- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 35
Kıruluk olmuştur belki, ama mantar belirtisi de olabilir, akıntının kokusuna dikkat et ilaç kokusu gibi anormal bir koku varsa mantardır. Doktora gitBu Nutella fantazisini bir tek ben anlayamadım galiba.Tahminim var ama doğru değildir kesin. Biz sufle yedik geç saatlerde tam gözümden uyku akarken. Bana hafif bir gülme geldi o anda. Neye gülüyorsun diyor az önce çok uykum var diyordun dedim.Sen olunca uykum kalmıyor, uyumak istemiyorum vs gibi laflar konuştu. Hoşuma gitmedi değil.. Ya ama sayın hocalarım son suflelerimizde biraz acı ve yanma oldu. Detaylı anlatamıyorum ama..
Çok sağ olTaktik verebılırım belkı bı farklılık olabılır dıye ama kendı hıkayemı erotık oyku pıyasaya surer gıbı yazamam arkadaslar o kadar da degıl hani.
Nutella hem harıcı hem dahili @socialscientist mesajlarını ac sonra eve vardım taktık yok dıyosun
ZemheriPoyraz sekerparem,allah kolaylık versın mısafırın gelıyomus, guzel oturmalar, gecelerınız gunduzlerınız hayıra karsı ahdkshsj adam yasasın yeter
Dun bızımkılerın vertigo gunuydu desene ahdkshsjsjsÇok sağ oladam yaşıyor çok şükür akşam epey başı dönmüş olsa da
Kesınlıkle doktora gıt. Ya yeterınce ıslanamamıssındır yada enfeksıyon belırtısıdır.Bu Nutella fantazisini bir tek ben anlayamadım galiba.Tahminim var ama doğru değildir kesin. Biz sufle yedik geç saatlerde tam gözümden uyku akarken. Bana hafif bir gülme geldi o anda. Neye gülüyorsun diyor az önce çok uykum var diyordun dedim.Sen olunca uykum kalmıyor, uyumak istemiyorum vs gibi laflar konuştu. Hoşuma gitmedi değil.. Ya ama sayın hocalarım son suflelerimizde biraz acı ve yanma oldu. Detaylı anlatamıyorum ama..
Herkes sufle mi yedi bu geceBu akşam tenha burası, ben de pastamı yaptım yarını bekliyorum, benim sufle gece inşallah, yorulmuşum dinleneyim biraz
Ben kilo yapıyo dıye gunduzden yuvarladımHerkes sufle mi yedi bu gece
Bizim de çok geç değildi, zabanan ise gidecez diye erkenden yedik suflemizi, senden de esinlenerek kırmızılar eşliğindeBen kilo yapıyo dıye gunduzden yuvarladım
Bizim de çok geç değildi, zabanan ise gidecez diye erkenden yedik suflemizi, senden de esinlenerek kırmızılar eşliğinde
Böyük düşün, ufkunu geniş tut meho, biyere nutella sürülecekse bu neden dudak olsunNutella ile ilgili olandan bir şey anlamadım yaa,
Aklıma bir şey geldi ama ,adamın dudağının kenarında Nutella kaldı da onu mu parmağımla alıp yaladın, benden bu kadar fantazi çıkabildi
Bi geceye kaç tane fantazi sıgdırdın böyleBöyük düşün, ufkunu geniş tut meho, biyere nutella sürülecekse bu neden dudak olsun
Shdksshhs sorma, tam dıyete gırecek zamanı buldum bendeGeçenlerde suffleler yendii şimdi de nutellalar fındık kremasılar hayırlı işler love babybisi
Daha iki gün önce aldık nutuştan artık benim hep aklıma gelir.Dolu dizgin deli fişekle delirmeceler son gaz devam ediyor çoook heyecanlı
2+1Bi geceye kaç tane fantazi sıgdırdın böyle
Onu da sağolsun Bihterden öğrendik.Nutella ile ilgili olandan bir şey anlamadım yaa,
Aklıma bir şey geldi ama ,adamın dudağının kenarında Nutella kaldı da onu mu parmağımla alıp yaladın, benden bu kadar fantazi çıkabildi
Aynen bu birkaçtır kuruluk oluyor. Akıntı az oluyor ama koku yok. Gideyim mi yine de? Afedersiniz zorlanınca da yanma oldu.Kıruluk olmuştur belki, ama mantar belirtisi de olabilir, akıntının kokusuna dikkat et ilaç kokusu gibi anormal bir koku varsa mantardır. Doktora git
Son zamanlarda kuruluk var ama bilmiyorum onun için de gitsem mi?Kesınlıkle doktora gıt. Ya yeterınce ıslanamamıssındır yada enfeksıyon belırtısıdır.
Kuruluk için gorunmekte fayda var aslında.Son zamanlarda kuruluk var ama bilmiyorum onun için de gitsem mi?
Aynen her şekilde dra görünsem iyi olur. Uzun zamandır gitmemiştim, muayene olur kafam rahat eder en azından. Ciddi bir sıkıntı olmasın da. En yakın zamanda gideyim.Kuruluk için gorunmekte fayda var aslında.
Bende de oldu yakın zamanda. Geçici çözüm olarak tahrişi önlemek adına su bazlı kayganlastirici kullanmıştım geçmişti.
Mantar varsa kotu etkiler mi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?