- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Yaaa dün gece bizde de biseyler oldu, iyide gidiyordu amma velakin benim bebe tam son saniyelerde kalktı bi aglamayla yarıda kaldi tadıda damaktaBeni özleyin anacımya surdan aldıgı enerjıyle kocasına hücum eden hatunları okuyunca zevkten dort kose oluyorum yehuu
Kım baslattı, shdkdhdks bu aksam dondurmalısından devam edersınız uzulmeYaaa dün gece bizde de biseyler oldu, iyide gidiyordu amma velakin benim bebe tam son saniyelerde kalktı bi aglamayla yarıda kaldi tadıda damakta
Eşimle dün tartışmıştık biraz, kendisi yanaştı, ama ben hafif çıtlatiyordum çok kliselesti bu ne onceden böyle değildin, millet neler yapıyor vs, tabi söylemiyordum bisey ama eski heyecanı tekrar yaşatsın diye de igneliyordum. Bu aralar kk da da eskisi gibi aktifim, fark etti. "Hep orda konuşuyorsunuz demi, ordan ogreniyorsun "dedi he he sacmalama vs dedimKım baslattı, shdkdhdks bu aksam dondurmalısından devam edersınız uzulme
Ahdkdhsksks yarın yere sen onuEşimle dün tartışmıştık biraz, kendisi yanaştı, ama ben hafif çıtlatiyordum çok kliselesti bu ne onceden böyle değildin, millet neler yapıyor vs, tabi söylemiyordum bisey ama eski heyecanı tekrar yaşatsın diye de igneliyordum. Bu aralar kk da da eskisi gibi aktifim, fark etti. "Hep orda konuşuyorsunuz demi, ordan ogreniyorsun "dedi he he sacmalama vs dedim
Tlf karıştırmaz ama yani burayi okudukça fantazi dünyamız değişti anacimilkinde biraz birbirimizi yumusatma evresiydi öpüşme koklaşma türünden gitti bizimki şey oldu tabi, dedimki "oh be ruhumuz doysun önce " , daha sonrakinde her sey tamdi burdan aldığım gazla da çok iyi ilerliyordu, bebe yarida kesti bugün çok yorgun gelmiş biraz çıtlattım ama hakkaten yorgun görünüyor rövanşı yarın alacaz gibi
Aynen yarın kaçamazAhdkdhsksks yarın yere sen onuzira bende yarın farklı bi fantazik denemeyi düşünüyorum çok pis kuruldum şöyan
Bu gidisle adamda akıl birakmicaksin sen heAhdkdhsksks yarın yere sen onuzira bende yarın farklı bi fantazik denemeyi düşünüyorum çok pis kuruldum şöyan
Mesajla tahrık edılıyorumAynen yarın kaçamaz
Kaldığı yerden devamke
Kiyamam saatlerde geçmez ki şimdi dimi
Shdldhsjs o da aynı fıkırdeBu gidisle adamda akıl birakmicaksin sen he
Vuhuu tanri seni avkatı ve de cubbesini korusun hakkatenMesajla tahrık edılıyorumyapmıs kadar olduk sımdılık, yarına kadar ıdare eder tabi benım hayın otesı planlarımdan henuz haberı yok, antılopun karsıya gecmesını bekleyen kaplan gıbı beklıyor benı
Allahım geçilerime mukayyet olsunVuhuu tanri seni avkatı ve de cubbesini korusun hakkateno cubbenin basina neler gelecek kim bilir daha
Avkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyarAllahım geçilerime mukayyet olsunyarın avkatlıktan örtmenliğe hızlıca bir geçiş yapiciğim, kavanoz diplilerimi cantaya attım, çok sesli yapcem ona
Shdksjsha dil altı olarak önden bikaç fırt sigara içirttiriyorum ya o rahatlatıyoAvkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyarneler öğreniyorum omg eşim de bi dahakine senin icinden canavar mı çıktı diyecek kesin
Libidoyu yükseltiyor de sen onaShdksjsha dil altı olarak önden bikaç fırt sigara içirttiriyorum ya o rahatlatıyo
Sağol böbişim, sende bu gazla devir almadan vites atma emi sonra titreme yaptırtırsınız mazallah motor yanarLibidoyu yükseltiyor de sen onamuhabbetiniz bol olsun aşkla olsun
Aynen dudişler daha birleşememek üzere ayrilabilir bu şiddetleSağol böbişim, sende bu gazla devir almadan vites atma emi sonra titreme yaptırtırsınız mazallah motor yanar
Ne oldu son durum bitecek mi?Sabah attılar, gıttıgımde adamlar kapıdaydı. Bu gece yasaga kadar yapamazlarsa yarın sabahtan tekrar gelecekler ve bu facia olur
Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremektenBu profil resmi ve alt yazısının bize diyeceği birşeyler olmalı. Benim aklım orda.
