Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçenlerde suffleler yendii şimdi de nutellalar fındık kremasılar hayırlı işler love babybisi
Daha iki gün önce aldık nutuştan artık benim hep aklıma gelir.Dolu dizgin deli fişekle delirmeceler son gaz devam ediyor çoook heyecanlı

Allahtan gece çok yazamamışsınız bu gün misafirim var akşama da dersim var yarın 20 sayfa okumaktan çok korkuyorum.
Gece adama sardım sizin yüzünüzden zavallı alacak verecek hesabı yapıyor bana güzel güzel anlatıyor ben karşısında saçma sapan gülüyorum çünkü aynı anda sizi okuyorum siniri bozuldu. En son yattık ben hala gülüyorum, ne oluyor sana dedi, ne olacak kırk yılınnbaşında adama yavşayasım gelmiş sen hesap yapıyorsun düşürme enerjimi sus artık dedim

O yuzden ılk ıkısı 1er saat ballandıra ballandıra surerken bu daha kısa surdu, love ölüyorum anlasana
3 az mı nereden baksan 2.5 saat demek, ayağa kalkabilmiş ya o bile şahane
Hem ondan hemde bunlar akrobasık hareketler vucudum alıskın degıl, kaslarım zor acıldı
Daha çok esnersin sen, yaptıklarına kendin de inanamazsın

Ayy masallah nazar edecem size ya bayilıorum sizin muhabbetinize arada yaziosun ya sicakliğı buraya kadar gelio evlenirsem cok sey danişicm sana simdiden diyim eşinde çok şanslı bence burdan kusursuz gibi duruon masllah tekrar

Çok incesin, herkesin kusurları var ben de kusursuz değilim ama güzel giden bir evliliğim var çok şükür. ihtiyacı olan herkese yardıma hazırım, ne zaman istersen

Taktik verebılırım belkı bı farklılık olabılır dıye ama kendı hıkayemı erotık oyku pıyasaya surer gıbı yazamam arkadaslar o kadar da degıl hani.
Nutella hem harıcı hem dahili socialscientist mesajlarını ac sonra eve vardım taktık yok dıyosun
ZemheriPoyraz sekerparem,allah kolaylık versın mısafırın gelıyomus, guzel oturmalar, gecelerınız gunduzlerınız hayıra karsı ahdkshsj adam yasasın yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…