- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
Hafif soğukluk sonrası felaket bi şey yaşandıKaybettiğin enerjiyi mi alıyorsunbenim de bu akşam için hain planlarım var, açılışı yapmak lazım artık. 6.gün bu gün
Bapa piji almış en transparanındanNe fantazi ürettiniz yine, avukatınnhayal gücü de merak konusu doğrusu
Evet misafir meselesi yüzünden çoğu.
Bütün gün sabredip bu saatte de yeme ama ya, bari sadece 1 tatlı kaşığıyla idare et
Ne gerek vardı giyinmeye, kalırsan kiiiiBapa piji almış en transparanındanorda kalırsam giymek için ama büyük geldi yiaa degıstırılecek
Bapa piji almış en transparanındanorda kalırsam giymek için ama büyük geldi yiaa degıstırılecek
Her gecenin bir sabahı var yavrum nutellalı pankek yerken bluz manzarası görmek istemiyor demek ki adamNe gerek vardı giyinmeye, kalırsan kiiii
Shdkshsjsks içine hiçbirşey giymeden o pijilerle masaya oturup kahvaltı yapmak tastamam cıplak kalmaktan daha zor şöyan ahdkshsjssjHer gecenin bir sabahı var yavrum nutellalı pankek yerken bluz manzarası görmek istemiyor demek ki adam
Bende ex öküzden ılk ve son kez babydoll almıstım, avkat benı sasırttı ama hıc oyle seyler alabılecek gıbı durmuyor yanı. Ama senın adamın yatakodası duskunlugunden dolayı ben alır dıye tahmın edıyordum cok sasırdımharika
Ben adama aldıramadım öyle bir şey ya, onun beğenip aldığı bir şey giymeyi isterdim, yapamıyor kalascığım, dükkandan alamaz zaten ama internetten de almaz, sen ne seversen benimmkabulüm diyor,çok gıcık
Transparan yada az dekolteli kıyafetler çıplaklıktan daha seksi imiş yapılan bir araştırmaya göreShdkshsjsks içine hiçbirşey giymeden o pijilerle masaya oturup kahvaltı yapmak tastamam cıplak kalmaktan daha zor şöyan ahdkshsjssjama denicem
Beybisi nasıl bir piji? Gecelik modeli mi pijama modeli ama kumaşı transparan seksi bir şey miiii? Merak ettim. Ya ben bir yıldır sevgilimin anası evine geliyor diye ya evden bavulla geliyorum ya da onun kıyafetlerini giyiyorum. Dana bi tane buraya koy demiyor. Bak kuruldum yine yavShdkshsjsks içine hiçbirşey giymeden o pijilerle masaya oturup kahvaltı yapmak tastamam cıplak kalmaktan daha zor şöyan ahdkshsjssjama denicem
Evet sutyensız ve külotsuz gıyılecekTransparan yada az dekolteli kıyafetler çıplaklıktan daha seksi imiş yapılan bir araştırmaya göre
Dur gorselını bulursam atayım yavruşBeybisi nasıl bir piji? Gecelik modeli mi pijama modeli ama kumaşı transparan seksi bir şey miiii? Merak ettim. Ya ben bir yıldır sevgilimin anası evine geliyor diye ya evden bavulla geliyorum ya da onun kıyafetlerini giyiyorum. Dana bi tane buraya koy demiyor. Bak kuruldum yine yav
Oyşşş töbeler olsun yarabbiii. Hayatta donsuz bir şey giyememmmAhanda bu
Ben giyerim üstüne de sufle çakarım oh mıss shdkdhsjsjsOyşşş töbeler olsun yarabbiii. Hayatta donsuz bir şey giyememmm
Ayyy cok guzel yiaa loveAhanda bu
Niye zormuş kiiiiShdkshsjsks içine hiçbirşey giymeden o pijilerle masaya oturup kahvaltı yapmak tastamam cıplak kalmaktan daha zor şöyan ahdkshsjssjama denicem
utangaç galiba birazBende ex öküzden ılk ve son kez babydoll almıstım, avkat benı sasırttı ama hıc oyle seyler alabılecek gıbı durmuyor yanı. Ama senın adamın yatakodası duskunlugunden dolayı ben alır dıye tahmın edıyordum cok sasırdım
Demekkı sen deneme yanılma yoluyla ogreneceksın,oyle duruyorNiye zormuş kiiii
utangaç galiba biraz
Biz bi garibiz ya, ağzından cımbızla laf alırım bu konularda, hoşuna giden şeyleri söyletemem mesela, ne ilk oral yaptığımda ne dişlerimi ilk kullandığımda bir yorum alamadım mesela, kegel kaslarını kullandığımda ne hissettiğini de çok sonra öğrendim, oynaşırken sesi çıkmaz, beceriklidir beni çok düşünür ama ne sorar ne söyler, hediye konusunda da çok cömerttir ama böyle şeyleri ne al der ne de alır. Bir tek tanga sevdiğini keşfedebildim o da boncuklu don muhabbetinden sonra olduGarip ben de çözemiyorum bazı şeyleri. kafandan geçen bir fantazi var mı diye açık açık sordum ona bile cevap alamadım
Doğu kafası, hala tutuk işte çok açılmıyor, gerçi ben de çok dışa dönük değilim bu konularda ama zaman zaman sorabiliyorum onda o da yok. Birbirimize her koşulda keyif vermeyi beceriyoruz ama bazı konularda kapalıyız hala
Alt bari olsunsjdjdkfkf gule gule kullan beybisiBen giyerim üstüne de sufle çakarım oh mıss shdkdhsjsjs
Bi tanga olabılır belkı bunun altına da don gıtmez kı anamAlt bari olsunsjdjdkfkf gule gule kullan beybisi
Ben sutyensiz de giyememOyşşş töbeler olsun yarabbiii. Hayatta donsuz bir şey giyememmm
öyle yapıyorum zaten sürekli deniyorum ama sevmediği varsa da öğrenemiyorumDemekkı sen deneme yanılma yoluyla ogreneceksın,oyle duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?