- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.584
- 548
20 kişilik aile arasında sünnete gitmen uygun olmaz senin durumunda. Kabak gibi çıkarsınız meydana. Daha çok vakit lazım bunun için.Şimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Avkatın oglu 8 yasında, sünnet olacak, dogal olarak ahmet duasını okutmak ıstıyorum aıle arasında dedı herhalde 20kısı falan sadece en yakınları, bende ıyı guzel damat oldugunu da gorursun ınsallah dedım, bahcede mesafeyı koruyarak yemek yensın ve duası okunsun dedı ıste, bende zaten kalabalık degılsınız mesafeyı verırsınız olur bıter dedım, sende geleceksın hayatım verırsınız ne demek dedı. Sacmalama ne sıfatla gelecegım dedım. Akraba? Arkadas? Yada baska bırsey. Suan ıcın boyle bır olaya gırmeyı uygun bulmuyorum hem gıdersem dırekt mıllet durumu cakar gıbıme gelıyor cunku sevdeyle takılsam, kızım senın baska arkadasın yok mu love dan baska demezler mı? Hanı onlar nerde madem dıye? Avkat da mılletın ıcınde hayatım hosgeldın demeyecegım herhalde, olur mu dıyor. Sız ne dusunuyorsunuz, bızım de sunnet oldu ama duası bıseyı ıcın cagıramam cunku ne alaka ex öküz direkt cakar durumumuzu
Sevde ye sordun mu olurda ayrilirsak bizim arkadasligimiz etkilenir acaba diyeVelevkı dedık yahu
Evet doğru düşünüyorsun benceŞimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Avkatın oglu 8 yasında, sünnet olacak, dogal olarak ahmet duasını okutmak ıstıyorum aıle arasında dedı herhalde 20kısı falan sadece en yakınları, bende ıyı guzel damat oldugunu da gorursun ınsallah dedım, bahcede mesafeyı koruyarak yemek yensın ve duası okunsun dedı ıste, bende zaten kalabalık degılsınız mesafeyı verırsınız olur bıter dedım, sende geleceksın hayatım verırsınız ne demek dedı. Sacmalama ne sıfatla gelecegım dedım. Akraba? Arkadas? Yada baska bırsey. Suan ıcın boyle bır olaya gırmeyı uygun bulmuyorum hem gıdersem dırekt mıllet durumu cakar gıbıme gelıyor cunku sevdeyle takılsam, kızım senın baska arkadasın yok mu love dan baska demezler mı? Hanı onlar nerde madem dıye? Avkat da mılletın ıcınde hayatım hosgeldın demeyecegım herhalde, olur mu dıyor. Sız ne dusunuyorsunuz, bızım de sunnet oldu ama duası bıseyı ıcın cagıramam cunku ne alaka ex öküz direkt cakar durumumuzu
Bencede gitme love sen bilirsin tabi yine deEvet doğru düşünüyorsun bence
Mükemmelsin bravo, ben dikkat etmemişi kilo cetveline.85 kiloydum, 74 e düştüm.
Hep ondan zaten, doymuyoruz anasını satayımHiç zor olmadı, neyse ki sağlık problemi yokmuş, hepsi pisboğazlıktanmış.
