Hemde asırı asırı rahat. Valla yıgılıp kalırım dıye dusunmuyor, kendını gectım socıyı dusun yahu kız nereye paralansın senın ümüğüne mi stres bombası ısıne mıValla çok sinirlendim, karşıma geçse elimden alamazlar onu. Kiloyu herife iyi görünmek için değil, bu hastalık bende de çıkarsa diye veriyorum. Adam ne rahat öyle ya.
Abı ısteyebılır ama 20/1 500/1 farklı oranlar, kalbınden once beynını kullanması gereken ınsanlarızAynennnn senin gibi düşünüyorum ve gitmezdim. Büyü bozulur sanki kül kedisinin saat 12 de arabasının baş kabağına dönüşmesi gibi her şey olmaması gereken durumlara dönüşür. Ama şu da var adam her anında yanında olmanı istiyor. Aşkkkkk sen ne güzel şeysin. Bak bizlerin bile kaç kadının içini ısıttı sizin aranızdaki duygu. Adamı düşünemiyorum. Yanıyooorrrr.
Yürüyüş bandını kullanmayı severım ama vakıt bulamıyorum, aksamları cıkıp tepınsem bebeler anırarak aglıyo, aneeeaaaağ bendee dıyeBir kondisyon bisikleti ya da yürüyüş bandı alabilsen çok iyi olur. Kalori saymayı dene, yavaş gidiyor ama garantili gidiyor, diyet listesi falan beni çok geren şeyler.
Ben kilomu kontrol altında tutabilmek için pandemi sürecinde günde bir saat kondisyon bisikletine bindim
Canim benim evim cok kucuk . 4 yasinda da kizim var o olmasa smdi de yuruyusr yapmak istiyorum ama soguklarda mumkun olmadi esimde erken gelemiyor ona birakip gitsem vs benim en iyi ilacim ilk bas yuruyus bunu biliyorum . Yemek saatimide erkene cektim hafta icleri haftasnu esimle takiliyorum ama iste handikapim hamurisi tatli vs iste .Bir kondisyon bisikleti ya da yürüyüş bandı alabilsen çok iyi olur. Kalori saymayı dene, yavaş gidiyor ama garantili gidiyor, diyet listesi falan beni çok geren şeyler.
Ben kilomu kontrol altında tutabilmek için pandemi sürecinde günde bir saat kondisyon bisikletine bindim
Doğru düşünüyorsun, taviz vermeBen zaten hıc ıstemıyorum zemocan, annelerı gelır cocukların dıye dusunuyorsan eger o bu kapıdan zaten gıremez dedı. Hayır dedım o benı ılgılendırmez ıster gırer ıster gıremez banane yanı, olay o degıl dedım. Hadı kalabalık dugun seklınde yapsanız okey ama 20 kısıde ben hosgeldın nıye geldın olurum
İstediği kadar aşık olsun, sınırı korumak önemli, işlerin kontrolden çıkması bir anlık zaafa bakar. Erkekler çok ince düşünemiyor her zaman, avukat da sınırını bilsinAynennnn senin gibi düşünüyorum ve gitmezdim. Büyü bozulur sanki kül kedisinin saat 12 de arabasının baş kabağına dönüşmesi gibi her şey olmaması gereken durumlara dönüşür. Ama şu da var adam her anında yanında olmanı istiyor. Aşkkkkk sen ne güzel şeysin. Bak bizlerin bile kaç kadının içini ısıttı sizin aranızdaki duygu. Adamı düşünemiyorum. Yanıyooorrrr.
Ex öküz hala eline düşeceğin günün hayali ile yaşıyor, annen boşandın diye dünyan yıkıldı sanıyor, pisliğin sapığın eline düşersin diye ödü kopuyor. Senin kafanda biteli çok oldu ama onlar için herşey çok sıcak. 1 yıldan evvel ortaya çıkmamanız sizin için iyi olur.Abı ısteyebılır ama 20/1 500/1 farklı oranlar, kalbınden once beynını kullanması gereken ınsanlarız
Bende aynı durumdayım boyum 1.55 kilom 66da takılı kaldı. Doğum yaptım 4 ay oldu bebek dahil toplam ancak 8 kilo gitti vücudumdan. Evlendiğimde 54 kiloydum kocamla beraber 8 kilo aldık sonra hamile kal doğum derken bu hale geldimBen de katiple ayni boydayim kilom 60 benjm bile 5 kg vermem gerek ama pko tiroit ve eve tikili kalmaktan hareketsizlikle veremiyorum ve tabiki diyet yemegi yemiyorum havalar duzelsinde ins. Yuruyuse baslayacagm yedklerme dikkate de ve tabi korona yuzunden doktor kontrollerimi aksattim .
Hadı ıkı uc kısı daha geldı sevdenın arkadaslarından bu tutar sımdı bana extra ılgılı davranır falan ay manşet olmak ıstemıyorum, bızım de var bakalım bızı nasıl sacmadan secmeler beklıyorDoğru düşünüyorsun, taviz verme
İstediği kadar aşık olsun, sınırı korumak önemli, işlerin kontrolden çıkması bir anlık zaafa bakar. Erkekler çok ince düşünemiyor her zaman, avukat da sınırını bilsin
Kızım ben hıcbır sekılde duyulmasını ıstemıyorum, cunku adam durduk yere 2senenın sonunda neden tasındı, benım aklıma dırekt bu gelıyorsa herkesın gelır, kafayı mı yedımEx öküz hala eline düşeceğin günün hayali ile yaşıyor, annen boşandın diye dünyan yıkıldı sanıyor, pisliğin sapığın eline düşersin diye ödü kopuyor. Senin kafanda biteli çok oldu ama onlar için herşey çok sıcak. 1 yıldan evvel ortaya çıkmamanız sizin için iyi olur.
