Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizzz love vallaha heykelini diksek beynine beton yetmez adam bunu atlatamaz asla . O kadar aptal ki hersyi o işe bağlamış duygusal ve ruhsal yönünü gormuyo kör resmen . Neyse sol eliyle mutlulullar diliyoruz ona
O, bu saatten sonra sol elıyle anca kıcını yıkar bebeksi

Kizzz love vallaha heykelini diksek beynine beton yetmez adam bunu atlatamaz asla . O kadar aptal ki hersyi o işe bağlamış duygusal ve ruhsal yönünü gormuyo kör resmen . Neyse sol eliyle mutlulullar diliyoruz ona
Zaten atlatamadığı için '' aldattım seni, bende sorun yok. Aldattım demek ki ç.küm varmış. '' gibi birşeyler demiş. Okur okumaz yalaaağğğn dedim.

Senin ex öküz gerçekten cahıl bir insanmış bu nasıl bir konuşmadır ya . Valla çok geri kafalı bir insanmış. Allah kurtarmış seni . O haysiyetsizden boşandığın için senin adına çok seviniyorum

Kiz ikizler burcu olmak ona yetiyodur belasinı bulmus elleme kendimden biliom bi süre sonra duyarsizlaşiyomuşsn az daha sabir 3 sene cok erken hem belki duzelir mucize ama beelki

Zaten atlatamadığı için '' aldattım seni, bende sorun yok. Aldattım demek ki ç.küm varmış. '' gibi birşeyler demiş. Okur okumaz yalaaağğğn dedim.
Rezil utanmaz yaptığı haltı marifetmiş gibi anlatıp birde sorun sende mi demiş bir kere daha diyorum iyi ki boşanmışsın bu adam seni hasta ederdi valla bunalıma girerdin ruh hastası olurdun

Kiz ikizler burcu olmak ona yetiyodur belasinı bulmus elleme kendimden biliom bi süre sonra duyarsizlaşiyomuşsn az daha sabir 3 sene cok erken hem belki duzelir mucize ama beelki
Yok ya kafaya koydum bosuycam da az bekliyom ustune ev falan olucak donuyla birlikte gidecem. cok cok degismesi lazim imkansiz.

Kesinlikle canm çok şükür ciddi bir sıkıntımız yok ama evliliği de ateşlemek lazım

Yok ya kafaya koydum bosuycam da az bekliyom ustune ev falan olucak donuyla birlikte gidecem. cok cok degismesi lazim imkansiz.
Benım ex öküz de işte evlatlarının hatrınaymıs oturaymısız bu evde avkatcım o zaman bana maddı manevı tazmınat davası da acmak ıstıyor musun love demıstı. Ben kurtulayım da kurban keseceyım ahmet bey demıstım shdkdjshssksk

Yok love benim cok icime oturdu donuna kadar istiyorum. İcindekini pek goremedik ben o donlara emek ettim yikadim utuledim en cok benim hakkim kici donsuz kalirsa belki soguktan uyanir biryerler hahahha ayi kis uykusuna yatar

Yok love benim cok icime oturdu donuna kadar istiyorum. İcindekini pek goremedik ben o donlara emek ettim yikadim utuledim en cok benim hakkim kici donsuz kalirsa belki soguktan uyanir biryerler hahahha ayi kis uykusuna yatar
Yok anam o tür ayılar, uyanıp gerı yatarlar, bı dona degmez adhdkshsjs

Ay ağzım kulaklarımda okuyorum resmennnn. 20.sayfadan sesleniyorum daha sona gelmeden "yürü be loveitredddddd"

Yok anam o tür ayılar, uyanıp gerı yatarlar, bı dona degmez adhdkshsjs
Kus öldü beybisi uyanican da emin degilim benim ki de bir umut iste fakirin umudu kici acikta kalirsa diye umut ediyor ay hahahah iki gun onceye kadar uzuluyordum simdi guluyorum cok yasa love

Ay ağzım kulaklarımda okuyorum resmennnn. 20.sayfadan sesleniyorum daha sona gelmeden "yürü be loveitredddddd"
Bısey dıyım mı çay hala sıcak fazla dudişmiş olamazlarParla kız sen sona geldıgınde ben cok uzaklarda olcam

Kus öldü beybisi uyanican da emin degilim benim ki de bir umut iste fakirin umudu kici acikta kalirsa diye umut ediyor ay hahahah iki gun onceye kadar uzuluyordum simdi guluyorum cok yasa love
Nööö, canım uzulmek yok, ınan degmez, yola dewamke

Bu sefer beğeni atmadan sessiz sedasız okudum da geldim benim kocam da evlenene kadar çooook romantikti avkat bey kimin. Evlenince canı istediği zamanlarda şaşırtır beni

Bu sefer beğeni atmadan sessiz sedasız okudum da geldim benim kocam da evlenene kadar çooook romantikti avkat bey kimin. Evlenince canı istediği zamanlarda şaşırtır beni
Ben evlenmeyı dusunmuyorum ya nö sikinti

Ya kizlar ben size birsey sorucam biz bizeyiz degil mi. Simdi ben yas 26 1 69 boy 74 kiloyum. Balik etliyim. Benim biraz gobisim valla ayva gibi birsey cok yok bununla birlikte pubis bolgem hafif cikik ben bu herifi bosuycam ya estetik yaptirayim mi bu pubis venus tepesi de deniyor bu bolgemi aldiriyim mi. Ben bunu kafaya takiyorum esimden baska da iliskim olmadi bu olay kotu mu bu benim okuz bundan huylaniyor mu acep diye dusundum.

Bnde sonu boyle olur diye korkuom yaa
Aslında haklı buluyorum iş yüzünden baya sıkıntılı zamanlarımız oldu.iş düzeldi ailesi yüzünden ayrılma eşiğinden döndük 2 kez .o zamanlarda romantikti. Şimdi canı başka şeyler istediğinde aşırı romantik istediğini alınca fısssssss ama bazen de hiiiç beklemediğim anda şiirler okur yazar bana. Ama kendi yazar alıntı değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…