Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu dene bence.

Bunu dene bence.
Zamanla anlayamasan bıle kafanda az bucuk bı taslak olusur. Cocuguna nasıl davrandıgını gozlemle, eger gorusuyorsa eskı esıyle hangı uslupla konustuguna dıkkat et, cocuklu bulusma yaparsanız cocuga caktırmadan sorular sorabılırsın yası kac bılmıyorum ama bence yapabılırsın. Ve en onemlısı hıcbır sey tek taraflı bıtmez, bırı ıter dıgerı gıder bunu sakın unutma

Eski eşiyle hangi uslupla konuştuğuna dikkat et kısmını okurken senin ex öküz diye bahsedişin geldi aklıma

Saat 7den sonra mümkünse sıfır kalori ama gündüzden kalorini hesaplayıp yer ayırdıysan sorun değil.

Aktif bir zemheri daha varmış bdvde gezerken gördüm ben de

Saat 7den sonra mümkünse sıfır kalori ama gündüzden kalorini hesaplayıp yer ayırdıysan sorun değil.

Aktif bir zemheri daha varmış bdvde gezerken gördüm ben de
Bi zemheri vardı devamlı aldatılıyordu. Ama boşanmıyordu. Sizin +18 konuları görünce kadına bak hem aldatılıyor hemde cinsel hayattan geri kalmıyor diye düşünmüştüm içimden. ta ki uzun bi süre önce gerçeği öğrenene kadar

Yazmayı unutmuşum, ben genellikle 3 4 günde bir tartılırım, diyet sürecinde de aynıydı

Ben bu kadının konularına bir bakayım bari. Uzun yıllar aktif değildim 6 ay oldu sahalara döneli, bir de adımı düzelttirdim. Zemheri_zemheri şeklindeydi etiketleme ve akılda kalıcılık sıkıntı diye düşünüp yaptım. Ama böyle de onunla karışmış

4-5 tane var zemheri valla alev alev ortalık

Bende zabağnan 71.5 ve altını göremezsem eğer pankeklere nutellalar surup surup yıcem banane yea
yoook öyle yazın latin dans kostümlerinden gram et fırlamayacak şekilde hazırlan pliiiz, falında bol bol pist görüyorum. Avkat eşlik mi ediyor yoksa içkisini almış gözlerini kısa kısa rakiplerine gözdağı mı veriyor orayı göremiyorum net değil, daha tam çözemedik abiyi.

Yaza da bısey kalmadı evde deneye deneye valla bıseyler bulmam lazım beachler benı bekler ahdksjsjs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…