- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Hee ya bende baktim aktif yani erkek gibi durmuyo yaAz önce baktım acaba kim diye. Doğru kişiye baktıysam aktif ti
Bir kilo vermişim ben 61di 60 olmuşAyyy oyle dediyse sal gitsin kız yani korusan yeter kimse diyete girsin istemiyom ben yandım sen yanma
Hoşlanmıyorum ondan. Zerre tipim değil.Nenim izlediğimin başı çok softtu ama sonrasını bilmiyorum, ama yüzü fena kalmış aklımda ne kadar küçümsediysem şoka uğramıştım
Ayyyy kisirlar benden hatta. Koca adayini anlatirim bende. Ahhhh cok istedimmmm. Hatta bu cilgin kadin grubu iki gecelik both tatile cikmali. Hepimiz kirmizi saten geceliklidınını nınnnnnnn
Bende bu kadar maharetlı kadınla komsu falan olmak ıstemıyorum arkadaslar, tesekkurlerYukarı yazmışım bak
Eeee hesap pasifti?
Nenim izlediğimin başı çok softtu ama sonrasını bilmiyorum, ama yüzü fena kalmış aklımda ne kadar küçümsediysem şoka uğramıştım
Muhabbetin dibine vurduk gerçekten, çok hoş oldu burası. Ben de sizlerle komşu olmak isterdimçok eğleniyorum
Ayyy ne güzelll ben iki haftada bir tartiliom ya haftaya pazar diyecem sana ne kadsr gittiğiniBir kilo vermişim ben 61di 60 olmuş
Şöyan evde ıyıyım ama gorsem ustune atlarım, cunku durmadan mesajla tacız edıyo ya keyıfle dus alamadım be eve geldım gelesıTadı damağında kaldı di miiii
dualarımız seninle
Evler yakın degil miydi loveŞöyan evde ıyıyım ama gorsem ustune atlarım, cunku durmadan mesajla tacız edıyo ya keyıfle dus alamadım be eve geldım gelesı
Arabayla kapıdan kapıya 12dk falan suruyo ama cocukları var gıdememEvler yakın degil miydi love
Ayyy ben cocukları unutmuşumm dogru saglik olsun diyelim ozlemekte aşktanArabayla kapıdan kapıya 12dk falan suruyo ama cocukları var gıdemem
Yok burası değil benim dediğim. Ay posttaki havuzlu odayı görünce aklıma kocamla kendim değil, ilk olaral avkatla sen geldiniz
Destansı mesaj almayalı uzun yıllar olmustu, ozlemek de sevdaya dahıl dımı ahsksshAyyy ben cocukları unutmuşumm dogru saglik olsun diyelim ozlemekte aşktan
Diyet menü yapardık bol salata proteinBende bu kadar maharetlı kadınla komsu falan olmak ıstemıyorum arkadaslar, tesekkurlerbenım komsularım genelde ıkı yumurta bıle kıramazlar 73 kıloyum, sızle gune gırdım 93kıloyum nöö, daha yenı sevgılı yaptım asla kılo almamalıyım eli tartı gibi gram alsam anlar dermısım ahdkshsksshsj
ona çok fena saldırdılar iki defa ceza yedi, aslında erkek havası da yoktu.Kedigillerden de sırf cinsellik konularında takılıyor diye erkek demişlerdi, kadın çıktı.
Sıkılaşma çok önemli, sıkılaştırıcı da kullan lilo gitmese de pes etme, eşim de 1 yıldır kilo veremiyor ama diyeti bıraktırmıyorum.Ayyy ne güzelll ben iki haftada bir tartiliom ya haftaya pazar diyecem sana ne kadsr gittiğinizemheri sıkılaşma var ama kilo cok yavaş gidiyor tartiya cikmaya korkuyorum . Sen hastaydın ya ondan da gitmiştir amann gitsinde nasil gittiği möğüm degil
Bana gıdelım dıyo ama mesajın ıcerıgı gıtmısız de baskasına anlatıyomus gıbı ahdksshsjsh, buraya da bı baksana Roxx, guzel burayı da begendım, sende yolla ona da bakayımYok burası değil benim dediğim. Ay posttaki havuzlu odayı görünce aklıma kocamla kendim değil, ilk olaral avkatla sen geldinizbence tam sizlik yanii. Ben kocamı boğarım havuzda tahminen. Balayında öyle yaptıydım çünkü.. Aqua parkın kaydırağından adamın kafasına atlamak suretiyle kendimi dul bırakıyordumm
Seni bilmem de ben cok seviodum hele senin oküzden sonra herseyin anlamı buyuktur mesaj bile . Kiz gerçi bizde bi rahat birakmiyoz seni de neyyyseeDestansı mesaj almayalı uzun yıllar olmustu, ozlemek de sevdaya dahıl dımı ahskssh
Ben spor yapiom zemheri sultan seviom sporu sadece ekmek sorun bende hamurişi fln onu inş bitiricm . Diyetisyen benim metabolizma hizim yavaş olduğu icin zencefil çayı onermişti eşinde denesin işe yariyor sende iç hem hastasin ya iki ay fln devam etsin amaDiyet menü yapardık bol salata protein
ona çok fena saldırdılar iki defa ceza yedi, aslında erkek havası da yoktu.
Sıkılaşma çok önemli, sıkılaştırıcı da kullan lilo gitmese de pes etme, eşim de 1 yıldır kilo veremiyor ama diyeti bıraktırmıyorum.
Evet valla ossundu napaktı onu göze alarak yazdımdı burlaraSeni bilmem de ben cok seviodum hele senin oküzden sonra herseyin anlamı buyuktur mesaj bile . Kiz gerçi bizde bi rahat birakmiyoz seni de neyyysee
exedra cappadociaBana gıdelım dıyo ama mesajın ıcerıgı gıtmısız de baskasına anlatıyomus gıbı ahdksshsjsh, buraya da bı baksana Roxx, guzel burayı da begendım, sende yolla ona da bakayım
Sımdı elmamı kemırırken bakacayimexedra cappadocia
Özel havuzlu oda tipine bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?