- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.574
- 598
Doktora bi göster, zevk kaybı vs sıkıntı yapmayacaksa aldır.Ya kizlar ben size birsey sorucam biz bizeyiz degil mi. Simdi ben yas 26 1 69 boy 74 kiloyum. Balik etliyim. Benim biraz gobisim valla ayva gibi birsey cok yok bununla birlikte pubis bolgem hafif cikik ben bu herifi bosuycam ya estetik yaptirayim mi bu pubis venus tepesi de deniyor bu bolgemi aldiriyim mi. Ben bunu kafaya takiyorum esimden baska da iliskim olmadi bu olay kotu mu bu benim okuz bundan huylaniyor mu acep diye dusundum.
Kiz daha ne istionAslında haklı buluyorum iş yüzünden baya sıkıntılı zamanlarımız oldu.iş düzeldi ailesi yüzünden ayrılma eşiğinden döndük 2 kez .o zamanlarda romantikti. Şimdi canı başka şeyler istediğinde aşırı romantik istediğini alınca fısssssssama bazen de hiiiç beklemediğim anda şiirler okur yazar bana. Ama kendi yazar alıntı değil
Aldiriyim degil mi bence goruntusunde birsey yok tabi bence ben mukemmelimDoktora bi göster, zevk kaybı vs sıkıntı yapmayacaksa aldır.
Ya hadisin len ordan senı seven her halınle sever zaten. Ya ben napayım 178 boyum 73 kg halımle adamın anası fallandı sabaha kadarYa kizlar ben size birsey sorucam biz bizeyiz degil mi. Simdi ben yas 26 1 69 boy 74 kiloyum. Balik etliyim. Benim biraz gobisim valla ayva gibi birsey cok yok bununla birlikte pubis bolgem hafif cikik ben bu herifi bosuycam ya estetik yaptirayim mi bu pubis venus tepesi de deniyor bu bolgemi aldiriyim mi. Ben bunu kafaya takiyorum esimden baska da iliskim olmadi bu olay kotu mu bu benim okuz bundan huylaniyor mu acep diye dusundum.
Ya iste oylede acaba benim ayva gobek le venus tepem ona agri dagi gibi mi gorunuyor acaba diye icim icimi yiyor. Psikolojik kafama taktim bosanirsam da sorun olur mu bana diye hemen kendimi estetik kapilarina aticam. bence ben mukemmellim tam bir balik ekmek ama benim okuz mal. Ahaha avukatcin beline kuvet birsey olmazYa hadisin len ordan senı seven her halınle sever zaten. Ya ben napayım 178 boyum 73 kg halımle adamın anası fallandı sabaha kadar
Yaaa onu herkes ozluyo devam ettirene hiç rastlamadim elimin altinda diye bi rahatlama gelio adamlara e kaçsan ya da reddetsen bu defa da başka sorun anlayacağin adamlar sorun canımcım ben o yuzden zirvede yani nişanliyken biraktim büyü bozulmasın diye aklim kaldi o ayrıAman ne bilim nişanlılık zamanları gibi olsun istitom. Aha şimdi geldi suratı sallanıyo içrde . Bende kızların odasında oturuyom
Shdkdhsksk onu bosanınca dusunursun bebekYa iste oylede acaba benim ayva gobek le venus tepem ona agri dagi gibi mi gorunuyor acaba diye icim icimi yiyor. Psikolojik kafama taktim bosanirsam da sorun olur mu bana diye hemen kendimi estetik kapilarina aticam. bence ben mukemmellim tam bir balik ekmek ama benim okuz mal. Ahaha avukatcin beline kuvet birsey olmaz
Amaaan rabbim daha iyilerini çıkarsın karşınaYaaa onu herkes ozluyo devam ettirene hiç rastlamadim elimin altinda diye bi rahatlama gelio adamlara e kaçsan ya da reddetsen bu defa da başka sorun anlayacağin adamlar sorun canımcım ben o yuzden zirvede yani nişanliyken biraktim büyü bozulmasın diye aklim kaldi o ayrı
Bu gazla yarin kendimi mahkemede bosuycam xd ay sakasi bir tarafa ciddi ciddi bu durum problem degil demi yok yere kestirmeyim kazaya muhim yerden olmayimShdkdhsksk onu bosanınca dusunursun bebek
Amin sağol ins seninde kucuklu buyuklu isteklerim gercekleşsn hayirlisiyla aminAmaaan rabbim daha iyilerini çıkarsın karşınaboşver
Hayır ya degıl sacmalama.Bu gazla yarin kendimi mahkemede bosuycam xd ay sakasi bir tarafa ciddi ciddi bu durum problem degil demi yok yere kestirmeyim kazaya muhim yerden olmayim
Bu da sorun degilse gidip bdv de acaba kocam gay mi diye konu acayim ben....Hayır ya degıl sacmalama.
Abovvvv hiç düşünmedim bende üniformasini giyip komutanlık mi yapsam benimkineBende bi done paylasmak ıstıyorum shdskdhsksj, ohaa ekşın demek ben demek, avkatla basladıgımdan berı hep cubbesını gıymek ıstıyodum ya, gece bana savunmanı hazırla dıyınce sabah aklıma ılk ıs cubbeyı gıymek geldı dusa gırmeden ben savunmamı yapmak ıcın hazırım dedımben kendımı savunmayı bıraktım dedı sonrası yok shdkshsjssksj bu kadarını gerceklestırınce anlatacagıma daır soz vermıstım kendıme ahanda ıtıraf.com,fantazik desen var daha nossun
Sen bosanmadan rahat etmıcen, yörü tez bosanBu da sorun degilse gidip bdv de acaba kocam gay mi diye konu acayim ben....
Cuppe derken sadece ve sadece only cuppe miBende bi done paylasmak ıstıyorum shdskdhsksj, ohaa ekşın demek ben demek, avkatla basladıgımdan berı hep cubbesını gıymek ıstıyodum ya, gece bana savunmanı hazırla dıyınce sabah aklıma ılk ıs cubbeyı gıymek geldı dusa gırmeden ben savunmamı yapmak ıcın hazırım dedımben kendımı savunmayı bıraktım dedı sonrası yok shdkshsjssksj bu kadarını gerceklestırınce anlatacagıma daır soz vermıstım kendıme ahanda ıtıraf.com,fantazik desen var daha nossun
Yalniz o cuppe degil cubbe olacakCuppe derken sadece ve sadece only cuppe mi
Avukat lazim tanidik var miSen bosanmadan rahat etmıcen, yörü tez bosan
Uniforma cok kapali palaska var mi sizde onu dene altinada botlari cek daha acik yazamiycam sansurledimAbovvvv hiç düşünmedim bende üniformasini giyip komutanlık mi yapsam benimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?