Depo vardı orası da artık sınıf oldu ıste. Guvenlık yokYok mu girişte falan uygun bir oda ya da güvenlik kulübesi tarzı bir yer
Bir parçacık simitten bir şey olmazdı yahu,ben olsam yerdimAyrıca böğün bebelerin menülerinde simit peynir domates salata vardı öff öfffacebası dedım kendıme bır an, yemeyen bebelerınkını tabaklardan toplasam mı anksiyete atağı is loading
Yimedim meho, tuttum kendımıBir parçacık simitten bir şey olmazdı yahu,ben olsam yerdim
Abartma zafiyet geçireceksin açlıktanYimedim meho, tuttum kendımı
Yok be marul maydonoz dereotu domatesten salata falan kemırıyorum cevızlı zeytınyaglı o baya tok tutuyor. Artık tatlı ıstegımı tarcınlı seyler karsılamıyor o yuzden ham kakaodan bı tarıflere baktım ondan yapcam yoksa ıs fenaAbartma zafiyet geçireceksin açlıktan
Zaten çok hareketli bir insansın bu kadar az kalori almasan iyi edersinYok be marul maydonoz dereotu domatesten salata falan kemırıyorum cevızlı zeytınyaglı o baya tok tutuyor. Artık tatlı ıstegımı tarcınlı seyler karsılamıyor o yuzden ham kakaodan bı tarıflere baktım ondan yapcam yoksa ıs fena
Yeni furya var ya sağlıklı atıştırmalık hesabı, z... ile başlayan marka hurma şekeriyle yapılanlar falan ya da daha eski marka olanlar, fit gofretler.. paketli gıda abur cubur tüketmeme prensibin falan varsa bilemem ama yoksa düşük kalorili ve bayağı iş görüyor onlar kahve çay yanında.Yok be marul maydonoz dereotu domatesten salata falan kemırıyorum cevızlı zeytınyaglı o baya tok tutuyor. Artık tatlı ıstegımı tarcınlı seyler karsılamıyor o yuzden ham kakaodan bı tarıflere baktım ondan yapcam yoksa ıs fena
Zuberi mi dıyosun, onu dıyosan ben onu tuketemedım yahu mıdemı bulandırdı. Hurma kakao karısımı toplardan yapcam eve gıdınce, en azından kahveyle tuketeyım yoksa krız gelıyorYeni furya var ya sağlıklı atıştırmalık hesabı, z... ile başlayan marka hurma şekeriyle yapılanlar falan ya da daha eski marka olanlar, fit gofretler.. paketli gıda abur cubur tüketmeme prensibin falan varsa bilemem ama yoksa düşük kalorili ve bayağı iş görüyor onlar kahve çay yanında.
Onu ogun olarak yemıyorum ama atıstırmalık yapıyorum, salatayı tek ogun yaparsam bayılırım kız ben bu tempodaZaten çok hareketli bir insansın bu kadar az kalori almasan iyi edersin
evet, ben de önce beğendim ama sonra sıtkım sıyrıldı. Wasa candır ama. Enerjin varsa kendin yap birşeyler tabi, ben ne zaman diyet birşeyler uydurayım desem aklımı ve elimi çok meşgul ettiği için bir tepsi yiyorum daha beter oluyorZuberi mi dıyosun, onu dıyosan ben onu tuketemedım yahu mıdemı bulandırdı. Hurma kakao karısımı toplardan yapcam eve gıdınce, en azından kahveyle tuketeyım yoksa krız gelıyor
