Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ilişkide ex öküz kadınmış.

Şu da şu cidden merak ettim, atıfta bulunan bir video link varmı love

Kuaförler çalışıyor burada, seninki neden randevu vermiyor ki
Bu bebenin uzun uyuduğu bir zaman yok mu ya, benimkiler öğlen iki saate yakın uyurdu mesela
Erkekler çok anlamıyor galiba bu işten ya da utandıkları için gözlerine ilk çarpanı alıp kaçıyorlar dükkanlardan, tamam renk çok cazip görünmüyor ama giyince yakışır belki olumsuz olma, ben olsam sırf o aldı diye giyerim
Önden test etmek önemli kesinlikle, benim o konuda fırsatım oldu, her ortamdaki her halini gördüm, sabrını da sonuna kadar sınadım. İyi ki de yapmışım
Erkekler de doğal olarak karşısındakinin sınırlarına göre hareket ediyor, karşıdaki farklılıklara kapalıysa yapacak bir şey yok ama ufuk açıksa ver karşılıklı odunu
Fantazi yönünden bu kadar üzerine düşüyorsa senin tahmin ettiğin gibidir.
Aynı kanıdayım, bu saatten sonra başka kadını gözü görmeyecektir.
Bu ülkenin kültürü cinsellik katili resmen, kesinlikle haklısın

Tecrübeli ama aç bi tarafı var, bunu anlamamak mümkün değil zaten. Shdkdhsks sizde ilgi gösterin lan ben napayım

Tecrübeli ama aç bi tarafı var, bunu anlamamak mümkün değil zaten. Shdkdhsks sizde ilgi gösterin lan ben napayım
Her kadın fantazilere uyum sağlayamaz, senin gibi her şeye hazır bir kadın varken tabi ki değerlendirecek bunu

Ayy bu dans olayi filmlerde bile bana cok komik geliodu ben bi şehir efsanesi kim yapar diodum gulesi gelir insanin ama değilmiş love bunu da ispatladin bi ara dedim bu bizi mi kekliyor yaa ama niye yapasın ki

ZemheriPoyraz alıntılıyamıyorum. Kuaförler akarken doldur kafasında canım, randevu alsan da saatinde bir gidiyorsun geleni almış, bekleyemiyorum, 3-4 saat sürer de dediği için. Cuma yine deneyeceğim ya nasip.
Karı koca aynı salonun içinde uzaktan eğitimde ders veriyoruz biz de, bırak bebe gündüz 1 saatçik uyuyunca sufle yemeyi, o salça olmadan ders yapabilmeye tahrik oluyoruz bu ara ama grubun performans ortalamasını düşürmeye niyetim yok sadece renk katacak hali bulamadım.

Çocuk varken gerçekten çok zor tabi

İşin enteresting tarafı bende tecrübeli ama açım
Ne güzel işte iki aç doyurun birbirinizi, güzel bir uyum yakaladınız, her yönden böyle olsun inşallah
Burada onu yapmıyor kuaförler, kötüymüş gerçekten.
Bebekli hayat zor maalesef, hepimiz geçiyoruz o yoldan. Oğlan bebekken eşim bana ne zaman sarılsa uyanırdı, rafar gibiydi deli olurduk.
Shdkdhsjs of kusura bakma böğün alınganlıgım cok ustumde, hakkını helal et
Hayırdır tatsız bir durum yok inşallah
Eki Görüntüle 2803227
Çocuk varken gerçekten çok zor tabi
Bu günler de geçecek elbet.

Bizim gittiğimiz kuaföf max 4 kişi alıyor dükkana ve ölüyorum desen 5.yi almıyor. Boya kesim nerden baksan 2saat sürdü, cinnet geçirecektim ama başka sansım mı var. Hele oglanda ben sınır krızı gecırıyordum. Kolık bı bebektı. Kucagından bıraktıgın an aglamaya baslıyodu uykuya dalması 3ü 4ü buluyodu gece, o saatten sonra böyle bi öküzle o olaya girmek zaten imkansız yatıp uyuyodum. Erken kalkacagımı bılıyosun love, bıktım yılışmalarından dıyodu. Onun derdı saatin kac oldugu, bebegın kacta uyudugu degıldı yanı, bahane forever.
Ben kekımtuttu nun kastettıgını kendı vıdeomun lınkını ıstedı dıye algılamısım, meger o sarkıyı merak etmıs. Bugun kacıncı yanlıs anlamam, bende bı sorun var, ayarlarım bozuldu resmen herkesın dedıgını totomla algılıyorum bugun

Ayy bu dans olayi filmlerde bile bana cok komik geliodu ben bi şehir efsanesi kim yapar diodum gulesi gelir insanin ama değilmiş love bunu da ispatladin bi ara dedim bu bizi mi kekliyor yaa ama niye yapasın ki
Neden kekleyeyım yahuo zaman gülünçlük kısmında olmuyorsun ısın havaya gırıyorsun yanı
Ayrıca partnerıne dans eden ılk ınsan mıyım ayol ben

Bıktım yılışmalarından ne ya bacım bu adamla evlenirken nereye bakıyormuşsun sen ya, bir de kaç yıl çocuk yapmamışsın çocuktan önce bırakıp kaçsaymışsın keşke
Adet dönemin yaklaşıyor olabilir ya da farkında olmadığın ama seni kıran bir durum olmuş, takılmadığını sandığın bir şey sıkıyor seni büyük ihtimalle, dün çocuklar annendeydi, orada da bir şey olmuş olabilir.

Neden kekleyeyım yahuo zaman gülünçlük kısmında olmuyorsun ısın havaya gırıyorsun yanı
Ayrıca partnerıne dans eden ılk ınsan mıyım ayol ben
İlk insan değilsindir de herkesin yapabileceği şey de değil, ben çifte telli bile oynayamıyorum mesela nerede kaldı partnerime dans etmek. Özgüven isteyen bir olay. Ama o sende fazlasıyla var zaten

Yok ya annemı en son sıfırladıgımdan berı evde totosunun ustune oturmak ona da ıyo gelmıs, dun sütlimandı. Okula takıgım, neredeyse yaz okulu baslayacak mılım oynama yok ınsaat kısmında, esyalar geldı depoda duruyo, temızlenecek yerlesecek. Bıde pazartesı baslayan ogretmenın adaptasyon surecı benı bıraz yıprattı, o da ınsan kafası doludur dıyorum ama bugun 3.günü hala bazı seylerı kerelerde tekrar edıyorum. Cocukların ayakkabıları bu kapıda cıkıyor raflara yerlesıyor pandufunu gıyen sınıfa gecıyor dıyorum bugun 3.gün halen kırlı ayakkabılarla oyun alanında gezen cocuk vardı sabah, oraları temızlettım ve uyardım, sınırım bozuk. Adetıme daha var yazlıga gıdınce olmustum. Sımdı cocuktan once bu kadar degıldı, en azından onur kırıcı lafları yoktu dıcem neye yarayacakhayvan ıste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…