Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kus oter diyorsun leylam hayirlisi otmezsede kusu keser yerim napayim aman canimdan degerlimi sefam olsun bari midemiz doyar hahahah xd
Önceden sıkıntı var mıydı,evlendiginizden beri problem varsa düzeleceğini sanmıyorum ama sonradan olustuysa duzelebilir

Önceden sıkıntı var mıydı,evlendiginizden beri problem varsa düzeleceğini sanmıyorum ama sonradan olustuysa duzelebilir
Onceden iyiydik donemsel diye dusunuyorum. Burda yazip abartigim kadar durum kotu degil tabi naail desem eskisi gibi istegide yok bende biraz cilve yapis yapis biriyim kacan kovalanir misali xd yoksa kusss otuyor daaa zaman yok bizim

Ahdjsshsksk muneye sorun anlatsın derse soracagınız tum sorulara cevap verırım eger hayır derse yapacak bısey yok, banlanmak ıstemıyorum yeaa:KK12::KK66:
O zaman başka bir topiğe geçelim çünkü bından sonrası +18 e dönecek heppp :KK70: Giriş gelişme bitti artık sonuçlar evresindeyiz 🤣🤣🤣

O zaman başka bir topiğe geçelim çünkü bından sonrası +18 e dönecek heppp :KK70: Giriş gelişme bitti artık sonuçlar evresindeyiz 🤣🤣🤣
Ikı topıkle basedemem yavrımo, ıs kadınısıyım ben :dondurma:

Onceden iyiydik donemsel diye dusunuyorum. Burda yazip abartigim kadar durum kotu degil tabi naail desem eskisi gibi istegide yok bende biraz cilve yapis yapis biriyim kacan kovalanir misali xd yoksa kusss otuyor daaa zaman yok bizim
Dönemsel olur öyle,iş yoğunluğu vs etkiler,
Düzelir bence,biraz siz kaçın, çaktırmadan tahrik edecek şeyler yapın, vücut hatlarınızı ortaya çıkaran şeyler giyin evde,tayt gibi,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X