Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallah bende diyetteyim. 178 benimde 68 kilo 62 olup ordan 60 a doğru kaymak istiyorum. Bende sevgilime yaptığım yemeği foto attım hayatım kilo yapar bu tabak yazmış. Aaaa gerçekten mi? Öküzcüm dedim.

Vallah bende diyetteyim. 178 benimde 68 kilo 62 olup ordan 60 a doğru kaymak istiyorum. Bende sevgilime yaptığım yemeği foto attım hayatım kilo yapar bu tabak yazmış. Aaaa gerçekten mi? Öküzcüm dedim.
Klişe cevap vermeleri gereken yerde de klişe olmuorlar bunlar ya ellerine sağlik de geç yani niye kalori hesabı yapion diyeyydin

Benim eşim de evlenmeden evvel öyleydi. Baklavaları vardı karnında. Her şeyin kalorisini sayar suratıma çarpardı falan... Neyse beraber yaşamaya başlayınca bir haller oldu kek börek yapıp yediriyor. 20 kilo aldı 1 yılda. Şimdi ben önünde almaya çalışıyorum. Seçerken baklavaları vardı şimsi oldu lokma tatlısı

Ya ben sabah uyanınca, tuvaletten çıkınca kahvaltı yapınca yani her an tartılmaktayım. Yatarken bile bi tartılır öyle yatarım.

Ya ben sabah uyanınca, tuvaletten çıkınca kahvaltı yapınca yani her an tartılmaktayım. Yatarken bile bi tartılır öyle yatarım.
Sen tartıya in çık zaten step yapion sayilir senin cok fazlan yokmuş bence boy şahane ama vermek istiosan ver gitsin yaparsn sen sevgiline at oğünlerini o moralini bozar zaten var o potansiyel

Benimkinin baklavası yok ama aşırı sağlıklı beslenir. Eti bi yerden sütü bi yerden alıyor evine. Dışarda pek yemez özel yerler dışında. Bana kızıyor uzun boylusun kilo alırsan hoş olmaz. Sanki kısa boylu insanlara yakışıyor.

Sen tartıya in çık zaten step yapion sayilir senin cok fazlan yokmuş bence boy şahane ama vermek istiosan ver gitsin yaparsn sen sevgiline at oğünlerini o moralini bozar zaten var o potansiyel
Ya spora giderdim önceden. İki yıldır salona yazılıp gidemedim. Kilo aynı olsada kas gitti yağ arttı.

Asıl kısa boya yakışmıyor. 1.53 boy 74 kiloyum. Arkadan gören veletler teyze diyordu daha 10 yıl önce.

Yani yanlıs mantik kız ben mesela kısa boyluyum hemmen belli oluyo 2 kilo bile inan ama sen alsan hiç anlaşılmaz bile mesela o kibarca formunu koru demiş yav he he de geç seçiçi olması da guzel bak

Senınkı ıntıhar edıyor, kronık seker hastası bıde. Bu arada bayıldık oraya da, sen sec ıkısıde harıka dıyo

178 boya +5 kılo alsan cok kotu duruyor ama - 5 versen cok bellı olmuyor, en ıyısı stabıl kıloda kalmak sanırsam uzun boyluların muzdariplıgı bu ıste

Şu herifi bi sars gözünü seveyim, amcam tip 2 diyabet; yarım tepsi baklava gömüyordu, biz de az kalsın onu gömüyorduk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…