Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla çok sinirlendim, karşıma geçse elimden alamazlar onu. Kiloyu herife iyi görünmek için değil, bu hastalık bende de çıkarsa diye veriyorum. Adam ne rahat öyle ya.
Hemde asırı asırı rahat. Valla yıgılıp kalırım dıye dusunmuyor, kendını gectım socıyı dusun yahu kız nereye paralansın senın ümüğüne mi stres bombası ısıne mı

Abı ısteyebılır ama 20/1 500/1 farklı oranlar, kalbınden once beynını kullanması gereken ınsanlarız

Yürüyüş bandını kullanmayı severım ama vakıt bulamıyorum, aksamları cıkıp tepınsem bebeler anırarak aglıyo, aneeeaaaağ bendee dıye

Canim benim evim cok kucuk . 4 yasinda da kizim var o olmasa smdi de yuruyusr yapmak istiyorum ama soguklarda mumkun olmadi esimde erken gelemiyor ona birakip gitsem vs benim en iyi ilacim ilk bas yuruyus bunu biliyorum . Yemek saatimide erkene cektim hafta icleri haftasnu esimle takiliyorum ama iste handikapim hamurisi tatli vs iste .
Onumdeki ilk hedef bi doktora gidecegm once daholiyeye cok aksattm bu donemde

Doğru düşünüyorsun, taviz verme
İstediği kadar aşık olsun, sınırı korumak önemli, işlerin kontrolden çıkması bir anlık zaafa bakar. Erkekler çok ince düşünemiyor her zaman, avukat da sınırını bilsin

Abı ısteyebılır ama 20/1 500/1 farklı oranlar, kalbınden once beynını kullanması gereken ınsanlarız
Ex öküz hala eline düşeceğin günün hayali ile yaşıyor, annen boşandın diye dünyan yıkıldı sanıyor, pisliğin sapığın eline düşersin diye ödü kopuyor. Senin kafanda biteli çok oldu ama onlar için herşey çok sıcak. 1 yıldan evvel ortaya çıkmamanız sizin için iyi olur.

Bende aynı durumdayım boyum 1.55 kilom 66da takılı kaldı. Doğum yaptım 4 ay oldu bebek dahil toplam ancak 8 kilo gitti vücudumdan. Evlendiğimde 54 kiloydum kocamla beraber 8 kilo aldık sonra hamile kal doğum derken bu hale geldim bende de tiroid haşimato var e harekette yok hem pandemiden hem bebeden dışarı çıkamıyorum. Nasıl kilo vericem diye kara kara düşünmekteyim

Hadı ıkı uc kısı daha geldı sevdenın arkadaslarından bu tutar sımdı bana extra ılgılı davranır falan ay manşet olmak ıstemıyorum, bızım de var bakalım bızı nasıl sacmadan secmeler beklıyor

Kızım ben hıcbır sekılde duyulmasını ıstemıyorum, cunku adam durduk yere 2senenın sonunda neden tasındı, benım aklıma dırekt bu gelıyorsa herkesın gelır, kafayı mı yedım

Benmde az calisiyor iste tiroitlerm

Ben kendmi bildm bileli hafif etli gobekli idim evlenirken 58 kiloydum , 62 kilo ile hamile kaldim 67 kusurlerde dogum yaptm bu benim icin sasirticiydi , daha sasirtici olani ise dogumdan sonra 4 5 ay gecti gecmedi 49 kiloya kadar dustum hayatmda hic hatirlamiyorum okdr zayif oldgmu karnjmin dumduz oldgnu vs ... hic ozel bisey yapmadim bebek emziriyordum ve bebegm gazli ve huysuzdu tek basima baktim debelendim bircokseye onlardan sebep sanjrim ... 2 sene emzirdim emzirmeden kestikten sonra vucut alisik oldgu kiloya yavaas yavas geldi 2 senedir de 59 60 kilodayim .

Evlendikten sonra bir benle esim mi kilo alamadik. Hadi ben nefes aldigimdan beri diyetteyim annem beni diyet emzirmis de Hele esim kilo bile verdi diyet yapmamasina ragmen bizde sufle de yok kalori yakip acikip geceleri pizzalara bogulak ondan midir yine efkarlandim. Havuc kemirecegim.

Hiçbir koşulda gitme, bunun için bahane üretmene falan da gerek yok doğru bulmuyorsun o kadar. Bu senin kararın, surat asarsa da takılma, twreddüt bile etme, gerçekten risk aldığına değimez.

Babası ayrı sen ayrı yap sizinkini de, görmek zorunda değilsin

Kalori hesabı yapmıs mıydınız baktım konunuza ama goremedım sanırım bı program ismi

Bız sunnet ettırdık ya, yerı tutmustu bosanmadan, pandemıden dolayı ıptal edıldı o tarıh,sımdı tek basına yaparsa yapsın banane. Bu sunnet dugunu yemegı ıcın yanı, oglan yasına gelmeden sunnet oldu, o zaman cok kızıp konu acmıstım buraya ama ıyıkı de olmus yoksa o malla ugrasacaktım sımdı yok hastane yok ev

Aynen, ex öküz her yerde pörtlemek zorunda değil. Şu ara gözümden kaçmadı, alakalı alakasız sağdan soldan çıkıyor gibi. Son yaptığı şey çok zorlamaydı. Çocuklara birşeyler alcam, bedenleri söyle falan. Güya yeterli çamaşır koymuyormuş bakıcı.

Esım evlenmeden once cok fitti kalori hesabı yapardı spor yapardı. Bana da öğretmeye calısırdı ama cok kilom yoktu yine de. Evlendik ıkımız de bir senede 20şer kilo aldık

Ulan bunu dıllendırmeyecektım ama katıp sana da sureklı benımle bı sekılde konusmak ıcın bahane uretıyor gıbı gelıyor mu? Bak bunun altından kesın bısey cıkacak, ben kuruntu yaptıgımı dusunmustum ama sende farketmıssın

Sizin doğum süreci çok iyiymiş, ben 74le doğuma girdim emziriyorum şuan ama yiyorum da bir yandan hiçbişey gitmiyor benden o yüzden. Yemeyeyim desem birkaç gün dayanabiliyorum emzirmek garip bir kafa yapıyor elini ayağını titretiyor insanın. Benim tiroidler hiç hızlanmamış demek ki doğum emzirme farketmemiş bana sizin de aşırı değil kilonuz ama bi 5 kilo gitse tamamdır. Bende 58e ulaşsam şükredicem şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…