Tamam dur seninkilerden alacağımmteşekkür ederim donunun fotosu ile biz tanga giyemeyenlere ışık oldun!
Lacivert olan güzelmiş, çokoşuma gittiKesme, acıtma, tahriş yok. Dogru çamaşır önemli. İnşallah bi don fotosundan ban yemem
Ayrıca ağları pamuklu, cok rahat gunluk ped ıcın de uyumlu yanı
VS bi serisi Pink deydi galiba biraz pahalı ama mikemmel kumaşı asla tahriş etmiyor. Bir dene derimmm. Yalnızca regl günleri pamuklu. Onun dışında renkli, dantelli, tüllü bir dön skalası mevcut benimde. Sabahları o şık don sütyenli halimle birde müzik açarım işe giderken aynada kendime bakmaktan geç kaldığım oldu.Ay ayıptır söylemesi popişim Shakira'nınkine benzetilir yıllardır. Başka hiç bir yerim dolgun değil popiş maşşallah. Bence de çok yakışıyor tanga amaaaa tahriş olunca tahrik olamıyorum
Ağı pamuklu olanları bir deneyeyim belki onlar rahattır. Belki de bedeni küçük alıyorum
Her renkten vardır ama parlament mavısıne ayrı bı ayar oluyorum, onun gecelıgı de var 2li takımLacivert olan güzelmiş, çokoşuma gitti
Ben de çok severim ya. Bir de bordo rengi tenime çok yakıştırıyorumHer renkten vardır ama parlament mavısıne ayrı bı ayar oluyorum, onun gecelıgı de var 2li takım
Bu takımın bordosuda var ama ben mavısını almıstım, evet guzel duruyorBen de çok severim ya. Bir de bordo rengi tenime çok yakıştırıyorum
Ayyy güzeldir onun geceliği de. Tahmin edebiliyorum.
Oyş demek istiyorum. Beğendiğim bir şeyin canını çıkarma huyumdan olsa gerek, sanırım ikisini de alır giyer aynada kendime hülyalı hülyalı bakardımBu takımın bordosuda var ama ben mavısını almıstım, evet guzel duruyor
Nesnellik konusunda sıkıntı yokYanı o kadar erotıkmıs kı cumle bıtmeden tahrık olası gelıyor ınsanın shdjdhssk neyse aslolan ıcraattır böbişim öznelleri bosver sız nesnel yasıyorsunuz bu hayatı
Oğlan küçükken ben de penye giymiştim bir süre, çocuk uyanıp yanımıza gelince çok bakıyordu üzerimdekilere, 3 yıl kadar öyle geçti, sonra eşim söylenmeye başladı senin geceliklerine ne oldu hep bunları mı giyeceksin diye. Haklı olarak tabi. Döndük eskiye, evde hiç ayıcıklı pijama yok şu an.Valla çok hoşuma gidiyor fingirdeklikleriniz bağyanlar. Ben o kadar üşengecim ki yani çocuktan beri özellikle, pamuklu pijamam yerine yine pamuklu ama göğsünde ve eteğinde 2 cm eninde dantel olan geceliğimi giydiğimde o bizim askeri tören borazanı gibi bir etki yaratıyor, herifceğiz ordu göreve sinyalini alıyor, artık kur falan beklemeden kalkıp saçı sakalı düzeltip parfüm sıkıyor, görev yerine intikal ediyor. Sonra vatan millet sakarya.
Ben de severim kendimi öyle görmeyi, aslında eşimden çok kendim için giyiyorum onları, duruşunu görmeyi seviyorumVS bi serisi Pink deydi galiba biraz pahalı ama mikemmel kumaşı asla tahriş etmiyor. Bir dene derimmm. Yalnızca regl günleri pamuklu. Onun dışında renkli, dantelli, tüllü bir dön skalası mevcut benimde. Sabahları o şık don sütyenli halimle birde müzik açarım işe giderken aynada kendime bakmaktan geç kaldığım oldu.Ay başka kendine aşık olan var mı ben gibi yaaaa
Satende çok eksiğim var benim biraz gecelik almam lazımBen de çok severim ya. Bir de bordo rengi tenime çok yakıştırıyorum
Ayyy güzeldir onun geceliği de. Tahmin edebiliyorum.
