- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Şimdiceğin eve girdim gebereyazdımNe ediyonuz kız libisliler
Sizler için çalışıyorum, yarın birgün love yazmayı bırakınca 'bir zamanlar love diye eğlenceli, renkli bir kadın vardı. Heyecanla takip ederdik, olsa da okusak' demeyelim diye kadının aklını çelmeye çalışıyorumValla artık ben bile supheleniyorumsiz kimin için çalışıyorsunuz
Valla canı sağ olsun ,hayatında herşey yolunda olsun yazmasa da olurSizler için çalışıyorum, yarın birgün love yazmayı bırakınca 'bir zamanlar love diye eğlenceli, renkli bir kadın vardı. Heyecanla takip ederdik, olsa da okusak' demeyelim diye kadının aklını çelmeye çalışıyorumbeni şimdi değil love gidince anlayacaksınız, ahh vahh dememek için love'yi kaçırmayalım
Ahdkshsj abartmayın yehu, burdan nıce lovelar geldı gectı bı ben ız bırakacak degılım, elım belım dılım yettıgınce ve hayat bana vurmaya devam ettıgı surece oohhh yeah cok guzel vuruyorsun deyıp yazmaya devam ediciğimSizler için çalışıyorum, yarın birgün love yazmayı bırakınca 'bir zamanlar love diye eğlenceli, renkli bir kadın vardı. Heyecanla takip ederdik, olsa da okusak' demeyelim diye kadının aklını çelmeye çalışıyorumbeni şimdi değil love gidince anlayacaksınız, ahh vahh dememek için love'yi kaçırmayalım
Ahdkshsj abartmayın yehu, burdan nıce lovelar geldı gectı bı ben ız bırakacak degılım, elım belım dılım yettıgınce ve hayat bana vurmaya devam ettıgı surece oohhh yeah cok guzel vuruyorsun deyıp yazmaya devam ediciğim
Bugün Beyonce&Shakira karışımı dans gösterime girecek Love babysiBeni özleyin anacımya surdan aldıgı enerjıyle kocasına hücum eden hatunları okuyunca zevkten dort kose oluyorum yehuu
Shdjdksjs ciddili misinBugün Beyonce&Shakira karışımı dans gösterime girecek Love babysi
EvettShdjdksjs ciddili misin
Hahsskshsj bak sımdı o zaman bır ıkı virajı hatırlatmak ıstıyorum sanaEvettHop 1-2-3 yansın geceler pelinsu Eceler
Taktik severizzHahsskshsj bak sımdı o zaman bır ıkı virajı hatırlatmak ıstıyorum sana
1. Uzun gecelık gıy bacagı sıyırırken harıka oluyor
2.asla ve asla tamamen soyunma
3.belıne kuvvet karşim, ben bıde dans ustune sevısınce, donercılerdekı uzerı burusmus tursu gıbı olmustum ahdkddjsk bıldıgın pestil is coming
Ooo avkata mi gidip geldin yoksamAz sonra cıkcam valla bugunun yorgunlugu yarınlarımı soldurdu yemın ederım daha da tadılat ısıne gırısmem
Ee çüş yanisi ne ara gidecem kız, boya badanadan kastım gerçek bir boya badanaydı ahdkshs her yazdıgımda ironi arıyosunuz, yapmayın etmeyın, efendı efendı okulumun tadılatı yapılırkenesi pc den evrak ıslerımı gordumOoo avkata mi gidip geldin yoksam
Oyle yapıcimNe oldu son durum bitecek mi?
Ah o cübbe ah, dili olsa da konuşamaz titremekten
Benim hiç umudum yokyanık kabak tatlısı verelim biz size.
Bu ördeğin sonu pek hayır değil galiba
Durumu şahane toparlamışsın kız aferim sanainşallah finale de ulaşırsınız, bebekle ne zordur iyi bilirim
Yarasın canım, içindeki canavarı iyi besle
Çök boğazına, ya benimsin yada kırbaçlarım de, kirli konus benımle deOyle yapıcimbizimki sapık kadınlara döndün, ne muhabbeler çeviriyorsunuz anlaşılıyor diyor demin
Amanın içimiz fesatlaştı iyiceEe çüş yanisi ne ara gidecem kız, boya badanadan kastım gerçek bir boya badanaydı ahdkshs her yazdıgımda ironi arıyosunuz, yapmayın etmeyın, efendı efendı okulumun tadılatı yapılırkenesi pc den evrak ıslerımı gordum
Hayırdır şikayetin mi var deyiver, ben öyle yapıyorum. Hemen bi irkiliyor, yok ne şikayeti ben halimden memnunum diyor. İyi o zaman diyorumOyle yapıcimbizimki sapık kadınlara döndün, ne muhabbeler çeviriyorsunuz anlaşılıyor diyor demin
Sen kendin çıkabiliyorsun.
Cıkamadım lağğğn, ondan soyluyorumSen kendin çıkabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?