O benelerin 5i birden o evde olmaz, velayetler farklı kişilerdeHa avkat olur mu olmaz mı orasını bilemiciiim. Bazensileri dusunmeye kalkıyorum, böğün serumumu yerlere damlatan bebeden bende 5tane oldugunu, otur kıcını kapat love sen gerızekalısın herhalde dıyorum ve boylece kımsenın haberı olmadan bır kez daha kendı ıcımde kapatıyorum konuyuavkatla ayrılırsam sevdeyle olan arkadaslıgımıza zarar gelecek dıye cok korkuyoruz, bunu sevdeyle aynı zamanda ıtıraf ettık bırbırımıze. Yanı hem cok samımı olabılıyorsun hemde buz gıbı soguyabılıyorsun arada cok sevdıgın bırı olunca, ahmetten ayrılmak bu denlı koymaz ama sevdeyle ıyıyız ya
Doğru düşünüyorsun, işler kontrolden çıkıverir, aile arası sadece 20 kişi ve sen, olmazŞimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Aslında öyleydi love ya. Çok dikkat ederdi. Ha1c'si 5,8 olan bir tip 1 diyabetliydi o. Gerçi insülin pompası sağolsun hala 6,4 falan iyi yani ama eskiden aşırı dikkat ederdi. Sporu yemesi falan. 1 tencere taze fasülyeye 1 kaşık yağ koydurmazdı. Vücudu falan mükemmeldi. Baklavalar kollar falan. Yağ oranı %8 bir insandan bahsediyoruz.Onun artık uyması gereken kuralları degıl yasam bıcımının olması gerekıyor
Yook bence gitme yahu daha erken böyle törenler için.Şimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Onu silkele gercekten, dul kalayım dıye ugrasıyorsan az kaldı de, delırmıs o kola baklava ve seker hastalıgıAslında öyleydi love ya. Çok dikkat ederdi. Ha1c'si 5,8 olan bir tip 1 diyabetliydi o. Gerçi insülin pompası sağolsun hala 6,4 falan iyi yani ama eskiden aşırı dikkat ederdi. Sporu yemesi falan. 1 tencere taze fasülyeye 1 kaşık yağ koydurmazdı. Vücudu falan mükemmeldi. Baklavalar kollar falan. Yağ oranı %8 bir insandan bahsediyoruz.
Ne zaman beraber yaşamaya başladık böyle oldu. Saldı ne bileyim. Ben de inanılmaz şartlarda çalışıyorum su sıra hiç müdahale edemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum
Usteki arkadaslara katiliyorum gitme bosver love tadinizi kaciracak olaylar olabilir belki temkinli olmak lazim cok erken boyle seyler icin benceŞimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Oluruna bıraktım zaten, sadece bastan sevdeyle bız bunu konusmustuk, nıhayetınde sevde cok ısrar ettı dıye abısıyle sevgılı olmadıgıma gore bıtecekken de ayıp olmasın dıye devam etmem tabıkı.Mükemmelsin bravo, ben dikkat etmemişi kilo cetveline.
Hep ondan zaten, doymuyoruz anasını satayım
O benelerin 5i birden o evde olmaz, velayetler farklı kişilerde
Ama sen yine de acele etme, keyfini çıkar. Sevde kısmını düşünme şimdi, bitecek olursa sevde için devam edemeyeceğine göre oluruna bırak gitsin
Valla çok sinirlendim, karşıma geçse elimden alamazlar onu. Kiloyu herife iyi görünmek için değil, bu hastalık bende de çıkarsa diye veriyorum. Adam ne rahat öyle ya.Onu silkele gercekten, dul kalayım dıye ugrasıyorsan az kaldı de, delırmıs o kola baklava ve seker hastalıgı
Ben de katiple ayni boydayim kilom 60 benjm bile 5 kg vermem gerek ama pko tiroit ve eve tikili kalmaktan hareketsizlikle veremiyorum ve tabiki diyet yemegi yemiyorum havalar duzelsinde ins. Yuruyuse baslayacagm yedklerme dikkate de ve tabi korona yuzunden doktor kontrollerimi aksattim .Senin diyete ihtiyacın var kesinlikle, allah kolaylık versin. Ben de fenaydım 160 boy 77.7 kilo, şimdi çok mutluyum
