Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanmam, onu söylemek için ön hazırlık olarak daha çok rahatsız etmesi lazımdı.

Biz yüzyüze görüşmüyoruz, uzun zamandır cocukları evden alma dısında bır araya gelmedık,bugunde cocuklarla ılgılı oldugunu dusundugum ıcın gıttım, bıraz sakınleseyım anlatcam

Hayır barışma işi değil. Kıymetli anası ölüm döşeğinde bir zamanlar o... Dedıgı gelınınden helallık almak ıstemıs, suan sınrımden falan elım ayagım turmuyo
Öte dünyada helalleşiriz deseydin

Hayır barışma işi değil. Kıymetli anası ölüm döşeğinde bir zamanlar o... Dedıgı gelınınden helallık almak ıstemıs, suan sınrımden falan elım ayagım turmuyo
Love, istemiyorsan verme helallik. Zorunda değilsin. O.. dediği gelin hale yola soktu sümsük oğlunu 3 evlat verdi. Kıymet bilmediler, kastettiler. Affetmek zorunda değilsin. Bu konularda kinciyim, sağlıkta Allah'tan korkmayan Azraili görünce imana geliyor, Allah'ın bile kabulu değil bu pişmanlık sen kimsin sana geliniyor?

Oh gözünü sevdiğimin karması. Sürünerek gebersin böyleleri, su atarsam namerdim.

Sinirlenmekte o kadar haklısın ki...
Sen kalk evladının karısına, torunlarının annesine abuk subuk konuş ahlaksızca.
Bir annenin ağzına almayacağı yakıştırmalarda bulun. Bunu diyen kim bilir daha neler etmiştir...

Sonra ölüm korkusu ile tutuş aman ben helalliksiz ne b.k yiyeceğim diye... çok afedersiniz.
Ben böyle insanlara karşı asla tolerans gösteremiyorum senin yerine inanılmaz sinirlendim.

Sadece bana degıl kı ogluma da o..nun cocugu kımden oldugu bellı degıl, p!ç daha neler neler, bana hamıleyken yasattıklarına yemıne derım gerı dondum

Öylr giderayak bı helallıgını alayım seyler yasatmadı bana, pıslıgınde bogulsun
Çok sinir oluyorum bu helalleşme işine, yap yap sonra hakkını helal et, hiç de edemem, ayrıldığım okuldan da helallik vermeden ayrıldım, müdüryardımcısı istemişti, ben helalleşemeyi uygun bulmuyorum hocam, allah kimin neyi ne amaçla yaptığını biliyor dedim çıktım. O da intikam olarak beni doğru düzgün vedalaşamadan okul grubundan attı din kültürü öğretmeniydi kendisi sağ olsun
O gözyaşlarını kimseye helal etmem, öbür tarafta allah ayırsın haklıyı haksızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…