- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
Hareketlerin oldukca supheliydi. Bana oyle geldi soyledim sizde kendinizi kanitlamisiniz. İftiraci olmakla ne alakasi var. Sadece birimiz degil bir cok kisiye garip gelmissiniz. Ki bir gariplik var di ki askiya alinmis hesabiniz polemik olucak bir durum yok benceHesabim önce askıya alındı sonra watsap üzerinden iletişim kurup hesabımı aktif hale getirdiler allah herkesi iftiracı gereksiz insanlardan korusun
Asla daha işim olmaz bu konuyu da takip etmem bakmam daKendini ispatlamışsın mesele kapanmış, polemiğe girince de ceza alınıyor, takılma kaldığın yerden devam et
Ne yazmışım harfi harfine bak yaz buraya boş konuşma gereksizHareketlerin oldukca supheliydi. Bana oyle geldi soyledim sizde kendinizi kanitlamisiniz. İftiraci olmakla ne alakasi var. Sadece birimiz degil bir cok kisiye garip gelmissiniz. Ki bir gariplik var di ki askiya alinmis hesabiniz polemik olucak bir durum yok bence
Lütfen kal lütfenAsla daha işim olmaz bu konuyu da takip etmem bakmam da
Tamam bakma o zaman, gereksiz gerginlik. Arkandan ağlayacak değil kimse.Asla daha işim olmaz bu konuyu da takip etmem bakmam da
HoççakalsAKaşarlık yapma istersen
Yok yahu herkes kendını bellı edıyorSicili temiz olanların sicili yanmasın
Nedense hala erkek oldugunu dusunuyorum senin o hesabinda sahtedir. He he kadin dusmaniyim erkek yok herkesi erkek saniyom he heNe yazmışım harfi harfine bak yaz buraya boş konuşma gereksiz
Durun ya hortlamasın daha ben asık olcam kör kütükSinir bozucu...
Hayatına dahilken iletişimi kısıtlı olur duvar gibi. Ama hayatından çıkardığında kıymete ve inada biner, hortlayıp durur. Zıkkım
Sen ol yavrum, kim takar yalova kaymakamınıDurun ya hortlamasın daha ben asık olcam kör kütük
Ayy ınsallah oyle bı mallık yapmaz, sıkayet dılekcesı yazarım kı hıc dusunmemKendini dünyanın merkezi sanma meselesi işte.
Hişşşt ben yokum hatırladın mı? Demeye çalışıyor
Agzından yel alsın. Bi haftada neler olur neler yaaaMapıs damlarına dusmemelıyız böbişler, ama ben dusersem ınsaflı davranında 750sayfa yazmayın ahdkdsjsj bana en az 1hafta ban verıyo canım mune cunku
Ooo bebeğim, nerelerde yaktın o sicili?Mapıs damlarına dusmemelıyız böbişler, ama ben dusersem ınsaflı davranında 750sayfa yazmayın ahdkdsjsj bana en az 1hafta ban verıyo canım mune cunku
Ahdjddhsksj kaçamak yapsam yazacak yer yok, sevdeye anlatırım bız gıdıyoz haa dıye napayım nefsımı koreltırım buraya yazamadıgım zamanAgzından yel alsın. Bi haftada neler olur neler yaaane cübbeler giyilir hey yavrum hey.
Ahsjshsj ne demek böbişim o zevk bağa aitBiraz mesai bastırdı 15 sayfa geriden geldim zalimler. En son sufle yemekten benim nefesim kesilmiş gibi sızmışım. Yıllar sonra yaşattığın dating heyecanı ve Sex and the city klibi için tekrar teşekkürler Lovecan. Geç de olsa diyeyim sünnete gitmemekte çok haklısın, bu adamı en azından başlarda hep sen frenliycen gibi gözüküyor Allah yardımcın olsun, erkeklerin yazılımında var bu savrukluk ya, akıl edememe. Ne gerek yani. Hem ne demiştik no domestic çağrışımlar please. Aslında bir Bihter maşası yaptırıp fettan fettan gezinmek de var ortalıkta ama ne gerek var ortamı germeye
Yıne bı polemık konusunda yaktım katıbım. Kadın bana göya ayar verıyordu bende verınce mapısa dustumOoo bebeğim, nerelerde yaktın o sicili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?