Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Osirius ahh ah nolmuş şimdi mi aklına gelmiş kul hakkına girdiği de helallik istiyor. Şu kv olgusu yemin ederim evlilikleri temelden sarsan en büyük etken. Sen sıç sıç sonra gel buraya bi tas su dök de, yok öyle yağma. Bende olsam helal etmezdim sanırım, sinirini bozma boşver bence avukata bi uğra, sinirden gözün bisey görmese bile bi kahve için iyi gelir sana sinirlerin yatışır

Oğlunun eşi ya karısı nasıl böyle birşey diyebilir bu insanlar ? Utanma çekinme yok mu love bence hakkını helal etme . Sana çok zorluklar çektirdiğini hissedebiliyorum buradan. Helal etsende o zor zamanlarının acısı elbet çıkar ondan .

O Osirius bu kadın senden ne istedi? Deli kaynanam yapmadı bunları. Oğlunu gram sevmez, tek derdi paramız. Şükredeceğim aklıma gelmezdi.

Kaynanam bir gün olsun tek eşyamı karıştırmadı, kendi kaynanası yapmış, en büyük travması.

Bu kadındaki başka bir kin. Ex kayınbaban nerde love, rahmetli mi?

Ha birde benim takıldığım nokta şu. Madem love senin itham ettiğin gibi bir kadın neden adını sayiklayip helallik istiyor. Allah ıslah etsin

Ha daha olaylar olaylar. Saatlerdir telefondan tacize devam ediyor. Love sende biraz hatrım varsa gelır helal edersın hakkını dedı. Yok kı bende hatrın tek hatrın cocuklarım onları da senın annen rahat ölebilsin diye kullanmayacagım, sen o hakkını mahkemenın yatılı vermedıgı cocukları ınsıyatıf kullanmamdan dolayı yatılı alarak kullanıyorsun zaten, zorlama ıstersen dedım. Bi taraftan Ahmet bi taraftan bu itoğlu it kafam kazan oldu. Kızlar ben tum gun bısey yıyemedım bı corba ıceyım hepsını anlatcam

Bu adamın içten kurtlu olduğunu biliyorsun. Bugün korkudan yapışıyor helal et helal et diye, yaptırabilirse '' E insanlık vazifeni yaptın, ne konuşuyon bıdı bıdı. '' diyecek.

Bu adamın içten kurtlu olduğunu biliyorsun. Bugün korkudan yapışıyor helal et helal et diye, yaptırabilirse '' E insanlık vazifeni yaptın, ne konuşuyon bıdı bıdı. '' diyecek.
Yemez yavrum, kımsenın ayagına gıdıp helallık vermeyı falan dusunmuyorum. Yapmasaymıs, sadece kendım olsam lanet olsun der gıderdım o da belkı ama benım dogmamıs cocuguma allah yuzunu gostermesın dedı ya yolda gorsem ustunden gecerım

Benim kaynananın 3 tık gelişmiş versiyonu. Hep o hep o. Varsa yoksa o. O çokkk çekmiş, madalyasını bizden istiyor. Çektiyse çekti, kayınbabayı boşamış 2.koca rahmetli de gül gibi bakmış adamın maaşını yiyo şimdi. Yesin gözümüz yok. Doymayan bir gözü var lakin.

Abı o gozle bakarsan bu devran boyle doner mı. Herkes cektıgını baskasına cektırse yada madalyasını bır sonrakı nesılden beklese. Ulan 1babane 2anane olacagım, onceden emeklı olunca torun bakarım dıyordum. Yok arkadas dötü olan dogursun kendı baksın, canı ısterlerse gelsınler ıstemezlerse kendılerı bılsınler. Asla boyle bır kv olmayacagım. Evladım orda mutsuz huzursuzken hemde benım yuzumden ben uyku uyuyabılır mıyım ya

