Bir çaya bir hafta da çok fazla hakkısın.
Evlilik çok uzun soluklu bir birliktelik kırgınlıkları unutmaya çalışıp devam etmeye çalışmazsan birike birike nefrete dönüşüyor, buna fırsat vermemek gerçek anlamda affetmek lazım. Çocuğuna kırgın kalamayacağın gibi eşine de kalmamalısın. Hepimizin evliliğinde tatdız dönemler oluyor. Ben 6 yıl isteksizklik yüzünden sıkıntı yaşadım ve yaşattım. Bak bahsettiğim 3 5 ay değil. Adam hala onun kırgınlığını yaşayıp bana yansıtsa nereye giderdi bu iş, o hep istedi hep sabır gösterdi. Hiç mi istediğim olmadı oldu, adet bitimlerinde bir sefer

hep itme pozisyonunda bitse de gitsek halindeydim, dayanılır mı buna. Ama 2 yıldır balayında gibiyiz. Yine çoğunlukla isteyen taraf o ama ben bitse de gitsek modunda değilim.
Pes edip gurur yapmamak lazım evlilik bunlarla yürümüyor. Yeri geldiğinde iki tarafın da gururundan taviz vermesi lazım. Sen durumunu ona pekala tatlı bir dille anlatabilirsin. Yorgun olmam seni özlemediğim anlamına gelmiyor çok uzak duruyorsun diyebilirsin mesela. Samimiyet ve düz cümleler evlilik için çok önemli, erkeler zaten dolambaçlı laflardan tripten anlamıyor. Böyle koyverme.