- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
Bunu dene bence.O kadar zor bir şey ki. Bunu nasıl anlayabilirim. Beraber vakit geçirerek mi? Bi akıl verin kızlar. Yani üçümüz. Ama zamanla büyüyecek belkide beni hedef seçecek ve sevmeyecek aklıma gelen en kötü senaryo. Anne baba ayrı olmasını benden bilecek
Zamanla anlayamasan bıle kafanda az bucuk bı taslak olusur. Cocuguna nasıl davrandıgını gozlemle, eger gorusuyorsa eskı esıyle hangı uslupla konustuguna dıkkat et, cocuklu bulusma yaparsanız cocuga caktırmadan sorular sorabılırsın yası kac bılmıyorum ama bence yapabılırsın. Ve en onemlısı hıcbır sey tek taraflı bıtmez, bırı ıter dıgerı gıder bunu sakın unutmaBunu dene bence.
Konu nerde yine neyi kaçırdım?Hersey bı tarafa kadın kadının dusmanı gercekten ya. Kahvaltıya zeytın salatası falan yapmadıgım ıcın beni dışladılar ahdkdhsjsj
Atlaya zıplaya okursan yakalayamazsın.Konu nerde yine neyi kaçırdım?
Dünden bu yana bakamadim. Aslında yorumları tek tek okuyorum da nereyi atladım bilmiyorum.Atlaya zıplaya okursan yakalayamazsın.
Çok şekersinDünden bu yana bakamadim. Aslında yorumları tek tek okuyorum da nereyi atladım bilmiyorum.
Eski eşiyle hangi uslupla konuştuğuna dikkat et kısmını okurken senin ex öküz diye bahsedişin geldi aklımaZamanla anlayamasan bıle kafanda az bucuk bı taslak olusur. Cocuguna nasıl davrandıgını gozlemle, eger gorusuyorsa eskı esıyle hangı uslupla konustuguna dıkkat et, cocuklu bulusma yaparsanız cocuga caktırmadan sorular sorabılırsın yası kac bılmıyorum ama bence yapabılırsın. Ve en onemlısı hıcbır sey tek taraflı bıtmez, bırı ıter dıgerı gıder bunu sakın unutma
Saat 7den sonra mümkünse sıfır kalori ama gündüzden kalorini hesaplayıp yer ayırdıysan sorun değil.ZemheriPoyraz hazır ortada bölünecek bir muhabbet yokken sorayım, kilo verirken saatlere takıldın mı? ve tartılma işini nasıl yaptın ?
demin başka zemheri'yi etiketledim. nereye düştüğünü anlamayacaktı kadıncağız
Bi zemheri vardı devamlı aldatılıyordu. Ama boşanmıyordu. Sizin +18 konuları görünce kadına bak hem aldatılıyor hemde cinsel hayattan geri kalmıyor diye düşünmüştüm içimden. ta ki uzun bi süre önce gerçeği öğrenene kadarSaat 7den sonra mümkünse sıfır kalori ama gündüzden kalorini hesaplayıp yer ayırdıysan sorun değil.
Aktif bir zemheri daha varmış bdvde gezerken gördüm ben de
Yazmayı unutmuşum, ben genellikle 3 4 günde bir tartılırım, diyet sürecinde de aynıydıZemheriPoyraz hazır ortada bölünecek bir muhabbet yokken sorayım, kilo verirken saatlere takıldın mı? ve tartılma işini nasıl yaptın ?
demin başka zemheri'yi etiketledim. nereye düştüğünü anlamayacaktı kadıncağız
Ben bu kadının konularına bir bakayım bari. Uzun yıllar aktif değildim 6 ay oldu sahalara döneli, bir de adımı düzelttirdim. Zemheri_zemheri şeklindeydi etiketleme ve akılda kalıcılık sıkıntı diye düşünüp yaptım. Ama böyle de onunla karışmışBi zemheri vardı devamlı aldatılıyordu. Ama boşanmıyordu. Sizin +18 konuları görünce kadına bak hem aldatılıyor hemde cinsel hayattan geri kalmıyor diye düşünmüştüm içimden. ta ki uzun bi süre önce gerçeği öğrenene kadar
Bende zabağnan 71.5 ve altını göremezsem eğer pankeklere nutellalar surup surup yıcem banane yeaYazmayı unutmuşum, ben genellikle 3 4 günde bir tartılırım, diyet sürecinde de aynıydı
4-5 tane var zemheri valla alev alev ortalıkBen bu kadının konularına bir bakayım bari. Uzun yıllar aktif değildim 6 ay oldu sahalara döneli, bir de adımı düzelttirdim. Zemheri_zemheri şeklindeydi etiketleme ve akılda kalıcılık sıkıntı diye düşünüp yaptım. Ama böyle de onunla karışmış
yoook öyle yazın latin dans kostümlerinden gram et fırlamayacak şekilde hazırlan pliiiz, falında bol bol pist görüyorum. Avkat eşlik mi ediyor yoksa içkisini almış gözlerini kısa kısa rakiplerine gözdağı mı veriyor orayı göremiyorum net değil, daha tam çözemedik abiyi.Bende zabağnan 71.5 ve altını göremezsem eğer pankeklere nutellalar surup surup yıcem banane yea
Benim üyeliğim onlarınkini döver 11 yıl oldu4-5 tane var zemheri valla alev alev ortalık
Uçuş takımlarını yanınıza almayı unutmayınBuraya düşen cıkamıyor bacılar dusmeden onlemınızı alın
Sen bu kadar gerginlikle kilo vermişsindir diye düşünüyorum. Yediler seni bu hafta sağdan soldanBende zabağnan 71.5 ve altını göremezsem eğer pankeklere nutellalar surup surup yıcem banane yea
Yaza da bısey kalmadı evde deneye deneye valla bıseyler bulmam lazım beachler benı bekler ahdksjsjsyoook öyle yazın latin dans kostümlerinden gram et fırlamayacak şekilde hazırlan pliiiz, falında bol bol pist görüyorum. Avkat eşlik mi ediyor yoksa içkisini almış gözlerini kısa kısa rakiplerine gözdağı mı veriyor orayı göremiyorum net değil, daha tam çözemedik abiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?