- 4 Şubat 2019
- 4.166
- 8.969
- 158
Ben eve varana kadar kelimeleri topla lütfen Love'cummBana da aynısı oldu suan kafamda kelıme duzenlemesı yapıyorum
Duşta da gider haniBazen sığ seylerden guzel sonuclar cıkıyor benı bu kadar gozunuzde buyutmeyın len
Ben anladım yahu. Ben onu yapıyorum zatenKızlar vallahı bunu ustu kapalı yazacak kelımelerı secemıyorum, gercekten kusura bakmayın
Emınsın yanı, kesınlıkle aynı seyı kastettıgımızdenBen anladım yahu. Ben onu yapıyorum zaten
Kendimi bir an çok saf bilgisiz birisi gibi hissettim...Ben anladım yahu. Ben onu yapıyorum zaten
Anlamayanlar el kaldırsınBen anladım yahu. Ben onu yapıyorum zaten
Mutlaka vardır ince bir ayrıntı ama söylemesin bari, çok özele girecek bu kadarı galibaTopitopumsu bi girisim mi yok ya bu kadar kolay olamaz kizlar bence
Hmm bak orasını anlatamaz tabiki ayrintilar onemliM
Mutlaka vardır ince bir ayrıntı ama söylemesin bari, çok özele girecek bu kadarı galiba
Daha da deme zatenÇikolatalı bısey ama sandıgınız gıbı basıt degıl kalanı ıcınde calıstırın libidoları
Diyettekiler denemesinÇikolatalı bısey ama sandıgınız gıbı basıt degıl kalanı ıcınde calıstırın libidoları
Zemocan sende denemelısın dıyorum baska bısey demıyorum, nutellanın gızlı bı tarıfı varDaha da deme zaten
Sen pekmez kullan kalorisi daha azDiyettekiler denemesin
Kahvaltıdan sonra dusa gırmıstık, ya ben ona orda bısey yaptım (ne oldugunu bosverın)lovem onu bırdaha yaparsan sonuclarına katlanırsın hayatım benden günah gitti dedi shddkshsk o günden beri onun üstünden baya bi fantazik döndürdük, senın yuzunden vertigo baslangıcı cıkacak bende dıyo
Deli kız seniZemocan sende denemelısın dıyorum baska bısey demıyorum, nutellanın gızlı bı tarıfı var
Süt, kakao, taze kavrulmus turk fındıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?