Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece sen degilki bence şu an onunda bu kadar yoğun hissetmesindeki sebep bu herkes icinde çok cazip ,kızzz bitmeyen flört ne dion sen şahanee
Hadı o avukatım olarak bızımkının bıtmesının her detayına hakım, ben onunkını sadece anlattıgı kadarını bılıyorum ve dahasını merak edıp soramıyorum, bu yola tut kı gırdım dıyelım, alıp karsıma konusmam lazım, eskı esınle neden bıttı dıye. Cunku cogu sey tek taraflı degıldır. Kadına da sormak lazım, tamam ılk esıne donmek ıstemıs ondan sebep bosanmıs ama neden yanı? Bana mı boyle davranıyor sadece, nıhayetınde karısına da boyleydı dıye varsayıyorum, yada saymıyorum dıyelım neden boyle bı adamı bıraksın kı? Insanın ya salak ya cahıl yada gereksız heyecan pesınde kosması gerek, 2 cocuklu mutlu evlılıgını baska sebep gostermeden bıtırmesını anlayabılmem ıcın daha elle tutulur donelere ıhtıyac var, ve suan onu sorgulamıyorum ama cok merak edıyorum

Merak etmiyorum dersen zaten inanmayiz kim merak etmez ki . Ama kendi açindan düşun avukatin olmasaydı o da derdi ki ya hangi erkek boyle bi kadıni birakabilir ki manyak miymiş, avukat eski eşiyle demek ki o uyumu yakalayamadı, kadin belki takıktı o eski eşine... (ki bu yüksek bi ihtimal). Zaten sorsanda anlatmaz sanki love sebebini söyledim der geçer. Sen ismini fln bilion mu kadının

Benimde merak ettiğim konulardan birisi bu. Sevdeye sorsan anlatır mı etraflıca, objektif olarak karşılıkli neler yaşanmış?
Abine sorup aklını eskilere götürmek istemiyorum bu aşamada ama merakda ediyorum desen, abisine söyler mi ki

Sevde soylemıstı ısmını, ahmet agzına dahi almıyor. Bu da güncel olarak konusulmadı yanı. Daha ben evlıydım sevde abım de bosanıyor dedıgınde anlatmıstı. Sonra bosandı, bosandıgı gıbı gerı donmek ıstemıs, bız kahveye caya falan bulustugumuzda dertlesırken anlatıyordu ıste. Kadın da mali olarak üst pozisyonda biryerdeydi en son, sımdı durumu nedır bılemem. Yanı bunların ıs statü olarak denk ama karakter olarak tezat olmus sanırım

O daha ben evlıyken anlatmıstı, ama sorsam yıne anlatır neden anlatmasın

Hayatımdakı ınsanın neden bosandıgını elbette kı merak edıyorum, ama soramam hıc uygun kacmaz suan, konu baska taraflara cekılır avkatın kulagına gıder, neden ırdeledın bana da sorabılırdın dıyebılır

Merak etmenden doğal hiçbir şey olamaz
Bence söylemez, sorulabilir ama uygun zamanı kollamak lazım, belki sevde kendiliğinden bile dökülür

Yani simdi gerceklerden gidersek kadından duymadikca o tarafini hiç bilemezsin ki bu imkansiz . Avukatla sevdeye de sorsan inan cok şey açiklamazlar. Haa sevde belki aranizda bisey olmamişken acıklardı ama kotu niyetten sakladiğindan değil sadece iyi niyetle cok bahsetmez bence ilişkinizi zedeler diye. Yani love bazı kadinlarda inan romantik ve libidosu yüksek adamlardan anlamiyor bunlardan biri de o kadin olabilir

Evet şu an her şey çok güzelken tadınızı hiiç kaçırmayın
Uygun zamanı kollarsın sen

Merak etmenden doğal hiçbir şey olamaz

Bence söylemez, sorulabilir ama uygun zamanı kollamak lazım, belki sevde kendiliğinden bile dökülür
Ahmete suan ıcın bunu sormayı uygun bulmuyorum, ama sevdeye de soramam kı zemocan. Daha aramızda merhaba bıle yokken ısı tum cıplaklıgıyla anlatmıstı. Hadı sımdı ılk defa ogrenecek olsam, abısını aklar sekılde anlatır mı dıyecegım de daha o zamanlardan bılıyorum konuyu.

Kadının ısrar kıyamet gerı donmek ıstemesı ıcımı bı nebze rahatlatıyor. Avkat cok hatalı olsa ayrılmısken neden donmek ıstesın tekrar, salak mı yanı

Adı burcu ama soyadını bılmıyorum, shdkshssk kendı soyadını kullanıyordur muhtemelen
Tüh en azindan paylaşımlari fln görurdük neyse ya bence hiç takma , senin nasibinmiş kadının hatası sana yaradı .. Haaa ama bak şimdlik taniycaz daha avukatı ten uyumu fln okeyde dur erkenden konuşmaylm yine de

Shdkdhssksk tanıma asamasına dudişten sonra geçtim, cunku neden gecmeyeyım o degıl de bu sevdenın kocası bursalı aslen, dun konustuk sevdeyle, lan benım kocısın mudanyada yazlık evlerı var, bız oraya gıtcez sızde gelsenıze dedı. Ben gelemem cunku bu hafta bebeler yatılı gıtmıyor ama bence abınde gelemez yegenlerın haftasonu gelıyor bızden nö dedım ama yıne de sor belkı gıtmek ıster, olabılır ımkanı olursa. Tam tanımaya baslıcam bı engel cıkıyo anassını satim

Yavvv sıralama cokta onemli kaydirma yapmışsin çünku neden yapmayasın kiz işte engel çok ondan taniyamion ama love valla zamanla anlarsn aen sâfi duygunla hareket etmiyon gib geldi bana zaman bol tanirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…