Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hesabim önce askıya alındı sonra watsap üzerinden iletişim kurup hesabımı aktif hale getirdiler allah herkesi iftiracı gereksiz insanlardan korusun
Hareketlerin oldukca supheliydi. Bana oyle geldi soyledim sizde kendinizi kanitlamisiniz. İftiraci olmakla ne alakasi var. Sadece birimiz degil bir cok kisiye garip gelmissiniz. Ki bir gariplik var di ki askiya alinmis hesabiniz polemik olucak bir durum yok bence

Ne yazmışım harfi harfine bak yaz buraya boş konuşma gereksiz

Biraz mesai bastırdı 15 sayfa geriden geldim zalimler. En son sufle yemekten benim nefesim kesilmiş gibi sızmışım. Yıllar sonra yaşattığın dating heyecanı ve Sex and the city klibi için tekrar teşekkürler Lovecan. Geç de olsa diyeyim sünnete gitmemekte çok haklısın, bu adamı en azından başlarda hep sen frenliycen gibi gözüküyor Allah yardımcın olsun, erkeklerin yazılımında var bu savrukluk ya, akıl edememe. Ne gerek yani. Hem ne demiştik no domestic çağrışımlar please. Aslında bir Bihter maşası yaptırıp fettan fettan gezinmek de var ortalıkta ama ne gerek var ortamı germeye

Agzından yel alsın. Bi haftada neler olur neler yaaa ne cübbeler giyilir hey yavrum hey.
Ahdjddhsksj kaçamak yapsam yazacak yer yok, sevdeye anlatırım bız gıdıyoz haa dıye napayım nefsımı koreltırım buraya yazamadıgım zaman

Ahsjshsj ne demek böbişim o zevk bağa ait

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…