Avkat benım canım künefe ıstıyor yıyelım dıyemıyorum bozmazsın bılıyorum dedı. Aa yok bozarım bozarım ama şerbetliye bır anda abanmak ıstemıyorum dedım. Bızım burda köseoğlu var bıldıgın pasta cennetı, arabayla onunden gecerken sabah ıc gecırdım pasta yıyelım kestanelı krokanlı dedım. Yarın alırım o zaman yerız dedı. Yarın odul gunum artık yarısını oturur yerım, bugun beynımın cokca dondugu bıgun oldu, yarın keyıfle yemek ıstıyorum acele etmeden dınlene dınlene, adet zamanım yaklasıyor ondan bıseyle bastırmam lazım yoksa onunu alamamBen yapmıştım diyet yaparken kakao pekmez, yulaf ezmesi ve kayısı kurusundan. Beni kesmemişti. Öğünlerimden kalori ayırıp tatlı yemeye devam ettimbu tatlı kimi zaman piko oldu kimi zaman baklava
Enerjım yok. Ama eve bırı basladı yenı o kadar mutluyum kı şöyan eve gıdınce yemek yapmak zorunda olmamak bıle eve mutlu gıtmemı saglıyorevet, ben de önce beğendim ama sonra sıtkım sıyrıldı. Wasa candır ama. Enerjin varsa kendin yap birşeyler tabi, ben ne zaman diyet birşeyler uydurayım desem aklımı ve elimi çok meşgul ettiği için bir tepsi yiyorum daha beter oluyor
Kestane karamel favorimdirAvkat benım canım künefe ıstıyor yıyelım dıyemıyorum bozmazsın bılıyorum dedı. Aa yok bozarım bozarım ama şerbetliye bır anda abanmak ıstemıyorum dedım. Bızım burda köseoğlu var bıldıgın pasta cennetı, arabayla onunden gecerken sabah ıc gecırdım pasta yıyelım kestanelı krokanlı dedım. Yarın alırım o zaman yerız dedı. Yarın odul gunum artık yarısını oturur yerım, bugun beynımın cokca dondugu bıgun oldu, yarın keyıfle yemek ıstıyorum acele etmeden dınlene dınlene, adet zamanım yaklasıyor ondan bıseyle bastırmam lazım yoksa onunu alamam
Çok iradelisin maşaallah, yakında hedefine ulaşırsın bence, ben de 3 kilo versem fena olmaz da homili gırtlak yiyorum habireYimedim meho, tuttum kendımı
Yemeğine güvenecek birini bulabildin mi, ben o konuda takıntılı sanmıştım seni. Bdvde eski konunun görmüştüm deEnerjım yok. Ama eve bırı basladı yenı o kadar mutluyum kı şöyan eve gıdınce yemek yapmak zorunda olmamak bıle eve mutlu gıtmemı saglıyorhem annem yok hem ev temız ve yemek var, anlayamazsın
Profıterolu evde kendımde yapıyorum ama kestanelısını ılk defa senden duyuyorum. Canım cok ıstedı valla memem sısecek yemezsem, sabah kasap kedısı gıbı onunden bakarak gectımKestane karamel favorimdiredirnede kestaneli profiterol yapardı bir yer yemeye doyamazdım. Başka yerde de rast gelmedim, özledim bak şimdi
Ben 1.5 kilo almışım, alarm moduna geçmem lazımÇok iradelisin maşaallah, yakında hedefine ulaşırsın bence, ben de 3 kilo versem fena olmaz da homili gırtlak yiyorum habire
Shdkdhsjs buldum kız. Gecen hafta ıcı gorusmeye geldı bırı. Referanslarını begendım ve evın heryerınde kamera var zaten, temızlık tıtız ve el lezzetının olması onemlı. Sabah buzdolabına 3cesıtlık bır menu hazırlayıp yapıstırdım bunları klasık tarıfın dısına cıkmadan yaparsınız dedım. 1 hafta deneme surecı var begenırsem devam edıcem cunku gec gıttıgım zaman hem ogunum aksıyor hemde geceden yemek yapmak zorunda kalıyorum sonra yok ustum koktu tekrar dusa gır derken sabaha bısey kalmıyorYemeğine güvenecek birini bulabildin mi, ben o konuda takıntılı sanmıştım seni. Bdvde eski konunun görmüştüm de
Ee yutarsan kahvaltılarda mıhlamaları alırsın tabıBen 1.5 kilo almışım, alarm moduna geçmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?