Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu Nutella fantazisini bir tek ben anlayamadım galiba. Tahminim var ama doğru değildir kesin. Biz sufle yedik geç saatlerde tam gözümden uyku akarken. Bana hafif bir gülme geldi o anda. Neye gülüyorsun diyor az önce çok uykum var diyordun dedim.Sen olunca uykum kalmıyor, uyumak istemiyorum vs gibi laflar konuştu. Hoşuma gitmedi değil.. Ya ama sayın hocalarım son suflelerimizde biraz acı ve yanma oldu. Detaylı anlatamıyorum ama..

Kıruluk olmuştur belki, ama mantar belirtisi de olabilir, akıntının kokusuna dikkat et ilaç kokusu gibi anormal bir koku varsa mantardır. Doktora git

Çok sağ ol adam yaşıyor çok şükür akşam epey başı dönmüş olsa da

Kesınlıkle doktora gıt. Ya yeterınce ıslanamamıssındır yada enfeksıyon belırtısıdır.

Nutella ile ilgili olandan bir şey anlamadım yaa,
Aklıma bir şey geldi ama ,adamın dudağının kenarında Nutella kaldı da onu mu parmağımla alıp yaladın, benden bu kadar fantazi çıkabildi
Böyük düşün, ufkunu geniş tut meho, biyere nutella sürülecekse bu neden dudak olsun

Shdksshhs sorma, tam dıyete gırecek zamanı buldum bende göz hakkı dıye dıye kılo verecegıme almazsam ıyıdır

Nutella ile ilgili olandan bir şey anlamadım yaa,
Aklıma bir şey geldi ama ,adamın dudağının kenarında Nutella kaldı da onu mu parmağımla alıp yaladın, benden bu kadar fantazi çıkabildi
Onu da sağolsun Bihterden öğrendik.

Kıruluk olmuştur belki, ama mantar belirtisi de olabilir, akıntının kokusuna dikkat et ilaç kokusu gibi anormal bir koku varsa mantardır. Doktora git
Aynen bu birkaçtır kuruluk oluyor. Akıntı az oluyor ama koku yok. Gideyim mi yine de? Afedersiniz zorlanınca da yanma oldu.

Son zamanlarda kuruluk var ama bilmiyorum onun için de gitsem mi?
Kuruluk için gorunmekte fayda var aslında.

Bende de oldu yakın zamanda. Geçici çözüm olarak tahrişi önlemek adına su bazlı kayganlastirici kullanmıştım geçmişti.
Mantar varsa kotu etkiler mi bilmiyorum ama

Aynen her şekilde dra görünsem iyi olur. Uzun zamandır gitmemiştim, muayene olur kafam rahat eder en azından. Ciddi bir sıkıntı olmasın da. En yakın zamanda gideyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…