Afiyet olsunEvet, ıskalar mıyız hiç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunEvet, ıskalar mıyız hiç![]()
Endamı falan yakıyor yeri göğü tütütü maşallah, sabrın sonu selamettir benimsin inşallah diyerek girdim konuyaHey maşallah![]()
Ahdkshsks her zaman elımızın altında olmadıgından bulunca stoklamak lazımAfiyet olsun![]()
Tütütüütü maşallahEndamı falan yakıyor yeri göğü tütütü maşallah, sabrın sonu selamettir benimsin inşallah diyerek girdim konuya![]()
![]()
![]()
Love yeni bir akım başlattın, erkekler kaçacak delik arayacaklar artık. Sitenin kadınlarını fena gazlıyorsunAhdkshsks her zaman elımızın altında olmadıgından bulunca stoklamak lazım![]()
Nutella teknıgıyle yerken kilo verın sloganımız bu olsun adhdlshsjshssjTütütüütü maşallahAynı teknikle bende yarına bişiler planlıyorum var bir kaç bişi aklımda
![]()
Kabul etse anasını aglatıcam da beyimiz pek nazlıVar, daha çok yorun![]()
Ya ne kabul etmesı allasen. Zor kullanKabul etse anasını aglatıcam da beyimiz pek nazlı![]()
Aah ahh zora da ggelmiyo bezdim artıkYa ne kabul etmesı allasen. Zor kullan![]()
![]()
Gelır o gelır. Sıhırlı kelımelerı kullanmayı deneAah ahh zora da ggelmiyo bezdim artık
Neymiş onlarGelır o gelır. Sıhırlı kelımelerı kullanmayı dene![]()
![]()
Sadece pipisiyle dusunebılen bır varlık ıcın fazla efelik laflar etmıs paşanNeymiş onlarsinirden son raddeye geldim artık. Bir aydır tık yok. Adam halinden memnunmuş öyle diyo çok da luzumlu bişey değilmiş.... sinirlenmenin ve üzüntünün dibini yaşıyorum
![]()
Ablacım o bezsin ben de buraya yazacağım müstakbel eniştenizle tanışırsamAah ahh zora da ggelmiyo bezdim artık
Ben en son o kullanmaya gönlü olmayan organına öyle laflar ettim ki, yerin dibine girdi. Pişman oldum mu, oldum başta. Kendini sorgulamaya yaradı, iyi oldu.Neymiş onlarsinirden son raddeye geldim artık. Bir aydır tık yok. Adam halinden memnunmuş öyle diyo çok da luzumlu bişey değilmiş.... sinirlenmenin ve üzüntünün dibini yaşıyorum
![]()
Gelişme var mı peki . Doktora git diyorum gitmiyorBen en son o kullanmaya gönlü olmayan organına öyle laflar ettim ki, yerin dibine girdi. Pişman oldum mu, oldum başta. Kendini sorgulamaya yaradı, iyi oldu.
Var. Doktora gidecek. Artık reddedilmiyorum.Gelişme var mı peki . Doktora git diyorum gitmiyor
Valla hiç sorma bön bön izliyorum bende ağzımdan salyalar akarakZalımın gizlari yapmayın etmeyin olan var olmayan var29 yaşına geldim bi koca bulamadım
![]()
Ben de bunaldım artık sırf istediğim için değil ondan ilgi gördüğümü hissetmek için istiyorum artık. Bazen de iyice soğuyorum işte..Var. Doktora gidecek. Artık reddedilmiyorum.
Katip sizin yaşlar kaçtı karşimBen en son o kullanmaya gönlü olmayan organına öyle laflar ettim ki, yerin dibine girdi. Pişman oldum mu, oldum başta. Kendini sorgulamaya yaradı, iyi oldu.
Seni bu yollardan yara bere içinde geçen biri olarak o kadar iyi anlıyorum kı. Kendını sorgulama kısmına daha gelmedıysen o kısmı pas geç, cunku sen zevklerı hormonları ve kalbı olan bır varlık oldugun ıcın kımseye karsı vıcdan yukun yok. O utansın boyle cevherı elıyle ıttıgı ıcın, okuz, okuz ısteBen de bunaldım artık sırf istediğim için değil ondan ilgi gördüğümü hissetmek için istiyorum artık. Bazen de iyice soğuyorum işte..