Yoğğ bilemedin, cunku bastan yazmıstım detay sormamanız gereken yerlerıAslnda kimse soru sormamasina ragmen kendinin bi anlatasi var
Sabah saatlernde bi arkadasta yazmistu hattabu detay sorulacak bi durum deglki ondan sorulmamistir
Aradığım yorumO değil de love hiç ayrıntı vermeden günü geçiştirdi farkında mısınız? Kendisi bile şaşırdı bence bu kadar ısrar etmeyişimize.. yok mu aramızda love'ye nazı geçen birisi geceye dair birtakım tüyolar, anılar kopardın. Bu kadar rahat kurtulmasın elimizdeeenn
Yoğğ bilemedin, cunku bastan yazmıstım detay sormamanız gereken yerlerı
Yaaa love ne diyecem bütün fantazileri birden harcama bak sonrası yokluk olursa flnBende bi done paylasmak ıstıyorum shdskdhsksj, ohaa ekşın demek ben demek, avkatla basladıgımdan berı hep cubbesını gıymek ıstıyodum ya, gece bana savunmanı hazırla dıyınce sabah aklıma ılk ıs cubbeyı gıymek geldı dusa gırmeden ben savunmamı yapmak ıcın hazırım dedımben kendımı savunmayı bıraktım dedı sonrası yok shdkshsjssksj bu kadarını gerceklestırınce anlatacagıma daır soz vermıstım kendıme ahanda ıtıraf.com,fantazik desen var daha nossun
En başindan soyledi valla kuralina uygun oynuyoz bizdeYoğğ bilemedin, cunku bastan yazmıstım detay sormamanız gereken yerlerı
Bende tükenmez böbişim, hukuk fakultesı bıtse egıtım fakultesı varYaaa love ne diyecem bütün fantazileri birden harcama bak sonrası yokluk olursa fln8 yila 80 yil sığdıran padişah misali bi gecede neler yapmişsn
Ee daha neler artık topık degıstırınce detayları baskası mı vermıs oluyo ahdjshs yok artıkCinsellik bölümüne de Bi konu aç da herkes rahatlasın
Ayyy idolümsün ilerde kapariz biseyler senden bide zemheriden bak o da dişi bi bacımıźBende tükenmez böbişim, hukuk fakultesı bıtse egıtım fakultesı var
Gercekten kaptı galıba sıfayı, erkenden kacmıs, ınsallah bıraz toparlamıstırAyyy idolümsün ilerde kapariz biseyler senden bide zemheriden bak o da dişi bi bacımıź
Ayy demii bayadır yok iki ihtimal var birincisi grip ikincisi organize işler ateşli olanindanKız o
Gercekten kaptı galıba sıfayı, erkenden kacmıs, ınsallah bıraz toparlamıstır
Simdi biz burda olanlarin atesli geceleri yok oylemi peki yarama tuz bastinnnnnnAyy demii bayadır yok iki ihtimal var birincisi grip ikincisi organize işler ateşli olanindan
Orası detay vermeye daha müsait diye şeettimEe daha neler artık topık degıstırınce detayları baskası mı vermıs oluyo ahdjshs yok artık
Yok kızzz siz benim gibi beyi olmayanlari yalniz birakmayan vefalı dostlardansinizSimdi biz burda olanlarin atesli geceleri yok oylemi peki yarama tuz bastinnnnnn
Cübbe örüyoz love avukatınkini parçalamişİyi akşamlar ,nöörüyonuuzz
Kiz bende bekar sayilirim problem yohYok kızzz siz benim gibi beyi olmayanlari yalniz birakmayan vefalı dostlardansinizo dediğin hiç gelmedi aklıma
Kim uğraşacak dion demi sende haklısın vallahaKiz bende bekar sayilirim problem yohatesli geceleri cekemiyom
Valla oyle diyom amannnn herifin totosunda pireler ucusuyor ne atesi bize xdKim uğraşacak dion demi sende haklısın vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?