- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Bu adamın içten kurtlu olduğunu biliyorsun. Bugün korkudan yapışıyor helal et helal et diye, yaptırabilirse '' E insanlık vazifeni yaptın, ne konuşuyon bıdı bıdı. '' diyecek.Ha daha olaylar olaylar. Saatlerdir telefondan tacize devam ediyor. Love sende biraz hatrım varsa gelır helal edersın hakkını dedı. Yok kı bende hatrın tek hatrın cocuklarım onları da senın annen rahat ölebilsin diye kullanmayacagım, sen o hakkını mahkemenın yatılı vermedıgı cocukları ınsıyatıf kullanmamdan dolayı yatılı alarak kullanıyorsun zaten, zorlama ıstersen dedım. Bi taraftan Ahmet bi taraftan bu itoğlu it kafam kazan oldu. Kızlar ben tum gun bısey yıyemedım bı corba ıceyım hepsını anlatcam
Yemez yavrum, kımsenın ayagına gıdıp helallık vermeyı falan dusunmuyorum. Yapmasaymıs, sadece kendım olsam lanet olsun der gıderdım o da belkı ama benım dogmamıs cocuguma allah yuzunu gostermesın dedı ya yolda gorsem ustunden gecerımBu adamın içten kurtlu olduğunu biliyorsun. Bugün korkudan yapışıyor helal et helal et diye, yaptırabilirse '' E insanlık vazifeni yaptın, ne konuşuyon bıdı bıdı. '' diyecek.
Benim kaynananın 3 tık gelişmiş versiyonu. Hep o hep o. Varsa yoksa o. O çokkk çekmiş, madalyasını bizden istiyor. Çektiyse çekti, kayınbabayı boşamış 2.koca rahmetli de gül gibi bakmış adamın maaşını yiyo şimdi. Yesin gözümüz yok. Doymayan bir gözü var lakin.Yemez yavrum, kımsenın ayagına gıdıp helallık vermeyı falan dusunmuyorum. Yapmasaymıs, sadece kendım olsam lanet olsun der gıderdım o da belkı ama benım dogmamıs cocuguma allah yuzunu gostermesın dedı ya yolda gorsem ustunden gecerım
Yazmıstım daha once ıkızler kız
Ay ne güzelYazmıstım daha once ıkızler kız
Abı o gozle bakarsan bu devran boyle doner mı. Herkes cektıgını baskasına cektırse yada madalyasını bır sonrakı nesılden beklese. Ulan 1babane 2anane olacagım, onceden emeklı olunca torun bakarım dıyordum. Yok arkadas dötü olan dogursun kendı baksın, canı ısterlerse gelsınler ıstemezlerse kendılerı bılsınler. Asla boyle bır kv olmayacagım. Evladım orda mutsuz huzursuzken hemde benım yuzumden ben uyku uyuyabılır mıyım yaBenim kaynananın 3 tık gelişmiş versiyonu. Hep o hep o. Varsa yoksa o. O çokkk çekmiş, madalyasını bizden istiyor. Çektiyse çekti, kayınbabayı boşamış 2.koca rahmetli de gül gibi bakmış adamın maaşını yiyo şimdi. Yesin gözümüz yok. Doymayan bir gözü var lakin.
Amın canım tesekkurler, herkesın evlatlarını korusunAy ne güzelAllah'ım korusun
Ha daha olaylar olaylar. Saatlerdir telefondan tacize devam ediyor. Love sende biraz hatrım varsa gelır helal edersın hakkını dedı. Yok kı bende hatrın tek hatrın cocuklarım onları da senın annen rahat ölebilsin diye kullanmayacagım, sen o hakkını mahkemenın yatılı vermedıgı cocukları ınsıyatıf kullanmamdan dolayı yatılı alarak kullanıyorsun zaten, zorlama ıstersen dedım. Bi taraftan Ahmet bi taraftan bu itoğlu it kafam kazan oldu. Kızlar ben tum gun bısey yıyemedım bı corba ıceyım hepsını anlatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?