- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.074
- 1.123
Eyvah yanmış ortalıkVardın mı dıye aradı eve donunce, sımdı gırdım kuvetı dolduruyorum yatıcam galıba hasta oluyorum dedım ahdksshak o ara buraya konu yetıstıren ogrencı gıbı yardırarak yazıyorum dıyemedımlove, tatıle gıtmemız lazım, yakın mı uzak mı ne zaman gun soyle hemen alcam dıyo zabağnan bülent ersoy kımlıgımden ıbrahım tatlısese gecmem an meselesı adam tatıl pesınde. Nasıl gıtcez delırdın mı dıyorum, evet delırttın daha bız bırlıkte kuvette keyıf yapmadık, vıcdanın el verıyo mu yalnız yatmaya hayatım dıyo ahsjsks öyle bı el verıyo kı valla 45dk cıkamadım
Sevgılı oldugumuz mu? İlk açıldıgı mı?Bir ay kadar oldu heralde di mi?
İlk açıldığı sanırım 1 ay oldu? Sevgili olduğunuz?Sevgılı oldugumuz mu? İlk açıldıgı mı?
Deva bize sevişler adlı şarkıyı soyluyo bana shdksjsjsjEyvah yanmış ortalıkdayanamayacak sensizliğe, huysuzluk yapmaz inşallah
Ilk acıldıgı 1ay gectı, sevgılı oldugumuz tarıh 28subatı 1marta baglayan gece ahdjshskssjİlk açıldığı sanırım 1 ay oldu? Sevgili olduğunuz?
2 hafta olmuş. Çok erken. Adamda kayış koptu şu an.Ilk acıldıgı 1ay gectı, sevgılı oldugumuz tarıh 28subatı 1marta baglayan gece ahdjshskssj
Asık oldugu kadını bosamak nasıp olan belkı de tek avukatım, bırak da gozlerım donsun love dıyo bana2 hafta olmuş. Çok erken. Adamda kayış koptu şu an.
Gözü dönmese bu kadar pervane olmazdı zaten etrafındaAsık oldugu kadını bosamak nasıp olan belkı de tek avukatım, bırak da gozlerım donsun love dıyo bana
İşi eve taşımamak yasak gibi bir şey. Yani evdeyken de iş geliyor ve ulaşılamıyor olmak ciddi sicil bozan bir şey... Mesela sabah pikniğe gidelim diye çıktık. Acil iş çıktı ve geri döndüm. Ha şimdi işim bitti. Bir saniye rahat yok yani. Cuma çıkarken hafta sonu da şunu hallediverin soci hanım diyorlar... Artı ev işi de bitmiyor. Yemeği temizliği.. Hafta içi 9 gibi evde oluyorum ortalama. Yani bittim. Haksız mıyım yaAğır romanda bir sahne vardı okan bayülgenle müjde arın o geldi gözümün önüne
Çok baskı altındasın belli ama mümkün olduğu kadar işi eve taşımamak lazım, bunun için ne yapabirsin bir araştırsana, aynı sorunu çalışırken ben de yaşıyorum. Hala çözemedim
Valla melisa manyağı oldum.Dadan yavrum melisa çayına, sınırlerıne ıyı gelır
Ah ne bekarken ne evliliğimde bu kadar ilgi gösterip pohpohlayanim olmadı.Vardın mı dıye aradı eve donunce, sımdı gırdım kuvetı dolduruyorum yatıcam galıba hasta oluyorum dedım ahdksshak o ara buraya konu yetıstıren ogrencı gıbı yardırarak yazıyorum dıyemedımlove, tatıle gıtmemız lazım, yakın mı uzak mı ne zaman gun soyle hemen alcam dıyo zabağnan bülent ersoy kımlıgımden ıbrahım tatlısese gecmem an meselesı adam tatıl pesınde. Nasıl gıtcez delırdın mı dıyorum, evet delırttın daha bız bırlıkte kuvette keyıf yapmadık, vıcdanın el verıyo mu yalnız yatmaya hayatım dıyo ahsjsks öyle bı el verıyo kı valla 45dk cıkamadım
Bende okurken ayni seyleri dusundum pohpohlanmadim hic sorunum ney diye bir sigara yaktim birde damar muzik bir dal sigara alirmiydin efkarlandirdi beni evdeki kocayi bosanmayi bile dusunuyorum zira kendisi cift basli okuz olabilir. Bunada yakicam simdi bir taneAh ne bekarken ne evliliğimde bu kadar ilgi gösterip pohpohlayanim olmadı.Hayır çirkin değilim, onunla da alakası yok ama bunun bir sırrı olmalı.. İnsanın hayatının en güzel anlarından birini yaşıyorsun. Dilerim sorunsuz devam eder.
