- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Yok sen konu açtin sandım kizShdkdjsjsk benımkını burda yazmazlar bence
Daha neler yarabbi benım konum varya neden tekrar konu acayım leylosYok sen konu açtin sandım kiz
Millet ayrinti istedi ahandaa dedim acti konuyu +18 denDaha neler yarabbi benım konum varya neden tekrar konu acayım leylos
Zor beklıyosunuz +18de konu acayım dıye dımıMillet ayrinti istedi ahandaa dedim acti konuyu +18 den
Valla bi heyecan olmadi değil yaniZor beklıyosunuz +18de konu acayım dıye dımı
Orda konu acarsam önünü alamam vallahi, ondan acmaya cekınıyorumValla bi heyecan olmadi değil yaniama yok yok dilin döndüğünce açikladın bize büyüksün
Anlamayanlar el kaldırsın
O kadar haklisin kiOrda konu acarsam önünü alamam vallahi, ondan acmaya cekınıyorum
Anlasilmiycak bişi yokki
Evet bıkac kucuk degısıklıkle farklı bı tat olduAnlasilmiycak bişi yokkinutellaya lezzet katmış hahahsh ay pardon avkata lezzet katmış
3 az mı nereden baksan 2.5 saat demek, ayağa kalkabilmiş ya o bile şahaneO yuzden ılk ıkısı 1er saat ballandıra ballandıra surerken bu daha kısa surdu, love ölüyorum anlasana
Daha çok esnersin sen, yaptıklarına kendin de inanamazsınHem ondan hemde bunlar akrobasık hareketler vucudum alıskın degıl, kaslarım zor acıldı
Millet ayrinti istedi ahandaa dedim acti konuyu +18 den
+18de erotik hikaye serbest mi ki, bu iş o kıvama varır love konu açarsaZor beklıyosunuz +18de konu acayım dıye dımı
Gunaydıñnn zemheri sultann+18de erotik hikaye serbest mi ki, bu iş o kıvama varır love konu açarsa
Ayy masallah nazar edecem size ya bayilıorum sizin muhabbetinize arada yaziosun ya sicakliğı buraya kadar gelio evlenirsem cok sey danişicm sana simdiden diyimAllahtan gece çok yazamamışsınızbu gün misafirim var akşama da dersim var yarın 20 sayfa okumaktan çok korkuyorum.
Gece adama sardım sizin yüzünüzdenzavallı alacak verecek hesabı yapıyor bana güzel güzel anlatıyor ben karşısında saçma sapan gülüyorum çünkü aynı anda sizi okuyorum siniri bozuldu. En son yattık ben hala gülüyorum, ne oluyor sana dedi, ne olacak kırk yılınnbaşında adama yavşayasım gelmiş sen hesap yapıyorsun düşürme enerjimi sus artık dedim
3 az mı nereden baksan 2.5 saat demek, ayağa kalkabilmiş ya o bile şahane
Daha çok esnersin sen, yaptıklarına kendin de inanamazsın
Çok incesin, herkesin kusurları var ben de kusursuz değilim ama güzel giden bir evliliğim var çok şükür. ihtiyacı olan herkese yardıma hazırım, ne zaman istersenAyy masallah nazar edecem size ya bayilıorum sizin muhabbetinize arada yaziosun ya sicakliğı buraya kadar gelio evlenirsem cok sey danişicm sana simdiden diyimeşinde çok şanslı bence burdan kusursuz gibi duruon masllah tekrar
Sağoll zemherii ediyosun zaten profilinde gezdim azcik biliorumÇok incesin, herkesin kusurları var ben de kusursuz değilim ama güzel giden bir evliliğim var çok şükür. ihtiyacı olan herkese yardıma hazırım, ne zaman istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?