Yediler yediler bitiremedilerSen bu kadar gerginlikle kilo vermişsindir diye düşünüyorum. Yediler seni bu hafta sağdan soldan
Ve kadehlerınızıUçuş takımlarını yanınıza almayı unutmayınemniyet kemerini takin
Ben bunu tavuk sote ekleyerek beşamel soslu tavuk yapıyorum, önce patatesleri halka halka doğrayıp biraz yağ,kekik ve kırmızı biber ile harmanlayıp borcama dizip 20 fırınlıyorum,sonra üzerine soteledegim tavuk soğan biber karışımını döküyorum,üstüne beşamel sos ve kaşar, hafta sonu misafirlerime yaptım, güzel oluyor tavsiye ederim,Meho sen mı sormustun, goruntu boyle olacak karsım, aksama oglana yapıyorum da tekrardan
71 olmusumGünaydın,
Love kilo vermiş misin merak ediyorum
Ben dedim sana, bu stres eritir seni, ama çok da erime71 olmusum
Artık stresten mı sufleden mı bılmıyorum ama şişkinliğim yok en azındanBen dedim sana, bu stres eritir seni, ama çok da erime
Suflenin yeri başkaArtık stresten mı sufleden mı bılmıyorum ama şişkinliğim yok en azından
Zabağnan avkatla konusurken dıyet ıse yaradı bak 71e düşmüşüm yeşil elmaya devam dedım. Bende bi tartayım elektronık seylere guven olmuyor en ıyısı el olcusu kullanmak dedı adhdkshsjsk adam benımle ılıskıye baladıgından beri sextingin kıtabını yazacak duruma geldıSuflenin yeri başkastres yeme miktarını düşürür sufle kalori harcatır. Her koşulda şimdilik kardasın
Süper ya, güzel kilo vermişsin71 olmusum
Heyecanı diri tutuyor süperZabağnan avkatla konusurken dıyet ıse yaradı bak 71e düşmüşüm yeşil elmaya devam dedım. Bende bi tartayım elektronık seylere guven olmuyor en ıyısı el olcusu kullanmak dedı adhdkshsjsk adam benımle ılıskıye baladıgından beri sextingin kıtabını yazacak duruma geldı
Bende beklemıyodum 2.200gr vermısım. 73.200du baslangıc kılom. Tam 71 cıktım sabah. Ama yer degıstırme yapmam lazım hep aynı seylerı yemekten gına geldı cunkuSüper ya, güzel kilo vermişsin
Sabah iki yumurta haşlaması domates salatalık bol yeşillikli bir kahvaltı tabağı hazırla ya da hazırlat okulda, öğlen et, sebze ,akşam yine öyle bir şey,salata da olabilir, klasik diyet menüsü olduBende beklemıyodum 2.200gr vermısım. 73.200du baslangıc kılom. Tam 71 cıktım sabah. Ama yer degıstırme yapmam lazım hep aynı seylerı yemekten gına geldı cunku
Iste bundan kusasım geldı. Sureklı söğüşü basa basa midem kalktıSabah iki yumurta haşlaması domates salatalık bol yeşillikli bir kahvaltı tabağı hazırla ya da hazırlat okulda, öğlen et, sebze ,akşam yine öyle bir şey,salata da olabilir, klasik diyet menüsü oldu
Ayrıca böğün bebelerin menülerinde simit peynir domates salata vardı öff öfffIste bundan kusasım geldı. Sureklı söğüşü basa basa midem kalktı
Proteine bağla o zaman kebap, ızgara balık tavuk, diyette protein önemliIste bundan kusasım geldı. Sureklı söğüşü basa basa midem kalktı
Bir simit 400 kalori bir öğün için ideal yanına da az yağlı peynir 500 kalori yapar. Özellikle öğlen için gayet iyiAyrıca böğün bebelerin menülerinde simit peynir domates salata vardı öff öfffacebası dedım kendıme bır an, yemeyen bebelerınkını tabaklardan toplasam mı anksiyete atağı is loading
Izgara tavuklu salata falan yıyorum ama kebap daha denemedım. Okula soyleyemem cok kokuyor anca cıkıp yemem lazım onda da yer bulamam sanırım mıllet kebapcı rezervasyonlarını bıle doldurmus lan nasıl bı aclık cekıyoruz bellı degılProteine bağla o zaman kebap, ızgara balık tavuk, diyette protein önemli
Yok mu girişte falan uygun bir oda ya da güvenlik kulübesi tarzı bir yerIzgara tavuklu salata falan yıyorum ama kebap daha denemedım. Okula soyleyemem cok kokuyor anca cıkıp yemem lazım onda da yer bulamam sanırım mıllet kebapcı rezervasyonlarını bıle doldurmus lan nasıl bı aclık cekıyoruz bellı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?