun sen böyle dedi. Hiç sorma ben yorum yazmıyorum sadece okuyucuyum dedim

O zaman gerçekten sadece okuyucuydum ama

Ben ilk başka bi uyelikle eski nişanlimla ilgili akil danişmak icin girdim valla baya da yardimci oldular sagolsunlar sonra sessiz sessz giriodum cinsellikte de dolaniyodum ama yakalanmadim senin gibi neyseki eşij ilgi kayinca meraklanmiş doğal olarak ben bayadir elimden düşurmuom azaltmam lazım

Ayyy ben de o topikte cok eglenmistim

Ben elim boşken hep telefonla oynarım zaten, alışık eşim.
Geçen, hafta sonu kaçamağinda, ne güzel bol bol sıvı almış ...zemhericim biraz daha iyi misin canım
Korona değilim çok şükür, belirtiler tutmuyor ilaç almaya başladım, hala halsizim ama bir kaç güne toparlarım İnşallah, sorduğun için teşekkür ederim

Allah şifa versin. Beslenmene dikkat et çabucak toparlarsin. Rica ederim aynı mekanda teneffüs etmişliğim var seninle özelsin benim için.

Allah şifa versin. Beslenmene dikkat et çabucak toparlarsin. Rica ederim aynı mekanda teneffüs etmişliğim var seninle özelsin benim için.
Az önce eşime bahsettim senden, ben tanıyorumdur kesin dedi dedim sorgulamıyorum, orası kimliksiz ortam aşinalık oluşmasın

Tamda boşanmanın eşiğinde olup yooğğ yooğğ artık kimseyi istemireeem, çocuğuma hem ana hem baba olacam, çocuğum ve ben varız artık, nasıl olucak ki diye karalar bağlarken bir yandan beşik sallarken sizin sıcacık öykünüze rastladım Love hanım.
Hepsini tek tek okudum ilaç gibi oldu sağolasın. Bisürü merak ettiğim soru var ama şimdi sormiciğim. Bu akşamın tadını çıkarın Love hanım sevgileeer

Az önce eşime bahsettim senden, ben tanıyorumdur kesin dedi dedim sorgulamıyorum, orası kimliksiz ortam aşinalık oluşmasın
Ceylanpınar Lisesi'nden Meryem hoca
2006- 2007 ' de oradaydım. Bosch bayisinin evinde de oturmuştum. Zemhericim emekliliğime az kaldı canım...ifşa olma gibi bir sıkıntım yok

Ceylanpınar Lisesi'nden Meryem hoca
2006- 2007 ' de oradaydım. Bosch bayisinin evinde de oturmuştum. Zemhericim emekliliğime az kaldı canım...ifşa olma gibi bir sıkıntım yok
Eşim biliyor seni, direk kapalı bir bayan mı diye sordu, isim hafızası çok iyi ali do...Cı dan dolayı tanıyorum galiba dedi. Denk gelmişsiniz galiba eşim sınıfçı adı hasan çok esmer iri yarı biridir

Ali bey çok iyi bir insandı ...Murat vardı diğer müdür yardımcımız. Doğru hatırlıyor beni

Ay ben sizin konunuzu da takip ediyordum en son neler yaptınız diye aklım kalmıştı merak etmiştim hatta. Eşiniz psikologa gitti mi herhangi bir teşhis kondu mu? Boşanma aşamasına nasıl geldiniz? Kusura bakmayın sorduğum için belki yeri burası değil ama çok merak ettim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…