O, bu saatten sonra sol elıyle anca kıcını yıkar bebeksiKizzz love vallaha heykelini diksek beynine beton yetmezadam bunu atlatamaz asla . O kadar aptal ki hersyi o işe bağlamış duygusal ve ruhsal yönünü gormuyo kör resmen . Neyse sol eliyle mutlulullar diliyoruz ona
Zaten atlatamadığı için '' aldattım seni, bende sorun yok. Aldattım demek ki ç.küm varmış. '' gibi birşeyler demiş. Okur okumaz yalaaağğğn dedim.Kizzz love vallaha heykelini diksek beynine beton yetmezadam bunu atlatamaz asla . O kadar aptal ki hersyi o işe bağlamış duygusal ve ruhsal yönünü gormuyo kör resmen . Neyse sol eliyle mutlulullar diliyoruz ona
Senin ex öküz gerçekten cahıl bir insanmışHayır bunun kesınlıkle alakası yok guzellıkle. Ben hep aynı bendım bundan 4ay onceye kadar da evlıydım,6 senelık paylasıma karsımdakı adamın kılı dahi kıpırdamıyordu, seks manyagı dedı, senın gozun asla doymaz dedı, bosanırken de, bu kadar hayvanlıgıma ragmen benımle 6sene evlı kalıp 3 cocuk verdın dıye tesekkur etmeyı bırak, sen sanıyor musun kı dunya senın etrafında donecek, love kendını kendı gozunde nereye konumlandırdıysan ordan hızla duseceksın senı eyleyecek o mukemmel adam yok dunyada, bosan da gor dedı. Bosandım, allah razı olsun ıyı kı bu raddeye getırıp bosanmıs benden,daha fazla cırkınlesmeyecektım ama bende son zemberegımı akıttım nasılsa eve tek donecegım bundan sonra, hey ex öküz ben hayatında bırdaha olmayacagım yemın edıyorum ama beynın ve kalkmayan seyın hep senınle olacak, bu dert sana bır omur yeter dedım, pısman degılım
Kiz ikizler burcu olmak ona yetiyodur belasinı bulmus elleme kendimden biliomLeylayaman16 ay o daha sok edici karpuzu kesiyorsun kelek cikiyor hayal kirikligi en acisindan. Ay yok leylam ben alistim 3 yildir benim okuz ikizler tam bir les demek istemiyorum ama cok degisik bir insan . bir bakmissin muthis bir bakmissin icinde dag ayisi var cekilmiyor bazen iste efkarlaniyorum. Beynik cayirlarinda ot kalmadi her yer tezek koktu. Ondan iciyorum
Rezil utanmaz yaptığı haltı marifetmiş gibi anlatıp birde sorun sende mi demişZaten atlatamadığı için '' aldattım seni, bende sorun yok. Aldattım demek ki ç.küm varmış. '' gibi birşeyler demiş. Okur okumaz yalaaağğğn dedim.
O kadar uzak kaldım ki sabah şeysinden unuttum artık normaldirSabah şeysi işte söyletme oniii
Yok ya kafaya koydum bosuycam da az bekliyom ustune ev falan olucak donuyla birlikte gidecem.Kiz ikizler burcu olmak ona yetiyodur belasinı bulmus elleme kendimden biliombi süre sonra duyarsizlaşiyomuşsn az daha sabir 3 sene cok erken hem belki duzelir mucize ama beelki
Kesinlikle canm çok şükür ciddi bir sıkıntımız yok ama evliliği de ateşlemek lazımYaaa evliliklerde genelde oyle kizlar sıkmayın canınızı saygi ve sevgi varsa bide sadakat bence en guzeli kotuleri görup şukredin bdv bunun icin biçilmiş kaftan . Uzuluyorum ordaki arkadaslara ama yine de şükur sebebi oluyo bazen
Benım ex öküz de işte evlatlarının hatrınaymıs oturaymısız bu evdeYok ya kafaya koydum bosuycam da az bekliyom ustune ev falan olucak donuyla birlikte gidecem.cok cok degismesi lazim imkansiz.
Yok love benim cok icime oturdu donuna kadar istiyorum. İcindekini pek goremedik ben o donlara emek ettim yikadim utuledim en cok benim hakkim kici donsuz kalirsa belki soguktan uyanir biryerler hahahha ayi kis uykusuna yatarBenım ex öküz de işte evlatlarının hatrınaymıs oturaymısız bu evdeavkatcım o zaman bana maddı manevı tazmınat davası da acmak ıstıyor musun love demıstı. Ben kurtulayım da kurban keseceyım ahmet bey demıstım shdkdjshssksk
Yok anam o tür ayılar, uyanıp gerı yatarlar, bı dona degmez adhdkshsjsYok love benim cok icime oturdu donuna kadar istiyorum. İcindekini pek goremedik ben o donlara emek ettim yikadim utuledim en cok benim hakkim kici donsuz kalirsa belki soguktan uyanir biryerler hahahha ayi kis uykusuna yatar
Ay ağzım kulaklarımda okuyorum resmennnn. 20.sayfadan sesleniyorum daha sona gelmeden "yürü be loveitredddddd"Geceden berı sunu dusunuyorum bende, kız loveit sen buna sevgılım dıyebılır mısın, dersın dersınderım ya, bende bu kadar seye bır adım atmaya karar verdım galıba, eger tekrar konusunu acarsa mınık bır ısık yakıcam, ınsallah dogru yapıyorumdur, ne dusunuyorsun
Kus öldü beybisi uyanican da emin degilim benim ki de bir umut iste fakirin umudu kici acikta kalirsa diye umut ediyor ay hahahahYok anam o tür ayılar, uyanıp gerı yatarlar, bı dona degmez adhdkshsjs
Bısey dıyım mı çay hala sıcak fazla dudişmiş olamazlarAy ağzım kulaklarımda okuyorum resmennnn. 20.sayfadan sesleniyorum daha sona gelmeden "yürü be loveitredddddd"
Nööö, canım uzulmek yok, ınan degmez, yola dewamkeKus öldü beybisi uyanican da emin degilim benim ki de bir umut iste fakirin umudu kici acikta kalirsa diye umut ediyor ay hahahahiki gun onceye kadar uzuluyordum simdi guluyorum cok yasa love
Ben evlenmeyı dusunmuyorum ya nö sikintiBu sefer beğeni atmadan sessiz sedasız okudum da geldimbenim kocam da evlenene kadar çooook romantikti avkat bey kimin. Evlenince canı istediği zamanlarda şaşırtır beni
Bnde sonu boyle olur diye korkuom yaaBu sefer beğeni atmadan sessiz sedasız okudum da geldimbenim kocam da evlenene kadar çooook romantikti avkat bey kimin. Evlenince canı istediği zamanlarda şaşırtır beni
Aslında haklı buluyorum iş yüzünden baya sıkıntılı zamanlarımız oldu.iş düzeldi ailesi yüzünden ayrılma eşiğinden döndük 2 kez .o zamanlarda romantikti. Şimdi canı başka şeyler istediğinde aşırı romantik istediğini alınca fısssssssBnde sonu boyle olur diye korkuom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?