- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Aboiii o kadar okuyamadim ya .d şaka sandiydim benMekana havalı giriş yapıyorumdurGeyik derken? Gerçeklerın ta kendısını konustuk bacım 335 sayfa sen ne dıyon
Beni bırak sen kendini kurtar love seni tatlı yiyerek destekleyeceğim178 yannaz 170küsür degılbızı begenen boyle begensın dıyemeyecek kıvamdayız, ümükleri tutalım lütfen
Pazartesi tartıda - 1.5kg görmezsem zaten bende tatlıya dönüş yapacagım manyak mıyım ayolBeni bırak sen kendini kurtar love seni tatlı yiyerek destekleyeceğimBenim yolum yol değil obezlige doğru adım adım 77 kiloyla
Bayadır bizdeler ama kendi canı isteyince ayıp mayıp dinlemiyo . Ama ben isteyince evde misafir var ayıp olurmuşKv ve kp ne kadar süredir sizde,
Onlar var diye mi yaklaşmıyor acaba,
Eşim de kp bize geldiğinde bir hafta kalmıştı, eşim ayıp olur demişti bana,
Ben 26 o 35 . Bikere internetten tulum gecelik arattığını görmüştüm. Öyle şeylerden hoşlanıyo demekki ama ben de almak istiyorum dediğimde ne gerek var öyle şeylere boşver diyo. Ama dinlemicem bu sefer. Bide benimki çok yoruluyo ne zaman sorsan yorgun...Bence dene ya. Ne kaybedersın belkı de o da beklıyordur bı ekşın bı yenılık. Belkı o da karsılık verecek, denemeden bılemezsın, yaslarınız kac
Ben olsam 1 ayın sonunda kesinlikle sevişemem o adamla. Yani yabancılarım bi kere.aynen bu şekilde de söylerim. Ayda 1 olacaksa olmasa da olur derim.Kızlar size bişey danısıcam. Şimdi bu adam bana 1 aydır yanaşmıyorya, olur da yanaşırsa ben nası bi tepki veriyim artık şaşırdım napıcamı
Bu diyeti çok tuttum ben. Gün içinde sınırsız ayar, arada yeşil elma, bol sufle. Ben de kafaya taktığım 2 kiloyu vermek için bekliyorum, sendeki sonucu görünce karar vereceğimPazartesi tartıda - 1.5kg görmezsem zaten bende tatlıya dönüş yapacagım manyak mıyım ayolsabah avkatcım karsımda pankeklerı dürüp dürüp yuvarladı bı nutella suruyo bı cılek muz atıyo aralarına hayvan aşkım sana teklıf etmedım ama bıtane tatsan bısey olmaz bence dedı, yemedım, ınsallah o nutella benım banyoya goturdugum arap pılavından hallıce hale gelen nutella degıldır
Evet bende bunları demek istiyodum hatta aralarda demişimdir de ama bu ay çok yoğundu yorgundu . Ha bundan önce de haftada bir di zaten benim için yeterli değil. Şuanlık sabırBen olsam 1 ayın sonunda kesinlikle sevişemem o adamla. Yani yabancılarım bi kere.aynen bu şekilde de söylerim. Ayda 1 olacaksa olmasa da olur derim.
Ben 26 o 35 . Bikere internetten tulum gecelik arattığını görmüştüm. Öyle şeylerden hoşlanıyo demekki ama ben de almak istiyorum dediğimde ne gerek var öyle şeylere boşver diyo. Ama dinlemicem bu sefer. Bide benimki çok yoruluyo ne zaman sorsan yorgun...