Vallahi aslında yorumunuza kahkaha emojisi koymak istemezdim ama son yazdıklarınıza gülmeden de edemedim.Bende okurken ayni seyleri dusundum pohpohlanmadim hic sorunum ney diye bir sigara yaktim birde damar muzik bir dal sigara alirmiydin efkarlandirdi beni evdeki kocayi bosanmayi bile dusunuyorum zira kendisi cift basli okuz olabilir. Bunada yakicam simdi bir tanelove umarim hayatinda hep mutlu olursun duacinim enerjin cok hos sayende yuzum gulup modum yukseliyor allah razi olsun senden. Bu arada bir ara kahve falina bakip sallayabilirim azcik daha spoiler alirim hahaha
Yaaa evliliklerde genelde oyle kizlar sıkmayın canınızı saygi ve sevgi varsa bide sadakat bence en guzeli kotuleri görup şukredin bdv bunun icin biçilmiş kaftan . Uzuluyorum ordaki arkadaslara ama yine de şükur sebebi oluyo bazenVallahi aslında yorumunuza kahkaha emojisi koymak istemezdim ama son yazdıklarınıza gülmeden de edemedim.Çift başlı .. Dağ ayısı diyorum ben içimden. Çok iyidir ama kadın olarak gördüğüm ilgi % 20 ya var ya yok..
Arkadasim haline sukret yuzde 20 bile nimet ben bazen yuzde 5 i birak herifi yanliz mesguliyetsiz yakalayipta yataga atamiyorum ya yorgun ya olay bir bitmedi hayir o yuzde 5 lik kisimda da okuze donusuyor hemde cift baslisindan bazen bosasam da kurtulsam diyorum hep enerji dusuruyor benim lanet olasica bugun cok efkarliyim canim sikkin icim yaniyorVallahi aslında yorumunuza kahkaha emojisi koymak istemezdim ama son yazdıklarınıza gülmeden de edemedim.Çift başlı .. Dağ ayısı diyorum ben içimden. Çok iyidir ama kadın olarak gördüğüm ilgi % 20 ya var ya yok..
Ooooo daha nolsun ay masallah de nazar değmesin kizzzShddkdhsj karın kası yapmısım yemın ederım, bastım sıcak suyu masajıdyson mı phılıps mı dıye sorarsan dyson dıyorum ben performans ıcın
Ya bu adamlara naptilar valla bakin bence yediklerinden ictiklerinden oncden kadinlar köşe bucak kaçardi simdi pek bi kiymetw bindiler sinir oluom yaaa ilerdeki kocama şimdiden kuruluyorumArkadasim haline sukret yuzde 20 bile nimet ben bazen yuzde 5 i birak herifi yanliz mesguliyetsiz yakalayipta yataga atamiyorum ya yorgun ya olay bir bitmedi hayir o yuzde 5 lik kisimda da okuze donusuyor hemde cift baslisindan bazen bosasam da kurtulsam diyorum hep enerji dusuruyor benim lanet olasica bugun cok efkarliyim canim sikkin icim yaniyor
Bosanma sebebi olarak burayi mi gostersem avukat bey varsa bizimki ney bizim evdeki nerenin beyi hayvanat bahcesi yada besi ciftigi beyi cift basli okuz boyu cuce olur ins.Kiz herkes depresyona girdiii love boşayacaklar adamlariklonlama olaydı avukati klonlayaydık kız
Totolarin kalkinligi nerdeen geliyor bende bilmiyore hayir kendini ne saniyorsa totosuda yok kup kuru birsey besi olup kesime gitse 5 kurus vermezler geri bendeki okuz yapili bile degil.Ya bu adamlara naptilar valla bakin bence yediklerinden ictiklerinden oncden kadinlar köşe bucak kaçardi simdi pek bi kiymetw bindiler sinir oluom yaaa ilerdeki kocama şimdiden kuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?