Saten çok sevmiyorum ya. Satenle uyurken asla yattığın gibi kalkamıyorsun. Ya da ben çok deli uyuyorum bilemedimSatende çok eksiğim var benim biraz gecelik almam lazım
Pişerim la ben.Saten çok sevmiyorum ya. Satenle uyurken asla yattığın gibi kalkamıyorsun. Ya da ben çok deli uyuyorum bilemedim
Tam koyvereceğim pencere teyzesi gibi kuruyemişimi alıp anca izleyeceğim bu hatun tutup beni yine halaya kaldırıyo ya. 3 sene diyorsun ha vay be. Benim daha 15 ay olmuş, kadınlığa dönüş umudu var.Oğlan küçükken ben de penye giymiştim bir süre, çocuk uyanıp yanımıza gelince çok bakıyordu üzerimdekilere, 3 yıl kadar öyle geçti, sonra eşim söylenmeye başladı senin geceliklerine ne oldu hep bunları mı giyeceksin diye. Haklı olarak tabi. Döndük eskiye, evde hiç ayıcıklı pijama yok şu an.
Kız yazdığımı okumuş anne sen ne zaman ayıcıklı pijama giydin diye soruyoro kadar giymiyorum yani
Deli yatmaktan değil o, satenin doğasında varSaten çok sevmiyorum ya. Satenle uyurken asla yattığın gibi kalkamıyorsun. Ya da ben çok deli uyuyorum bilemedim
Ben oğlan bebekken giyiyordum, 2 yaş gibi çok dikkatini çekip incelemeye başlayınca bıraktım ama çoğu transparan ve danteldi. Öyle olunca bakar tabiTam koyvereceğim pencere teyzesi gibi kuruyemişimi alıp anca izleyeceğim bu hatun tutup beni yine halaya kaldırıyo ya. 3 sene diyorsun ha vay be. Benim daha 15 ay olmuş, kadınlığa dönüş umudu var.
Satenle uyumanın altın kuralı senı tutacak bır adamın olması,Saten çok sevmiyorum ya. Satenle uyurken asla yattığın gibi kalkamıyorsun. Ya da ben çok deli uyuyorum bilemedim
Var var merak etme. Ufak ufak başla. Parça sayısı degıstıkce alısacaksınTam koyvereceğim pencere teyzesi gibi kuruyemişimi alıp anca izleyeceğim bu hatun tutup beni yine halaya kaldırıyo ya. 3 sene diyorsun ha vay be. Benim daha 15 ay olmuş, kadınlığa dönüş umudu var.
Onları gıyınce bı sen hulyalı bakmıyosun zatenOyş demek istiyorum. Beğendiğim bir şeyin canını çıkarma huyumdan olsa gerek, sanırım ikisini de alır giyer aynada kendime hülyalı hülyalı bakardım
Sevimli buluyordur, her erkek seksı sevecek dıye bır kaıde yok, ama unv de bıle ayıcıklı pıjama gıymedımBizim bir tanıdığın eşi de ayıcıklı şortlu takımlardan hoşlanıyormuş
Ne parçası kız bunlar geceliğin parça sayısı mı, basmadı kafam, ütü buharı yaramıyor banaVar var merak etme. Ufak ufak başla. Parça sayısı degıstıkce alısacaksın
Lolita ve masumiyet zaafı var demek ki, bu da bir tercihBizim bir tanıdığın eşi de ayıcıklı şortlu takımlardan hoşlanıyormuş
Evet kız, benım aldıgım gecelık takımları genelde hep tangalı oluyor. Icıne sutyen kullanmam genelde ama aynı markanın aynı modelınden sutyenı alınabılır. Once ıste tek bır parcadan baslasın bebesı olan kadınlar. Sonra etkıye tepkı meselesı hasıl olunca dıger parcaları da tak cıkar yaparlarNe parçası kız bunlar geceliğin parça sayısı mı, basmadı kafam, ütü buharı yaramıyor bana
Lolita ve masumiyet zaafı var demek ki, bu da bir tercih
Benimki mesela kedili bir geceliğim var. Ona bayılır. Yatağa da popişinden seviyim mi diye çağırırSevimli buluyordur, her erkek seksı sevecek dıye bır kaıde yok, ama unv de bıle ayıcıklı pıjama gıymedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?