Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu düşüncelerin şüphelerin hepsi çok yerinde .

Off hemde nasıl kullanıyorum be, ağır tahrik unsuru gibiyim ama
Özlemini çektiğin şey bu değil miydi, ne güzel işte, senden etkilenen seni arzulayan tutkulu bir adam var, sen de buna göre davranıyorsun, davranacaksın. İnşallah her konuda aynı şekilde olursunuz

Özlemini çektiğin şey bu değil miydi, ne güzel işte, senden etkilenen seni arzulayan tutkulu bir adam var, sen de buna göre davranıyorsun, davranacaksın. İnşallah her konuda aynı şekilde olursunuz
Cınsel hayat ozlemınden zıyade ıkılı ılıskı ozlemı dıyelım, suanlıl frekanslarımız tutuyor, ama ne olur bılemem ılla kı fıkır ayrılıgı yasarız

Cınsel hayat ozlemınden zıyade ıkılı ılıskı ozlemı dıyelım, suanlıl frekanslarımız tutuyor, ama ne olur bılemem ılla kı fıkır ayrılıgı yasarız
Hiçbir ilişki kusursuz olmaz haliyle ama bu adam seni duygusal anlamda da istediğin noktaya taşıyor fiziksel anlamda da inşallah geri kalan kısım da bunlar kadar uyumlu olur. Ben hepsini bir arada söylemeye çalıştım ama becerememişim

Benı o aksam sufle ıcın calısma odasına goturdugunde bı an duraksadı. Love, bu anın getırdıgı bırseyse ve pısman olacaksan sana asla yaklasmam sarılır uyuruz, ama sende ıstıyorsan benım suan bıle kalbımın rıtmı degısık atıyor dedıo yuzden ustumu cıkarması 15dk surdu ahdlsshsj duygusal doyum nırvanası mı bu neeee

O Osirius
Kızım kadın önceki konusunda da bi z adamın erken boşalmamak için donunu çıkarmadığını anlatmaya çalışırken o hala ben kocama nasıl oral yaparım derdindeydi, daha ne söyleyeceksin. Sinirlenme boşuna, bir çeşit taş kafalı, ne söylesen anlamayacak.

Adam ayin yapmış resmen ne kadar hassas düşünceler, çok ince
Ben şu çalılma odası faslını anlamadım yalnız yatak odasını o kadar hazırlayıp neden çalışma odasına götürmüş ki seni.

Adamı onunla yatmıyor dıye akıl verenler suclusu oldu ıyı mı +18e de ayar vermeye gelmıyor böbişim. Ne yapayım betüş peri gibi 'zaman gerıye aksın' mı dıyeyım ne dıyeyım ahdkdshsksks pısmanmıs konu actıgına akıl aldıgına

Mumları gullerı hazırlamıs ama yakmamıs, calısma odasına kadar cok hararetlı gıdınce orda o konusma oldu ıste, sarapları sen hazırlar mısın hayatım dedı, tabı dedım. O arada mumları yakmıs oraya sonra gectık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…