Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatmış zaten zamanında, kendin de söylüyorsun, daha ne öğrenebilirsin ki, o dönemde avukata yabancı olduğun için çoğunu tarafsız anlatmıştır sana.

Benim eşim de nikahlı bir nişanlılık dönemi geçirmiş, biz tanıştığımızda boşanma davası bitmemişti, 12 yıldır evliyim adamın bana bir kusurunu görmedim. Bazı şeyleri gördüğün gibi kabullen, evlenmeyi düşünmüyorsun zaten, zamanla ruhunun bütün ayrıntılarına hakim olacaksın, başkasıyla ne yaşayıp ayrıldığını öğrenmeye çok da ihtiyacın yok diye düşünüyorum.

Yok olabılır zaten, sadece merak edıyorum, gercekten bu kadar zekasız kadınlar olabılıyormus demek kı. Adam el ustunde tutsa da farketmıyor demek. Bıze nasıpmıs dıyelım evet tarafsız anlatmıstı dedım ya, nıye taraf tutsun sımdı anlatsa ısgıllenırdım de o zaman anlattıgı ıcın sıkıntı yok

O Osirius şuraya açıklama kondurayım. Evlenmeyi düşünmüyorsun zaten derken tanımak için zaman sınırlaman olmamasını kastettim, yanlıl anlama beni

Yavvv sıralama cokta onemli kaydirma yapmışsin çünku neden yapmayasın kiz işte engel çok ondan taniyamion ama love valla zamanla anlarsn aen sâfi duygunla hareket etmiyon gib geldi bana zaman bol tanirsin
Daha kör kütük kısmına geccem dedım ya ben hala eşeleme kısmını gecemedım

O Osirius şuraya açıklama kondurayım. Evlenmeyi düşünmüyorsun zaten derken tanımak için zaman sınırlaman olmamasını kastettim, yanlıl anlama beni
Ne yanlıs anlıcam yahu, muhabbet edıyoruz surda. Zaman sınırlamam yok, ama bırazdan kacmayı dusunuyorum avkata, ben ofısten cıkıyorum hayatım gel oglen yemegı yıyelım dedı sdhslshs sufleyımı kastettı dırekt yemek mı ne demek ıstıyo cıldırcam yakonum at geleyım dedım

Yani sinek kadar olsun başında herif bulunsun diyorlar. Vizyon bu kadar. Kale alma böyle tipleri.

Böyle dan diye girdim kusura bakma ama dayanamadım sen şuan evlilik icin acele etmiyorsun ama avukat beyin niyeti ciddi sonuçta. Bu durumda eski evliliğiyle ilgili bişeyler sorman abes olmaz bence.

Eve çağırmadıysa sufle şansın yok maalesef

Vay anasını, düşmana ihtiyacın yokmuş resmen.

Yani sinek kadar olsun başında herif bulunsun diyorlar. Vizyon bu kadar. Kale alma böyle tipleri.
Sinekk ne güzell bi yakistirma zamaninda cok mide bulandirdi . Aynen ama cok şukur dinlemedim yapıma ters zaten gurur ve karakter herseydir . Tabi cocugu icin fedakarlik yapanlara caresizlere gurursuz demiyorum asla ama ben mecbur degildim cok şükur . Sizin gibi dogruyu düsunenler yetiyor bana

Yalnız seni eziklemeye manipüle etmeye çalışıp, anasının lafı ile girişim yapmaktan vazgeçmesi. Allah iyi şaşırtmış.
Ohhh canıma degsın. Umrum bıle degıl. Zaten cocuklara her ay maasının baba bı kısmını yolluyor kalanını da annesıyle yesın ıste, pasif öküz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…