Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilelik bence suan avukatinda isteyecegi en son seydir ya ...

Avukatın isteyeceği en son şey mi bilemem de belki hamilelik olursa evlilik süreci girebilir devreye dolaylı yoldan işine gelebilir bilemedim

Avukatın isteyeceği en son şey mi bilemem de belki hamilelik olursa evlilik süreci girebilir devreye dolaylı yoldan işine gelebilir bilemedim
Hay shdkdshsj ben burdan bırı sordu mu olarak algılamısım sorry canım. Hayır sormadı

Misafirler gidince araya bıtane daha sıkısabılırdı, pasta kremasının verdıgı yetkıye dayanarak
Misafirler kapıdan çıkarken ben derse bağlandım, hiç fırsat olmadı, zaten halim de yok, omuzlar felç, masaj yapsa hayır demem ama hep ben mi masaj isteyeceğim ya, az insaflı olsun da kendi teklif etsin ya, küseceğim artık
Öyle bir durumda loveı kaybeder bence avukat,
Aman allah korusun

Gerçekten komaya gırerım bu sefer,gercekten yanı, hele de bu amacla yaklastıgını anlarsam, daha yuzumu goremez

O zaman dans buda yapılacaklar arasına eklendiiya varya yaşıyorsun bu hayatıı love babysiiii
Yahu aşktan meşkten size güzel haberi vermeyi unuttum. Avkat dayı oluyor sevde şekeri hamile
Harikaa darısı bekleyen herkesee çok sevindim
Ben gebe kalmayayım da kım ıstıyosa ona gebe olsun ahsskshsk
Ben isterim love babysiiii ben

Ay valla nasıl bir gaflet, nasıl sormaz yani dimiii
Şaka değil ki bu
Ben şaşırdım açıkçası
Şaşıracak bişey yok yavrum, tam olaya giriş sırasında yüzüme baktıgında anladıgını dusunuyorum

Şaşıracak bişey yok yavrum, tam olaya giriş sırasında yüzüme baktıgında anladıgını dusunuyorum
Tam girdikten sonra yüzüne baktıysa spirali farkettiği için sormamıştır. Erkeler spiralin varlığını hissediyor. Eşim söylemişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…