Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy kisirlar benden hatta. Koca adayini anlatirim bende. Ahhhh cok istedimmmm. Hatta bu cilgin kadin grubu iki gecelik both tatile cikmali. Hepimiz kirmizi saten gecelikli dınını nınnnnnnn

Bende bu kadar maharetlı kadınla komsu falan olmak ıstemıyorum arkadaslar, tesekkurler benım komsularım genelde ıkı yumurta bıle kıramazlar 73 kıloyum, sızle gune gırdım 93kıloyumnöö, daha yenı sevgılı yaptım asla kılo almamalıyımeli tartı gibi gram alsam anlar dermısım ahdkshsksshsj

Bir kilo vermişim ben 61di 60 olmuş
Ayyy ne güzelll ben iki haftada bir tartiliom ya haftaya pazar diyecem sana ne kadsr gittiğini zemheri sıkılaşma var ama kilo cok yavaş gidiyor tartiya cikmaya korkuyorum . Sen hastaydın ya ondan da gitmiştir amann gitsinde nasil gittiği möğüm degil

socialscientist
Çüş ama artık ha, mesajlarımızı okuduguna emın olacaktım bı an
Yok burası değil benim dediğim. Ay posttaki havuzlu odayı görünce aklıma kocamla kendim değil, ilk olaral avkatla sen geldiniz bence tam sizlik yanii. Ben kocamı boğarım havuzda tahminen. Balayında öyle yaptıydım çünkü.. Aqua parkın kaydırağından adamın kafasına atlamak suretiyle kendimi dul bırakıyordumm

Diyet menü yapardık bol salata protein
Kedigillerden de sırf cinsellik konularında takılıyor diye erkek demişlerdi, kadın çıktı.
ona çok fena saldırdılar iki defa ceza yedi, aslında erkek havası da yoktu.
Sıkılaşma çok önemli, sıkılaştırıcı da kullan lilo gitmese de pes etme, eşim de 1 yıldır kilo veremiyor ama diyeti bıraktırmıyorum.

Bana gıdelım dıyo ama mesajın ıcerıgı gıtmısız de baskasına anlatıyomus gıbı ahdksshsjsh, buraya da bı baksana Roxx, guzel burayı da begendım, sende yolla ona da bakayım

Ben spor yapiom zemheri sultan seviom sporu sadece ekmek sorun bende hamurişi fln onu inş bitiricm . Diyetisyen benim metabolizma hizim yavaş olduğu icin zencefil çayı onermişti eşinde denesin işe yariyor sende iç hem hastasin ya iki ay fln devam etsin ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…