Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Endamı falan yakıyor yeri göğü tütütü maşallah, sabrın sonu selamettir benimsin inşallah diyerek girdim konuya
Tütütüütü maşallah Aynı teknikle bende yarına bişiler planlıyorum var bir kaç bişi aklımda

Gelır o gelır. Sıhırlı kelımelerı kullanmayı dene
Neymiş onlar sinirden son raddeye geldim artık. Bir aydır tık yok. Adam halinden memnunmuş öyle diyo çok da luzumlu bişey değilmiş.... sinirlenmenin ve üzüntünün dibini yaşıyorum

Neymiş onlar sinirden son raddeye geldim artık. Bir aydır tık yok. Adam halinden memnunmuş öyle diyo çok da luzumlu bişey değilmiş.... sinirlenmenin ve üzüntünün dibini yaşıyorum
Sadece pipisiyle dusunebılen bır varlık ıcın fazla efelik laflar etmıs paşan

Ben en son o kullanmaya gönlü olmayan organına öyle laflar ettim ki, yerin dibine girdi. Pişman oldum mu, oldum başta. Kendini sorgulamaya yaradı, iyi oldu.

Ben en son o kullanmaya gönlü olmayan organına öyle laflar ettim ki, yerin dibine girdi. Pişman oldum mu, oldum başta. Kendini sorgulamaya yaradı, iyi oldu.
Katip sizin yaşlar kaçtı karşim

Ben de bunaldım artık sırf istediğim için değil ondan ilgi gördüğümü hissetmek için istiyorum artık. Bazen de iyice soğuyorum işte..
Seni bu yollardan yara bere içinde geçen biri olarak o kadar iyi anlıyorum kı. Kendını sorgulama kısmına daha gelmedıysen o kısmı pas geç, cunku sen zevklerı hormonları ve kalbı olan bır varlık oldugun ıcın kımseye karsı vıcdan yukun yok. O utansın boyle cevherı elıyle ıttıgı ıcın, okuz, okuz ıste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…