Benmde az calisiyor iste tiroitlermBende aynı durumdayım boyum 1.55 kilom 66da takılı kaldı. Doğum yaptım 4 ay oldu bebek dahil toplam ancak 8 kilo gitti vücudumdan. Evlendiğimde 54 kiloydum kocamla beraber 8 kilo aldık sonra hamile kal doğum derken bu hale geldimbende de tiroid haşimato var e harekette yok hem pandemiden hem bebeden dışarı çıkamıyorum. Nasıl kilo vericem diye kara kara düşünmekteyim
Hiçbir koşulda gitme, bunun için bahane üretmene falan da gerek yok doğru bulmuyorsun o kadar. Bu senin kararın, surat asarsa da takılma, twreddüt bile etme, gerçekten risk aldığına değimez.Hadı ıkı uc kısı daha geldı sevdenın arkadaslarından bu tutar sımdı bana extra ılgılı davranır falan ay manşet olmak ıstemıyorum, bızım de var bakalım bızı nasıl sacmadan secmeler beklıyor
Kalori hesabı yapmıs mıydınız baktım konunuza ama goremedım sanırım bı program ismiBir kondisyon bisikleti ya da yürüyüş bandı alabilsen çok iyi olur. Kalori saymayı dene, yavaş gidiyor ama garantili gidiyor, diyet listesi falan beni çok geren şeyler.
Bız sunnet ettırdık ya, yerı tutmustu bosanmadan, pandemıden dolayı ıptal edıldı o tarıh,sımdı tek basına yaparsa yapsın banane. Bu sunnet dugunu yemegı ıcın yanı, oglan yasına gelmeden sunnet oldu, o zaman cok kızıp konu acmıstım buraya ama ıyıkı de olmus yoksa o malla ugrasacaktım sımdı yok hastane yok evHiçbir koşulda gitme, bunun için bahane üretmene falan da gerek yok doğru bulmuyorsun o kadar. Bu senin kararın, surat asarsa da takılma, twreddüt bile etme, gerçekten risk aldığına değimez.
Babası ayrı sen ayrı yap sizinkini de, görmek zorunda değilsin
Aynen, ex öküz her yerde pörtlemek zorunda değil. Şu ara gözümden kaçmadı, alakalı alakasız sağdan soldan çıkıyor gibi. Son yaptığı şey çok zorlamaydı. Çocuklara birşeyler alcam, bedenleri söyle falan. Güya yeterli çamaşır koymuyormuş bakıcı.Hiçbir koşulda gitme, bunun için bahane üretmene falan da gerek yok doğru bulmuyorsun o kadar. Bu senin kararın, surat asarsa da takılma, twreddüt bile etme, gerçekten risk aldığına değimez.
Babası ayrı sen ayrı yap sizinkini de, görmek zorunda değilsin
Esım evlenmeden once cok fitti kalori hesabı yapardı spor yapardı. Bana da öğretmeye calısırdı ama cok kilom yoktu yine de. Evlendik ıkımız de bir senede 20şer kilo aldıkEvlendikten sonra bir benle esim mi kilo alamadik. Hadi ben nefes aldigimdan beri diyetteyim annem beni diyet emzirmis de Hele esim kilo bile verdi diyet yapmamasina ragmen bizde sufle de yok kalori yakip acikip geceleri pizzalara bogulak ondan midir yine efkarlandim.Havuc kemirecegim.
Ulan bunu dıllendırmeyecektım ama katıp sana da sureklı benımle bı sekılde konusmak ıcın bahane uretıyor gıbı gelıyor mu? Bak bunun altından kesın bısey cıkacak, ben kuruntu yaptıgımı dusunmustum ama sende farketmıssınAynen, ex öküz her yerde pörtlemek zorunda değil. Şu ara gözümden kaçmadı, alakalı alakasız sağdan soldan çıkıyor gibi. Son yaptığı şey çok zorlamaydı. Çocuklara birşeyler alcam, bedenleri söyle falan. Güya yeterli çamaşır koymuyormuş bakıcı.
Sizin doğum süreci çok iyiymiş, ben 74le doğuma girdim emziriyorum şuan ama yiyorum da bir yandan hiçbişey gitmiyor benden o yüzden. Yemeyeyim desem birkaç gün dayanabiliyorum emzirmek garip bir kafa yapıyor elini ayağını titretiyor insanın. Benim tiroidler hiç hızlanmamış demek ki doğum emzirme farketmemiş banaBenmde az calisiyor iste tiroitlerm
Ben kendmi bildm bileli hafif etli gobekli idim evlenirken 58 kiloydum , 62 kilo ile hamile kaldim 67 kusurlerde dogum yaptm bu benim icin sasirticiydi , daha sasirtici olani ise dogumdan sonra 4 5 ay gecti gecmedi 49 kiloya kadar dustum hayatmda hic hatirlamiyorum okdr zayif oldgmu karnjmin dumduz oldgnu vs ... hic ozel bisey yapmadim bebek emziriyordum ve bebegm gazli ve huysuzdu tek basima baktim debelendim bircokseye onlardan sebep sanjrim ... 2 sene emzirdim emzirmeden kestikten sonra vucut alisik oldgu kiloya yavaas yavas geldi 2 senedir de 59 60 kilodayim .
Bence de gitme. Kişi sayısı az olduğu için dikkat çekersin.Ahmet sevde bıkac arkadasını daha cagırır sen dıkkat cekmezsın, lutfen sende ol dıyor, benım fıkrımı zaten bılıyorsunuz, hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?