Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktora bi göster, zevk kaybı vs sıkıntı yapmayacaksa aldır.

Kiz daha ne istion hep olsa anlami olmaz

Doktora bi göster, zevk kaybı vs sıkıntı yapmayacaksa aldır.
Aldiriyim degil mi bence goruntusunde birsey yok tabi bence ben mukemmelim simdi donuna kadar alacam ya o paralari huncarca harcarken bana bir faydasi olsun demi gogsume silikonda yaptircam ohh sefam olsun

Aman ne bilim nişanlılık zamanları gibi olsun istitom. Aha şimdi geldi suratı sallanıyo içrde . Bende kızların odasında oturuyom

Ya hadisin len ordan senı seven her halınle sever zaten. Ya ben napayım 178 boyum 73 kg halımle adamın anası fallandı sabaha kadar

Ya hadisin len ordan senı seven her halınle sever zaten. Ya ben napayım 178 boyum 73 kg halımle adamın anası fallandı sabaha kadar
Ya iste oylede acaba benim ayva gobek le venus tepem ona agri dagi gibi mi gorunuyor acaba diye icim icimi yiyor. Psikolojik kafama taktim bosanirsam da sorun olur mu bana diye hemen kendimi estetik kapilarina aticam. bence ben mukemmellim tam bir balik ekmek ama benim okuz mal. Ahaha avukatcin beline kuvet birsey olmaz

Aman ne bilim nişanlılık zamanları gibi olsun istitom. Aha şimdi geldi suratı sallanıyo içrde . Bende kızların odasında oturuyom
Yaaa onu herkes ozluyo devam ettirene hiç rastlamadim elimin altinda diye bi rahatlama gelio adamlara e kaçsan ya da reddetsen bu defa da başka sorun anlayacağin adamlar sorun canımcım ben o yuzden zirvede yani nişanliyken biraktim büyü bozulmasın diye aklim kaldi o ayrı

Shdkdhsksk onu bosanınca dusunursun bebek

Amaaan rabbim daha iyilerini çıkarsın karşına boşver

Bende bi done paylasmak ıstıyorum shdskdhsksj, ohaa ekşın demek ben demek, avkatla basladıgımdan berı hep cubbesını gıymek ıstıyodum ya, gece bana savunmanı hazırla dıyınce sabah aklıma ılk ıs cubbeyı gıymek geldı dusa gırmeden ben savunmamı yapmak ıcın hazırım dedım ben kendımı savunmayı bıraktım dedı sonrası yok shdkshsjssksj bu kadarını gerceklestırınce anlatacagıma daır soz vermıstım kendıme ahanda ıtıraf.com,fantazik desen var daha nossun

Abovvvv hiç düşünmedim bende üniformasini giyip komutanlık mi yapsam benimkine

Cuppe derken sadece ve sadece only cuppe mi

Sen bosanmadan rahat etmıcen, yörü tez bosan
Avukat lazim tanidik var mi ya benim durumum karisik biraz daha beklemem lazim siddetli gecimsizlik yok bizde cinsel gecimsizlik yasiyoz daha dogrusu esim yasiyor isi geregi terapiye de gitmek istemiyor. İsimden mi oluyum diyo falan filan bende bu bozuk belki tamir olur diye bekliyom umut iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…