Valla bana da bahane gibi geldiUlan bunu dıllendırmeyecektım ama katıp sana da sureklı benımle bı sekılde konusmak ıcın bahane uretıyor gıbı gelıyor mu? Bak bunun altından kesın bısey cıkacak, ben kuruntu yaptıgımı dusunmustum ama sende farketmıssın
Ben sok bende kalori hesabi yapiyorum hesapsiz yemem korumam lazim kendimi ama esim amaci manken olmak mi evleneli 3 yil oldu kiloyu birak gram almadi yanaklari icine coktu adami yedim bitirdim. Hamurlar mi acmadim mantilar mi dokmedim ama yok nasil bir mekanizmaysa alamiyor zikkim yesin pislik bu konuda da eskik kaldimEsım evlenmeden once cok fitti kalori hesabı yapardı spor yapardı. Bana da öğretmeye calısırdı ama cok kilom yoktu yine de. Evlendik ıkımız de bir senede 20şer kilo aldık
Yazıo diye bir program kullandım ben, komuma yazmadım, çok fazla program bar reklama girerse hoş olmaz diye düşündümKalori hesabı yapmıs mıydınız baktım konunuza ama goremedım sanırım bı program ismi
Konu konuşulup kapandı mı bilmiyorum ama gitmemen daha iyi olur bence.Şimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Avkatın oglu 8 yasında, sünnet olacak, dogal olarak ahmet duasını okutmak ıstıyorum aıle arasında dedı herhalde 20kısı falan sadece en yakınları, bende ıyı guzel damat oldugunu da gorursun ınsallah dedım, bahcede mesafeyı koruyarak yemek yensın ve duası okunsun dedı ıste, bende zaten kalabalık degılsınız mesafeyı verırsınız olur bıter dedım, sende geleceksın hayatım verırsınız ne demek dedı. Sacmalama ne sıfatla gelecegım dedım. Akraba? Arkadas? Yada baska bırsey. Suan ıcın boyle bır olaya gırmeyı uygun bulmuyorum hem gıdersem dırekt mıllet durumu cakar gıbıme gelıyor cunku sevdeyle takılsam, kızım senın baska arkadasın yok mu love dan baska demezler mı? Hanı onlar nerde madem dıye? Avkat da mılletın ıcınde hayatım hosgeldın demeyecegım herhalde, olur mu dıyor. Sız ne dusunuyorsunuz, bızım de sunnet oldu ama duası bıseyı ıcın cagıramam cunku ne alaka ex öküz direkt cakar durumumuzu
Ben fesatım yavrum, fesatlanmam ama fesata da kafam çalışır.Ulan bunu dıllendırmeyecektım ama katıp sana da sureklı benımle bı sekılde konusmak ıcın bahane uretıyor gıbı gelıyor mu? Bak bunun altından kesın bısey cıkacak, ben kuruntu yaptıgımı dusunmustum ama sende farketmıssın
Canim ben ilac kullaniyorum tiroit icin zaten dha hamilelik oncesnden beriSizin doğum süreci çok iyiymiş, ben 74le doğuma girdim emziriyorum şuan ama yiyorum da bir yandan hiçbişey gitmiyor benden o yüzden. Yemeyeyim desem birkaç gün dayanabiliyorum emzirmek garip bir kafa yapıyor elini ayağını titretiyor insanın. Benim tiroidler hiç hızlanmamış demek ki doğum emzirme farketmemiş banasizin de aşırı değil kilonuz ama bi 5 kilo gitse tamamdır. Bende 58e ulaşsam şükredicem şuan
Öyle görünüyor, kendini sana unutturmama derdinde gibi ama bu uyuzluk olsun diye de olabilirUlan bunu dıllendırmeyecektım ama katıp sana da sureklı benımle bı sekılde konusmak ıcın bahane uretıyor gıbı gelıyor mu? Bak bunun altından kesın bısey cıkacak, ben kuruntu yaptıgımı dusunmustum ama sende farketmıssın
Ben buraya yazmadan gelmeyecegımı soylemıstım zaten. Sonra mılletle ugras, dertsız basımıza dertKonu konuşulup kapandı mı bilmiyorum ama gitmemen daha iyi olur bence.
Avkat biraz bozulur, yanında ister belki ama öyle bi ortama girmek için erken.
Tatlı yeni sevgililik evresi muhteşem çünkü ❤
Aile ile ayni ortamda bulunmak bile bi seyleri etkiler diye korkarım. Gölge düşmesin.
Ben olsam guzel bi dille konusur gitmezdim.
Kendı kendıne kasınsın o zaman ne dıyımÖyle görünüyor, kendini sana unutturmama derdinde gibi ama bu uyuzluk olsun diye de olabilir
Sakın ol şampiyon, kesın yargıda bulunmadık, ıhtımalden soz ettık, bıze oyle gelmıs olabılır dedıkBana erkek diyen her kimse erkeğe hasret kalmış iftiracinin önde gideni terbiyemi bozmayacam ben günlerdir burda sadece bu bu konuyu takip ediyorum hayatından o kadar çok erkek geçmiş ki herkesi erkek sanıyorsun herhalde
Neyse ne bosandık bıttı nıhayetındeBen fesatım yavrum, fesatlanmam ama fesata da kafam çalışır.Hiçbirşey bilmiyorsam erkek beynini biliyorum, asla bırakmazlar. Sen onu boşadın, o seni değil.
Size öyle gelen herşey sizin istediğiniz gibi olmuyor herhalde dimi birde oyke düşündünüz mü acaba günah mı alıyoruz diyeSakın ol şampiyon, kesın yargıda bulunmadık, ıhtımalden soz ettık, bıze oyle gelmıs olabılır dedık
Kendini ispatlamışsın mesele kapanmış, polemiğe girince de ceza alınıyor, takılma kaldığın yerden devam etHesabim önce askıya alındı sonra watsap üzerinden iletişim kurup hesabımı aktif hale getirdiler allah herkesi iftiracı gereksiz insanlardan korusun
Sinir bozucu...Öyle görünüyor, kendini sana unutturmama derdinde gibi ama bu uyuzluk olsun diye de olabilir
Kendini dünyanın merkezi sanma meselesi işte.Sinir bozucu...
Hayatına dahilken iletişimi kısıtlı olur duvar gibi. Ama hayatından çıkardığında kıymete ve inada biner, hortlayıp durur. Zıkkım
Aaa seni mi kastetmişler bosver kotu niytli degillerdir bence sadece şüphe sahsi algılama kimse kimseyi tanimiokiSize öyle gelen herşey sizin istediğiniz gibi olmuyor herhalde dimi birde oyke düşündünüz mü acaba günah mı alıyoruz diye
Nıye gunah alma olarak bakıyorsun kı olaya? Burası anonım bır platform ve sen de dogal olarak 'asker esı' oldugunu ıddıa edıp, askerı bır terıme pardon anlamadım?? edasıyla cevap vermedın mı? Bunlar senın yazdıgın seyler, mıllet dogal olarak ozel mesaj da atınca ısgıllenmısSize öyle gelen herşey sizin istediğiniz gibi olmuyor herhalde dimi birde oyke düşündünüz mü acaba günah mı alıyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?