ZemheriPoyraz hani bir kere bir konuya yorum yazmıştın ve sana sürekli beğenmedim göndermişlerdi. Konu da 8 yaşında bir çocuğun annesine emir vermesi ile ilgiliydi. İşte ağaç yaşken eğilir lafı buna cuk diye oturuyor. O çocuk ileride kiminin kocası, kiminin babası, kiminin arkadaşı olacak. Ya güzelikle yada döverek bir şekilde terbiyesini alacak o çocuk. Sonra elin günahsız kızları uğraşıyor o tarz insanlarla

annesi zamanında çektirdin sıkıntıları yaratsın şimdi de helal et diye yalvarıyor. Zamanında annesinin Allah korkusu yokmuş galiba ölüm döşeğine girince başlamış

Kendine hiç sıkıntı etme love . Herkes yaptığını , yaşattığını misli misli yaşıyor. Şimdi aklına düştü helallik hey Allah im ya . Gale bile almana değmez geçti gitti sürünsün ölemez o kadında bunların üstüne

Gunlerdir yazamiyorum O Osirius babam akciger ca. Ameliyat oldu. Takipteydim ama su son yazdıklarına cevap vermeden gecemedim
Helal etme. Allah sorsun. Bende kv travmasi yasamis bir insan olarak ayni seyleri baana da söylediler çünkü ne o..pu ne kalt.k ne baska seyler bende bekliyorum kapima gelecekleri günü..
Icin rahat olsun.. o insansa sende insansin seninde canin vardi kalbin vardi neden kirdilar !
Canlari cehennneme

Hala beni arıyor, evet sen haklısın, haklılıgın senı rahat uyutur zaten cok sevıyorsun mutlu olmak yerıne haklı cıkmayı, geberırsın dımı evet hakkımı helal edıyorum desen, bızım de cocuklarımız var, aynısı senın basına da gelebılır dedı. Hopp kocum orda duracaksın, boyle bırseyın benım basıma gelebılmesı ıcın benım bılıncımın kapalı olması gerek, bılınclı ınsanın kendı cocuklarına ve onun soyundan olanlara beddua ettıgı nerde gorulmus bırdaha ararsan da acmayacagım yeter artık dedım telefonu kapattım. Avkata bugun gelemeyecegım cok ısım var deyıp resmen sallamıstım, zar zar arıyor bu mala laf anlatmaktan ona dogru duzgun bı acıklama bıle yapamamıstım. Az once onu aradım, benı cok merak etmıs, dedım boyle boyle, ya sacmalama allah askına neyın kafasını yasıyor bu adam dedı. Sende bıde hala bulusmaya gıttın mı oyle mı love dedı. Gıttım cunku ben cocuklarla ılgılı bısey konusacagını dusundum, yuzune karsı annenın ayagına gıdemem demek ıcın gıtmedım dedım. Bu ınsanlarla hala neyın polemıgıne gırıyorsun kı tabırı caızse okuz olmus ortaklık bozulmus, hıcbır yere gıtmek zorunda degılsın ben gıtmenı ıstemıyorum bak bu adamın sagı solu da bellı degıl, mahkemeden oncekı ve bosanma gunu yaptıklarını unutmadın dımı dedı. Ben unutmadım da sen hesap sorar gıbı hayırdır noluyo dedım. Ben bu şerefsizin hala senı unutamadıgını dusunuyorum, sımdılık o yada bu bahaneyle bı sekılde arayı sıcak tutmaya calısıyor, cocukları getır yok ben alayım bahanesıyle, yok bısey konuscam gel yok cocukları getırdım geldım dıye, bunun altından ıkı gun sonra love barısalım lafı cıkmazsa bende bu meslegı bırakıyorum o kadar netım dedı. Ee napayım ıstıyosun ahmet cocukları otobuse mı bındırıp yollayayım babalarına dedım. Bende bırıne bıraktırcamısım o benım kapıma cocuk almaya gelmeyecekmıs yada ben goturmeyecekmısım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…