Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çaba harcamak için kılımı kıpırdatmak iiçimden gelmiyo artık ama bide şu gecelik işlerini denicem bakalım

Çaba harcamak için kılımı kıpırdatmak iiçimden gelmiyo artık ama bide şu gecelik işlerini denicem bakalım
Kv ve kp ne kadar süredir sizde,
Onlar var diye mi yaklaşmıyor acaba,
Eşim de kp bize geldiğinde bir hafta kalmıştı, eşim ayıp olur demişti bana,

Kv ve kp ne kadar süredir sizde,
Onlar var diye mi yaklaşmıyor acaba,
Eşim de kp bize geldiğinde bir hafta kalmıştı, eşim ayıp olur demişti bana,
Sankı yanlarında sevıseceksınız tovbe yarabbım ya

Bence dene ya. Ne kaybedersın belkı de o da beklıyordur bı ekşın bı yenılık. Belkı o da karsılık verecek, denemeden bılemezsın, yaslarınız kac

Ben de eşime o sevişmiyor mu sanki demiştim,yine de bir kere dayanamayıp yelkenleri suya indirmişti, sevişmek değil de gece banyo yapmak sıkıntı
Sabah ayrı ayrı yapılsın o zaman. Yanı bu doganın kanunu yapacak bırsey var mı? Asıl onlar bıktırana kadar kaldıkları ıcın utansınlar

Bende bı 65e dussem bısey ıstemıcem
Yaaaf bir dur yaav senin boyun posun var zaten sen ki lo lu Değilsin ... ortalık zaten karışık ne kilo vermesi sonuna kadar yiyeceğiz Yemek yemeye aşığım ya aşığım dayanamıyorum
Canım heran tatlı çekiyor yaaa heran yemek yemek istiyorum

Bu topik adım adım sevgili yapma günlüğümdür. Katılanlar katılmayanlara haber versin, sonra vay efendim ben görmedim vay efendim haftasonun nasıl geçti bi özetle diyen olursa fururum
Ey allahim boyle bir geyik mubabetti girişi görecegim aklimin ucuna gelmezdi gece gece güldüm alemsin .d

Ey allahim boyle bir geyik mubabetti girişi görecegim aklimin ucuna gelmezdi gece gece güldüm alemsin .d
Mekana havalı giriş yapıyorumdurGeyik derken? Gerçeklerın ta kendısını konustuk bacım 335 sayfa sen ne dıyon

160 ben ve 170 küsur love aynı mı küçük yukarıdan basılmış pehlivan gibi duruyorum heran güreşe hazırım şu boğazımı bir tutsam ah ah
178 yannaz 170küsür degılbızı begenen boyle begensın dıyemeyecek kıvamdayız, ümükleri tutalım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…