Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla artık ben bile supheleniyorum siz kimin için çalışıyorsunuz
Sizler için çalışıyorum, yarın birgün love yazmayı bırakınca 'bir zamanlar love diye eğlenceli, renkli bir kadın vardı. Heyecanla takip ederdik, olsa da okusak' demeyelim diye kadının aklını çelmeye çalışıyorum beni şimdi değil love gidince anlayacaksınız, ahh vahh dememek için love'yi kaçırmayalım

Valla canı sağ olsun ,hayatında herşey yolunda olsun yazmasa da olurama tabii ki sohbeti güzel her telden çalıyor maşallah burada yazması hoşuma gidiyor . Umarım hep böyle güzel şeyler yazar güzel şeyler okuruz

Ahdkshsj abartmayın yehu, burdan nıce lovelar geldı gectı bı ben ız bırakacak degılım, elım belım dılım yettıgınce ve hayat bana vurmaya devam ettıgı surece oohhh yeah cok guzel vuruyorsun deyıp yazmaya devam ediciğim

Evett Hop 1-2-3 yansın geceler pelinsu Eceler
Hahsskshsj bak sımdı o zaman bır ıkı virajı hatırlatmak ıstıyorum sana
1. Uzun gecelık gıy bacagı sıyırırken harıka oluyor
2.asla ve asla tamamen soyunma
3.belıne kuvvet karşim, ben bıde dans ustune sevısınce, donercılerdekı uzerı burusmus tursu gıbı olmustum ahdkddjsk bıldıgın pestil is coming

Taktik severizz love babysiiii ay şimdiden heyecan yaptımm neyse sakinnn kalayım

Ooo avkata mi gidip geldin yoksam
Ee çüş yanisi ne ara gidecem kız, boya badanadan kastım gerçek bir boya badanaydı ahdkshs her yazdıgımda ironi arıyosunuz, yapmayın etmeyın, efendı efendı okulumun tadılatı yapılırkenesi pc den evrak ıslerımı gordum

Oyle yapıcimbizimki sapık kadınlara döndün, ne muhabbeler çeviriyorsunuz anlaşılıyor diyor demin

Amanın içimiz fesatlaştı iyice her şeyi bel altı anlar oldum dayanamadım diyince başka bisey anladim sorryy

Oyle yapıcimbizimki sapık kadınlara döndün, ne muhabbeler çeviriyorsunuz anlaşılıyor diyor demin
Hayırdır şikayetin mi var deyiver, ben öyle yapıyorum. Hemen bi irkiliyor, yok ne şikayeti ben halimden memnunum diyor. İyi o zaman diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…