Bana mi tuhaf geldi o tür organizasyonlarda kardesin arkadaşı fln tuhaf olmaz mi yani bide inan ikinizin arasindaki çekim anlaşilır bilmem riskli gibi geldi sanki love 'cımAhmet sevde bıkac arkadasını daha cagırır sen dıkkat cekmezsın, lutfen sende ol dıyor, benım fıkrımı zaten bılıyorsunuz, hayır
Yauv sen en güzelini yapıyorsun şuan. Anı yaşıyorsun geleceği boşverrr. Bizimki şaka takılma zaten. Hayatı yaşıyorsun. Kadere tekme attın. Türkiye şartlarında senin durumunu yaşayan milyonlarca kadın var ve sen o herkesin gitti yolu seçmedin. Bak ne güzel dolu dolu aşkı, ilgiyi, sevgiyi, aşkı veee fanfiniyi yaşıyorsun. Keyfini çıkar. Evlilik gelecekse o da başın gözün üstüne. Zamanı gelince herşey.Ha avkat olur mu olmaz mı orasını bilemiciiim. Bazensileri dusunmeye kalkıyorum, böğün serumumu yerlere damlatan bebeden bende 5tane oldugunu, otur kıcını kapat love sen gerızekalısın herhalde dıyorum ve boylece kımsenın haberı olmadan bır kez daha kendı ıcımde kapatıyorum konuyuavkatla ayrılırsam sevdeyle olan arkadaslıgımıza zarar gelecek dıye cok korkuyoruz, bunu sevdeyle aynı zamanda ıtıraf ettık bırbırımıze. Yanı hem cok samımı olabılıyorsun hemde buz gıbı soguyabılıyorsun arada cok sevdıgın bırı olunca, ahmetten ayrılmak bu denlı koymaz ama sevdeyle ıyıyız ya
Ben zaten hıc ıstemıyorum zemocan, annelerı gelır cocukların dıye dusunuyorsan eger o bu kapıdan zaten gıremez dedı. Hayır dedım o benı ılgılendırmez ıster gırer ıster gıremez banane yanı, olay o degıl dedım. Hadı kalabalık dugun seklınde yapsanız okey ama 20 kısıde ben hosgeldın nıye geldın olurumDoğru düşünüyorsun, işler kontrolden çıkıverir, aile arası sadece 20 kişi ve sen, olmaz
Kaldır kaldır, bıtane de bana ver elım bosta kalmasınYauv sen en güzelini yapıyorsun şuan. Anı yaşıyorsun geleceği boşverrr. Bizimki şaka takılma zaten. Hayatı yaşıyorsun. Kadere tekme attın. Türkiye şartlarında senin durumunu yaşayan milyonlarca kadın var ve sen o herkesin gitti yolu seçmedin. Bak ne güzel dolu dolu aşkı, ilgiyi, sevgiyi, aşkı veee fanfiniyi yaşıyorsun. Keyfini çıkar. Evlilik gelecekse o da başın gözün üstüne. Zamanı gelince herşey.Sıradaki kadehi senin cesaretine kaldırıyoruzzzz.
Aynennnn senin gibi düşünüyorum ve gitmezdim. Büyü bozulur sanki kül kedisinin saat 12 de arabasının baş kabağına dönüşmesi gibi her şey olmaması gereken durumlara dönüşür. Ama şu da var adam her anında yanında olmanı istiyor. Aşkkkkk sen ne güzel şeysin. Bak bizlerin bile kaç kadının içini ısıttı sizin aranızdaki duygu. Adamı düşünemiyorum. Yanıyooorrrr.Şimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Bir kondisyon bisikleti ya da yürüyüş bandı alabilsen çok iyi olur. Kalori saymayı dene, yavaş gidiyor ama garantili gidiyor, diyet listesi falan beni çok geren şeyler.Ben de katiple ayni boydayim kilom 60 benjm bile 5 kg vermem gerek ama pko tiroit ve eve tikili kalmaktan hareketsizlikle veremiyorum ve tabiki diyet yemegi yemiyorum havalar duzelsinde ins. Yuruyuse baslayacagm yedklerme dikkate de ve tabi korona yuzunden doktor kontrollerimi aksattim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?