Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni özleyin anacımya surdan aldıgı enerjıyle kocasına hücum eden hatunları okuyunca zevkten dort kose oluyorum yehuu
Yaaa dün gece bizde de biseyler oldu, iyide gidiyordu amma velakin benim bebe tam son saniyelerde kalktı bi aglamayla yarıda kaldi tadıda damakta

Yaaa dün gece bizde de biseyler oldu, iyide gidiyordu amma velakin benim bebe tam son saniyelerde kalktı bi aglamayla yarıda kaldi tadıda damakta
Kım baslattı, shdkdhdks bu aksam dondurmalısından devam edersınız uzulme

Kım baslattı, shdkdhdks bu aksam dondurmalısından devam edersınız uzulme
Eşimle dün tartışmıştık biraz, kendisi yanaştı, ama ben hafif çıtlatiyordum çok kliselesti bu ne onceden böyle değildin, millet neler yapıyor vs, tabi söylemiyordum bisey ama eski heyecanı tekrar yaşatsın diye de igneliyordum. Bu aralar kk da da eskisi gibi aktifim, fark etti. "Hep orda konuşuyorsunuz demi, ordan ogreniyorsun "dedi he he sacmalama vs dedim
Tlf karıştırmaz ama yani burayi okudukça fantazi dünyamız değişti anacim ilkinde biraz birbirimizi yumusatma evresiydi öpüşme koklaşma türünden gitti bizimki şey oldu tabi, dedimki "oh be ruhumuz doysun önce" , daha sonrakinde her sey tamdi burdan aldığım gazla da çok iyi ilerliyordu, bebe yarida kesti bugün çok yorgun gelmiş biraz çıtlattım ama hakkaten yorgun görünüyor rövanşı yarın alacaz gibi

Ahdkdhsksks yarın yere sen onu zira bende yarın farklı bi fantazik denemeyi düşünüyorum çok pis kuruldum şöyan

Aynen yarın kaçamaz
Kaldığı yerden devamke
Kiyamam saatlerde geçmez ki şimdi dimi
Mesajla tahrık edılıyorum yapmıs kadar olduk sımdılık, yarına kadar ıdare edertabi benım hayın otesı planlarımdan henuz haberı yok, antılopun karsıya gecmesını bekleyen kaplan gıbı beklıyor benı

Vuhuu tanri seni avkatı ve de cubbesini korusun hakkaten o cubbenin basina neler gelecek kim bilir daha

Vuhuu tanri seni avkatı ve de cubbesini korusun hakkaten o cubbenin basina neler gelecek kim bilir daha
Allahım geçilerime mukayyet olsun yarın avkatlıktan örtmenliğe hızlıca bir geçiş yapiciğim, kavanoz diplilerimi cantaya attım, çok sesli yapcem ona

Allahım geçilerime mukayyet olsun yarın avkatlıktan örtmenliğe hızlıca bir geçiş yapiciğim, kavanoz diplilerimi cantaya attım, çok sesli yapcem ona
Avkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyar neler öğreniyorum omg eşim de bi dahakine senin icinden canavar mı çıktı diyecek kesin

Avkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyar neler öğreniyorum omg eşim de bi dahakine senin icinden canavar mı çıktı diyecek kesin
Shdksjsha dil altı olarak önden bikaç fırt sigara içirttiriyorum ya o rahatlatıyo

Sağol böbişim, sende bu gazla devir almadan vites atma emi sonra titreme yaptırtırsınız mazallah motor yanar
Aynen dudişler daha birleşememek üzere ayrilabilir bu şiddetle hepsini bi arada kullanip tüketmicim anlaşıldı merkez🖒

Sabah attılar, gıttıgımde adamlar kapıdaydı. Bu gece yasaga kadar yapamazlarsa yarın sabahtan tekrar gelecekler ve bu facia olur
Ne oldu son durum bitecek mi?
Bu profil resmi ve alt yazısının bize diyeceği birşeyler olmalı. Benim aklım orda.
Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremekten
Yarın diyetimin ödül günü. Yarın sufle ıcın tereyagı erıtmeye gıdıyorum shddkshsj başlamak başarmanın yarısıdır, inat ettim yicem bu sefer
Benim hiç umudum yok yanık kabak tatlısı verelim biz size.
Bu ördeğin sonu pek hayır değil galiba
Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sana inşallah finale de ulaşırsınız, bebekle ne zordur iyi bilirim
Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besle

Bitti şöyan inanamıyorum ama bitti. Sadece çok ufak rötuşlar kaldı, puantiye attıracaktım bi duvara gidip yıldız kalıbı getırmıs adam, neyse yarın zabağnan puantiyeleneceğiz inşallah
Agır tahrık altındayım daha fazla duramiciiim

Durmayıp ne yapacaksın, yarına kadar sabır canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…