- 4 Şubat 2019
- 4.169
- 8.972
- 158
Benimki de öyle nadiren konuşur. Sevgiliyken hiç susmazdı ama. Mesajlar yağardı. Sextingin dibine dibine... Evlendik fısssBen sutyensiz de giyemem
öyle yapıyorum zaten sürekli deniyorum ama sevmediği varsa da öğrenemiyorumadamda tek cümle var "sen ne yaparsan kabulüm"
Geçende bir gece ben söyledim "sen inanılmazsın" dedimgerçi hep öylesin ama ben bunu ilk defa söyledim dedim sonra da ama ona bile bir karşılık vermedi
Lan bu cümle de bir garip gerçi hayatıma kaç adam girdi de inanlmazlığını kıyaslayacağım
Tuhafız biz ya, atraksiyon çok ama ses yok
Nıye evlendıkten sonra boyle oluyor ki acabaBenimki de öyle nadiren konuşur. Sevgiliyken hiç susmazdı ama. Mesajlar yağardı. Sextingin dibine dibine... Evlendik fısss
Ergence geliyor benceNıye evlendıkten sonra boyle oluyor ki acaba
Ayıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!Bi tanga olabılır belkı bunun altına da don gıtmez kı anam
Benimki de öyle nadiren konuşur. Sevgiliyken hiç susmazdı ama. Mesajlar yağardı. Sextingin dibine dibine... Evlendik fısss
Bizde o da olmadı, çıkarken kurduğu en erotik cümle "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım"dıNıye evlendıkten sonra boyle oluyor ki acaba
Ben yatağa girmeden hemen önce giyiyorum uyuyacağım zaman da çıkarıyorumAyıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!
O kadar zaman takip ettim sessiz sakin senin su yorumunla patladimAyıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!
Aynen, araya kaçan herşeyden nefret ediyorum.Ayıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!
Bılmem ben alıskınım, atraksıyon gecelerı harıcınde de kullandıgım bır urun oldugu ıcın kıcım buna alıskın sanırımAyıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!
Yanı o kadar erotıkmıs kı cumle bıtmeden tahrık olası gelıyor ınsanın shdjdhssk neyse aslolan ıcraattır böbişim öznelleri bosver sız nesnel yasıyorsunuz bu hayatıBizde o da olmadı, çıkarken kurduğu en erotik cümle "koynumda sen olduktan sonra beşik de sallarım"dı
Çok oynaştık ama hiç konuşmadık ne telefonda ne yüz yüze
Evet ben de öyle yapıyorum da o da sevişmek için giymiş gibi oluyor. Ama rahatımdan asla ödün veremem. Pamuklu iç çamaşırıBen yatağa girmeden hemen önce giyiyorum uyuyacağım zaman da çıkarıyorumyok gibi sinir bozucu. Ama dantellinin envai çeşidini 24 saat giyerim
Vallahi ben kendimi bildim bileli tanga giyiyorum. Yani her günüm tanga ile geçmiyor ama yıllardır giyiyorum. İlk deneyisimi hatırlamıyorum ama çok onyargılıydım. Şu an çoğu çamaşırdan daha rahat geliyor. Nasilsa kaçacak olan kaçmış hesabiAyıptır sorması o tanga bir yerlerinize kaçıp canınızı sıkmıyor mu ya? Love nezdinde bütün giyenlere soruyorum. Geçen giydim bir taraflarım tahriş oldu. Tahriş olunca tahrik olamıyorum. Tahriş oldum!
Ay ayıptır söylemesi popişim Shakira'nınkine benzetilir yıllardır. Başka hiç bir yerim dolgun değil popiş maşşallah. Bence de çok yakışıyor tanga amaaaa tahriş olunca tahrik olamıyorumVallahi ben kendimi bildim bileli tanga giyiyorum. Yani her günüm tanga ile geçmiyor ama yıllardır giyiyorum. İlk deneyisimi hatırlamıyorum ama çok onyargılıydım. Şu an çoğu çamaşırdan daha rahat geliyor. Nasilsa kaçacak olan kaçmış hesabi
Genelde İtalyan markalarını tercih ediyorum. Bence kumaş da önemli bedene tam oturuşu da.
Arka full dantel ön hafif transparan, ağ kısmı pamuklu vazgeçilmezimdir.
Tangayı yatakta koz olarak kullandığım da oluyor bence kalça dolgunsa çok yakışıyorkuru döt sevmiiim. doğru kumaşı bulup şans vermelisin sen de
Sımdı sana benım kullandıklarımdan atıciğim, sıfır acı çok seksiiAy ayıptır söylemesi popişim Shakira'nınkine benzetilir yıllardır. Başka hiç bir yerim dolgun değil popiş maşşallah. Bence de çok yakışıyor tanga amaaaa tahriş olunca tahrik olamıyorum
Ağı pamuklu olanları bir deneyeyim belki onlar rahattır. Belki de bedeni küçük alıyorum
Beden ve kumaş önemli cancağzım denersen muhteşem geri bildirimini bekliyoruzAy ayıptır söylemesi popişim Shakira'nınkine benzetilir yıllardır. Başka hiç bir yerim dolgun değil popiş maşşallah. Bence de çok yakışıyor tanga amaaaa tahriş olunca tahrik olamıyorum
Ağı pamuklu olanları bir deneyeyim belki onlar rahattır. Belki de bedeni küçük alıyorum
Mesela ben aşağıda ekleyeceğim linkteki gibi almışım hatta aynısı. Ağı da ip gibi mübarek. Yanlış seçim demek kiiKesme, acıtma, tahriş yok. Dogru çamaşır önemli. İnşallah bi don fotosundan ban yemem
Ayrıca ağları pamuklu, cok rahat gunluk ped ıcın de uyumlu yanı
Baslangıc asaması ıcın yanlıs secım ıste o ıp aglı olanlar. Cok zorlanırsın oyle.Mesela ben aşağıda ekleyeceğim linkteki gibi almışım hatta aynısı. Ağı da ip gibi mübarek. Yanlış seçim demek kii
Oysho Kadın Koyu Kırmızı V Kesim Dantelli Tanga Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Oysho Kadın Koyu Kırmızı V Kesim Dantelli Tanga yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamam dur seninkilerden alacağımmBaslangıc asaması ıcın yanlıs secım ıste o ıp aglı olanlar. Cok zorlanırsın oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?