Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo mehlikakis senden naber biz örme ısını bıraktık gıydırme kısmına gectık ahdsksh :KK53:
Nolsun bebiş, ev halkı uyudu ben de çay demlemistim onu içem dedim,bir de kurutmada çamaşır vardı bitsin kapatıp yatayim diye,

Ne giydiriyon kız 😂

Nolsun bebiş, ev halkı uyudu ben de çay demlemistim onu içem dedim,bir de kurutmada çamaşır vardı bitsin kapatıp yatayim diye,

Ne giydiriyon kız 😂
Aklına ne gelırse gıydırıyorum mehoo shdkshs :KK53: kurutma makınemı ılk defa bu aksam bos gorecektım onda da hızlıca delıllerı ortadan kaldırmak ıcın doldurdum adhskshsk:KK53::KK70::KK8:

Hayır tek bır soru ve mumkunse vırgulle ayrılmamıs tek fıılden olusan olsun, herkese tek bı soru hakkı versem benı sehre almazlar :KK53: :KK70: o yuzden merakını en cok gıderecek seyı sor sende kurtul bende, bızde:KK53:

Aklına ne gelırse gıydırıyorum mehoo shdkshs :KK53: kurutma makınemı ılk defa bu aksam bos gorecektım onda da hızlıca delıllerı ortadan kaldırmak ıcın doldurdum adhskshsk:KK53::KK70::KK8:
Sexü gecelik var mı deliller arasında 😂 başka ne var anlativer hele 😜

Sütyen kilot var meho, sankı hazırlık yapmısım gıbı olmamak ıcın oyle gıttım :KK8:
Süper iyi düşünmüşsün ama onlar delil sayılır mı bilemedim, çok sexi tangali falan mıydı 😜

Merak ettiklerinizi bana yazın çaktırmadan sorayım hadi kızlar 😂😂

Hayde sorun yoksa ben sorup hakkinizi kullancam benim sorum sufle nasil yapilir. Xd xd tarif istiyorum
Yıyecek olanından bahsedıyorsan yıyemedık yavrımo zabağnan sos tenceresınde yarı donmus sekılde at benı dıyordu zavallı tereyag:KK70:ocagı kapatmıs ama valla brawo:KK53:

Ay şaka tabi karamelimm pürüzler duzelsin istediğin kivama gelsin yeter dogru dua edelim kabul mabul olur esref saatine denk gelip 😂
Bu kus oter diyorsun leylam hayirlisi otmezsede kusu keser yerim napayim aman canimdan degerlimi sefam olsun bari midemiz doyar hahahah xd

Yıyecek olanından bahsedıyorsan yıyemedık yavrımo zabağnan sos tenceresınde yarı donmus sekılde at benı dıyordu zavallı tereyag:KK70:ocagı kapatmıs ama valla brawo:KK53:
Tabi ki de yiyecek olandan bahsediyorum benim isim olmaz +18 le love🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X