Benim hiç umudum yokYarın diyetimin ödül günü. Yarın sufle ıcın tereyagı erıtmeye gıdıyorum shddkshsj başlamak başarmanın yarısıdır, inat ettim yicem bu sefer
Bu ördeğin sonu pek hayır değil galibaShskssj aslında sondan başa dogru ılerlıyoruz gıbı. Tatlıdan bır oncekı ana yemek. Bu seferlı planlarımın arasında ördeğin kıçına portakal tıkamak var ama ördeğin menşeini bilmiyorum. Pekin diye Mikin kakalarlarsa diye çok korkuyorum, çünküğ o zaman tüm tarif çöpe gider, Orjinal Pekin olmalı sjdslsh ah şu burjuva halimin akıbeti ne olacak yine yurdum tulumbasına kalmayayım da
Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sanaEşimle dün tartışmıştık biraz, kendisi yanaştı, ama ben hafif çıtlatiyordum çok kliselesti bu ne onceden böyle değildin, millet neler yapıyor vs, tabi söylemiyordum bisey ama eski heyecanı tekrar yaşatsın diye de igneliyordum. Bu aralar kk da da eskisi gibi aktifim, fark etti. "Hep orda konuşuyorsunuz demi, ordan ogreniyorsun "dedi he he sacmalama vs dedim
Tlf karıştırmaz ama yani burayi okudukça fantazi dünyamız değişti anacimilkinde biraz birbirimizi yumusatma evresiydi öpüşme koklaşma türünden gitti bizimki şey oldu tabi, dedimki "oh be ruhumuz doysun önce " , daha sonrakinde her sey tamdi burdan aldığım gazla da çok iyi ilerliyordu, bebe yarida kesti bugün çok yorgun gelmiş biraz çıtlattım ama hakkaten yorgun görünüyor rövanşı yarın alacaz gibi
Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besleAvkat bu sefer kalp ilacını içsin gitmeden uyarneler öğreniyorum omg eşim de bi dahakine senin icinden canavar mı çıktı diyecek kesin
Aynen dozu yavaş ver ki şüphe çekme ahdskshsksjAynen dudişler daha birleşememek üzere ayrilabilir bu şiddetlehepsini bi arada kullanip tüketmicim anlaşıldı merkez🖒
Bitti şöyan inanamıyorum ama bitti. Sadece çok ufak rötuşlar kaldı, puantiye attıracaktım bi duvara gidip yıldız kalıbı getırmıs adam, neyse yarın zabağnan puantiyeleneceğiz inşallahNe oldu son durum bitecek mi?
Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremekten
Benim hiç umudum yokyanık kabak tatlısı verelim biz size.
Bu ördeğin sonu pek hayır değil galiba
Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sanainşallah finale de ulaşırsınız, bebekle ne zordur iyi bilirim
Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besle
Durmayıp ne yapacaksın, yarına kadar sabır canımBitti şöyan inanamıyorum ama bitti. Sadece çok ufak rötuşlar kaldı, puantiye attıracaktım bi duvara gidip yıldız kalıbı getırmıs adam, neyse yarın zabağnan puantiyeleneceğiz inşallah
Agır tahrık altındayım daha fazla duramiciiim
Az sonra cıkcam valla bugunun yorgunlugu yarınlarımı soldurdu yemın ederım daha da tadılat ısıne gırısmemDurmayıp ne yapacaksın, yarına kadar sabır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?