Sen bu stresle istemeden de düşersin ama bemce gerek yok.Bende bı 65e dussem bısey ıstemıcem
Sabaha bırakıverin ya, yahut 10 dakika duşunuzu alın çıkın eni konu yıkanmak şart değil. Kapılar kapalı olduktan sonra kim duyacak, duyan da duymazdan gelir zaten.Ben de eşime o sevişmiyor mu sanki demiştim,yine de bir kere dayanamayıp yelkenleri suya indirmişti, sevişmek değil de gece banyo yapmak sıkıntı
Ben 77.7den 61e düştüm 3 yıldır da koruyorum, üşenme başla, teyze gibi görünüyorsundur o kiloda, ben öyle görünüyordum çünküBeni bırak sen kendini kurtar love seni tatlı yiyerek destekleyeceğimBenim yolum yol değil obezlige doğru adım adım 77 kiloyla
Beğendiğini al ve sırf o zamanlar değil sürekli giy, ben havalar ısınınca dantel geceliklere bir geçerim, bütün yaz onları giyerim, kışın da şık pijamalarımı giyerim. Ona bakma kendini beğen istediğini giyBen 26 o 35 . Bikere internetten tulum gecelik arattığını görmüştüm. Öyle şeylerden hoşlanıyo demekki ama ben de almak istiyorum dediğimde ne gerek var öyle şeylere boşver diyo. Ama dinlemicem bu sefer. Bide benimki çok yoruluyo ne zaman sorsan yorgun...
Aynen böyle devam, görünme gözüne hiç onun, avukatla buluşma yok mu bu günGönaydınslar olsun bağyanlar
Ex öküz cocukları almaya gelıyorum dıye mesaj atmıs. Gormezden geldım mesajı hemen cocukları hazırladık. Bakıcı kıza dedım. Ben kapıya cıkmayayım sen tek tek cıkar cocukları. Abla bız pazarları ceza yıyebılırız abı hıc takmıyor bunu dedı. Banane dedım ya ceza yersenız de o odeyecek,sız hazırlanın dedım. Kapıya geldı, merdıvenden dınlıyorum, bakıcı kıza love ablan nerde dedı. Yukarda o calısıyor ben hazırladım cocukları dedı. Iyı tamam dedı baska ses yok. Oglan bagırıyo anneaaağ bis cıkıyos anneaaağ. Hıc seslemedım, opmustum gıtmeden dıye. Anne calısıyomus dedı ex öküz cektıler kapıyı cıktılar. Bakıcı kıza mesaj attım kacta doneceksınız bı agız yokla bakayım dıye. Sormus cocukların uyku saatıne yetısır mıyız abı demıs, o da 7gibi gıdersınız, ıkı saat gec gıtsenız o cok bılmıs ablan ölmez korkma demıs shdkddhsk cok bılmısmıs, itoglu it, aslında 5te getırmesı gerekıyor ama sorun cıkarmıcam. Sevdeyi kahveye davet ettım. Hava berbat ıcım sıkılıyodu, ıyı oldu
Sevde aksam abısınde kaldı, esı sehır dısında dıye. Belkı sevdeyı o getırır ama ıcerı gırer mı bılemem. Ben yasak var dıye cıkamıyorum nasıl buluscaz, bu hafta kalmalıda bıseyler olmadı cocuklardan.Aynen böyle devam, görünme gözüne hiç onun, avukatla buluşma yok mu bu gün
Ahdkdhsjsk kaşarlı pattiz yapanlar el kaldırsınGünaydınn 15 sayfa okudum geldım şimdi patates almaya gıdıyorummm
Unuttum ben yasağıSevde aksam abısınde kaldı, esı sehır dısında dıye. Belkı sevdeyı o getırır ama ıcerı gırer mı bılemem. Ben yasak var dıye cıkamıyorum nasıl buluscaz, bu hafta kalmalıda bıseyler olmadı cocuklardan.
Evde patates de krema da yok ben yapamıyorumAhdkdhsjsk kaşarlı pattiz yapanlar el kaldırsın
Bende cayın yanına mı yapsam dıye dusundum buzlukta boreklerım vardı bıde kısır yaptım mozaik pastam var bıde patates yapayım da tam bes cayı olsun ahdkshsskshUnuttum ben yasağıeline bir alışveriş çantası al yürüyerek gidiver
Evde patates de krema da yok ben yapamıyorum
Bu gün bayanlar partisi var yaniBende cayın yanına mı yapsam dıye dusundum buzlukta boreklerım vardı bıde kısır yaptım mozaik pastam var bıde patates yapayım da tam bes cayı olsun ahdkshsskshsevde senın kısırını cok ozledım musaıt bı ara yapar mısın demıstı, yapmaz mıyım lağğn ben bal olsun sıfa olsun ıkısıne de kızım elıme poset alıp cıkaam ancak 9da varırım hsfkdhdjdh arabayla 15dk ama yuruyerek cok dolambaclı yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?