Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de öyle nadiren konuşur. Sevgiliyken hiç susmazdı ama. Mesajlar yağardı. Sextingin dibine dibine... Evlendik fısss

Bi tanga olabılır belkı bunun altına da don gıtmez kı anam
Ayıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!

Benimki de öyle nadiren konuşur. Sevgiliyken hiç susmazdı ama. Mesajlar yağardı. Sextingin dibine dibine... Evlendik fısss

Nıye evlendıkten sonra boyle oluyor ki acaba
Bizde o da olmadı, çıkarken kurduğu en erotik cümle "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım"dı

Çok oynaştık ama hiç konuşmadık ne telefonda ne yüz yüze

Ben yatağa girmeden hemen önce giyiyorum uyuyacağım zaman da çıkarıyorum yok gibi sinir bozucu. Ama dantellinin envai çeşidini 24 saat giyerim

O kadar zaman takip ettim sessiz sakin senin su yorumunla patladim neden y’a cok rahat

Aynen, araya kaçan herşeyden nefret ediyorum.

Bılmem ben alıskınım, atraksıyon gecelerı harıcınde de kullandıgım bır urun oldugu ıcın kıcım buna alıskın sanırım

Bizde o da olmadı, çıkarken kurduğu en erotik cümle "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım"dı

Çok oynaştık ama hiç konuşmadık ne telefonda ne yüz yüze
Yanı o kadar erotıkmıs kı cumle bıtmeden tahrık olası gelıyor ınsanın shdjdhssk neyse aslolan ıcraattır böbişim öznelleri bosver sız nesnel yasıyorsunuz bu hayatı

Ben yatağa girmeden hemen önce giyiyorum uyuyacağım zaman da çıkarıyorum yok gibi sinir bozucu. Ama dantellinin envai çeşidini 24 saat giyerim
Evet ben de öyle yapıyorum da o da sevişmek için giymiş gibi oluyor. Ama rahatımdan asla ödün veremem. Pamuklu iç çamaşırı ben. Ne zaman dantelli, tangalı bilmemneli giysem idrae yolu enfeksiyonu oluyorum vallahi. Psikolojik heralde.

Valla çok hoşuma gidiyor fingirdeklikleriniz bağyanlar. Ben o kadar üşengecim ki yani çocuktan beri özellikle, pamuklu pijamam yerine yine pamuklu ama göğsünde ve eteğinde 2 cm eninde dantel olan geceliğimi giydiğimde o bizim askeri tören borazanı gibi bir etki yaratıyor, herifceğiz ordu göreve sinyalini alıyor, artık kur falan beklemeden kalkıp saçı sakalı düzeltip parfüm sıkıyor, görev yerine intikal ediyor. Sonra vatan millet sakarya.

Vallahi ben kendimi bildim bileli tanga giyiyorum. Yani her günüm tanga ile geçmiyor ama yıllardır giyiyorum. İlk deneyisimi hatırlamıyorum ama çok onyargılıydım. Şu an çoğu çamaşırdan daha rahat geliyor. Nasilsa kaçacak olan kaçmış hesabi

Genelde İtalyan markalarını tercih ediyorum. Bence kumaş da önemli bedene tam oturuşu da.

Arka full dantel ön hafif transparan, ağ kısmı pamuklu vazgeçilmezimdir.

Tangayı yatakta koz olarak kullandığım da oluyor bence kalça dolgunsa çok yakışıyor kuru döt sevmiiim. doğru kumaşı bulup şans vermelisin sen de

Ay ayıptır söylemesi popişim Shakira'nınkine benzetilir yıllardır. Başka hiç bir yerim dolgun değil popiş maşşallah. Bence de çok yakışıyor tanga amaaaa tahriş olunca tahrik olamıyorum
Ağı pamuklu olanları bir deneyeyim belki onlar rahattır. Belki de bedeni küçük alıyorum

Sımdı sana benım kullandıklarımdan atıciğim, sıfır acı çok seksii

Beden ve kumaş önemli cancağzım denersen muhteşem geri bildirimini bekliyoruz yanlardan kesmemesi de önemli ince ya sıkmamalı

Kesme, acıtma, tahriş yok. Dogru çamaşır önemli. İnşallah bi don fotosundan ban yemem
Ayrıca ağları pamuklu, cok rahat gunluk ped ıcın de uyumlu yanı

Eklentiler

• IMG_20210322_233033.webp
    16 KB · Görüntüleme: 288
  • IMG_20210322_233019.webp
    18 KB · Görüntüleme: 290
Kesme, acıtma, tahriş yok. Dogru çamaşır önemli. İnşallah bi don fotosundan ban yemem
Ayrıca ağları pamuklu, cok rahat gunluk ped ıcın de uyumlu yanı
Mesela ben aşağıda ekleyeceğim linkteki gibi almışım hatta aynısı. Ağı da ip gibi mübarek. Yanlış seçim demek kii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…