Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa Loveee konudan bağımsız olarak aşşırrı tatlı bir espri anlayışın var yaaaa. Canım çok sıkkın ammağ seni okuyup güldüm.
Ahskshs sagol böbişim o senın guzel bakıslarındandır

Oysho diyeceğim ama fiyat olarak uygun kategorisine girer mi emin değilim. Ürünleri ne çok fantazik ne çok spor. Ben seve seve kullanıyorum.
Oysho olur mu be socicim. Onu gunluk ıcımıze gıyıyoruz hatun ceki çen olmak istiyo

Hayır yenge olmuyorum, teyze oluyorum ve bu esprıyı yapan ıkıncı kısısın bebısın anasından sonra
Yanlış anlaşılmak istemem sen Ahmet bey dayı oluyor deyince ondan öyle şeettim sende teyze oluyorum yazsaydın anacım

İnceledim Tam istediğim gibi.nokta atışı yaptın teşekkür ederim bol çeşitli bi alışveriş yapıcam artık ya israf olucak ya giyilicek. Zaman gösterecek
Sol alttakı sıyahı sakın alma begendıysende, hıc oyle durmuyor. Sımdı bendekını de cekıp atcam sana yanı tam hayal kırıklıgı

Eklentiler

• Screenshot_20210316-222501.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 185
İnceledim Tam istediğim gibi.nokta atışı yaptın teşekkür ederim bol çeşitli bi alışveriş yapıcam artık ya israf olucak ya giyilicek. Zaman gösterecek
Israf olmaz. Sen benı dınle. Gorsel ve ısıtsel hafızayı aynı anda destekleyeceksın anlastık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…