Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölmek için yalvarır da Allah almaz canını. Sürüm sürüm sürünür böyleleri. İlahi adalet çünkü...Demek Allahın adaletı sımdı tecellı edıyor, vay be, bu ölmez dıyordum
Ay bırak.... Sinirlerim tepeme çıktı. Buna helallik verirsen ben sana vermicem.Sadece bana degıl kı ogluma da o..nun cocugu kımden oldugu bellı degıl, p!ç daha neler neler, bana hamıleyken yasattıklarına yemıne derım gerı dondum
İlahi adalet var canım sen rahat ol, nesi var korona mı o da, hasta dememiştin hiçDemek Allahın adaletı sımdı tecellı edıyor, vay be, bu ölmez dıyordum
Yalvarsın ben etmeyı dusunmuyorumÖlmek için yalvarır da Allah almaz canını. Sürüm sürüm sürünür böyleleri. İlahi adalet çünkü...
Korona degılmıs, beynıne pıhtı atmısİlahi adalet var canım sen rahat ol, nesi var korona mı o da, hasta dememiştin hiç
Gerilim filmi gibi valla haklısın. Var ya piskopat çıkan dadı filmleri. İkinci tur bebe(ler) haberi nasıl yüreğine inmiştir bu kadının hissettim valla. Kızıcaksın ama ben ex öküze de acıdım biraz şimdi. Bunun evladı olmak, bu şuurla büyütülmek nasıl bir şeydir, insan nasıl sağlıklı bir ruh yapısına sahip olarak yetişir bilemedim... nitekim (yetişemedi). İnsanın pipisiyle de sorunu olur beyniyle de. Allah seni kurtarmış.Sımdı ne yasamıstık dıye özet ısteyecek arkadaslar ıcın sunu suraya koyayım, ben bı kahve sıgara yapcam arkadaslar tansıyonum tavan yaptıŞu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim
Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır...www.kadinlarkulubu.com
Valla allah sorsun ben hıcbır sey demıyorum, helal de etmeyecegımı soyledım basıp geldımGerilim filmi gibi valla haklısın. Var ya piskopat çıkan dadı filmleri. İkinci tur bebe(ler) haberi nasıl yüreğine inmiştir bu kadının hissettim valla. Kızıcaksın ama ben ex öküze de acıdım biraz şimdi. Bunun evladı olmak, bu şuurla büyütülmek nasıl bir şeydir, insan nasıl sağlıklı bir ruh yapısına sahip olarak yetişir bilemedim... nitekim (yetişemedi). İnsanın pipisiyle de sorunu olur beyniyle de. Allah seni kurtarmış.
Ben sanmıyorum o kadın hemen ölmez daha çekeceği var gibiSımdı ne yasamıstık dıye özet ısteyecek arkadaslar ıcın sunu suraya koyayım, ben bı kahve sıgara yapcam arkadaslar tansıyonum tavan yaptıŞu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim
Arkadaslar bılıyosunuz kı kv derdım artık burda dıllere destan oldu. Artık karı koca bıktık ama yıne de esım toz konduramıyo anasına. Anlıyorum ama artık anlayıp susmaktan bıktım. Objektıf yorumlara ıhtıyacım var zıra gebelıkten hormonlarım tavan yaptı. Bıkac yorumda belkı dıkkat etmıssınızdır...www.kadinlarkulubu.com
Bizde neler düşündükHa bide ex öküz bana diyor ki, durumu cok agır ve devamlı senı sayıklıyor, burdan gel gıdelım uc dakıkanı almaz, bende seytan bıle ugrasmak ıstememıs artık senın annenle, dua edınde allah cektırmeden alsın dedım
Sukurler olsun, bıde soylemıs olmak ıcın cenazesınde helal olsun dıyecektım, su duruma dusmedım ya sukurler olsunBizde neler düşündükyemin ediyorum ki ex öküz bomboş bir insan yok böyle birşey yaaa valla. Allah'ım seni kurtarmış onlardan çok şükür
![]()
Tam cinnet geçirmelikmiş, pes doğrusu, öfkeye bak. Allah yardımcısı olsun kolay ölemez gibi geldi bana da ki bu sadece bir olaySımdı ne yasamıstık dıye özet ısteyecek arkadaslar ıcın sunu suraya koyayım, ben bı kahve sıgara yapcam arkadaslar tansıyonum tavan yaptıŞu bebeği sağlıkla doğurabilecekmiyim
Zaten adam olsa sana bu cümleleri kurmaya utanır rezil herifHa bide ex öküz bana diyor ki, durumu cok agır ve devamlı senı sayıklıyor, burdan gel gıdelım uc dakıkanı almaz, bende seytan bıle ugrasmak ıstememıs artık senın annenle, dua edınde allah cektırmeden alsın dedım
Herkes burdan ex e tekrar bi saydırmışta, napacaktı adam kim olsa aynı şeyi yapardı annesi ölüm döşeğinde son anında rahat etsin isterdi. Ha loveit haklıdır helal etmez ona bişey demiyorum.Bizde neler düşündükyemin ediyorum ki ex öküz bomboş bir insan yok böyle birşey yaaa valla. Allah'ım seni kurtarmış onlardan çok şükür
![]()
Surunerek olsun yada yasasın bananeTam cinnet geçirmelikmiş, pes doğrusu, öfkeye bak. Allah yardımcısı olsun kolay ölemez gibi geldi bana da ki bu sadece bir olay
Tabi ki de öyle ama söyleme tarzı benim sinirimi bozdu . Hadi gel 3 dakikanı almaz falan demiş ya ben o kısıma çok sinir oldum.Herkes burdan ex e tekrar bi saydırmışta, napacaktı adam kim olsa aynı şeyi yapardı annesi ölüm döşeğinde son anında rahat etsin isterdi. Ha loveit haklıdır helal etmez ona bişey demiyorum.
Helallik istediğini de duydun ya gözün arkada kalmaz artık, gerisi allahla onun arasındaSurunerek olsun yada yasasın banane