Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O nr iş yapıyor, seninki masa başı sanırım ama.

Seninki de ne işmiş arkadaş, allah yardımcın olsun.

Bazı insanın zihni yorgun olunca libidosu da düşüyor ben de onlardanım. Bizde randevu olayı oluyor, gel biz bunu yarın akşama bırakalım dediğim çoktur özellikle çalışırken.
Ben hiç yapmadım bunu ama yapmaya başlayacağım artık. Çünkü ben ne zaman reddetsem adamın libidosu fırlıyor nedense

Bir ay oncesıne kadar haftada en az 3 oluyor demıstın sanırım aslında su son 1 aylık surec belkı de gecıcıdır bı tatile ihtiyacınız olabılır
Evet 1 yıldır falan gayet iyiydik böyle. Ama ondan önce de şuan tarif ettiğim gibiydi. Düzelmiştii ki şimdi aslına rücu etti bence. E ben her adam kendini bozduğunda mücadele mi edeceğim? Yoruldum artık.
Biz de dedik tatile çıkalım falan diye. Ama bekliyor ki ben her şeyi ayarlayayım şuraya diyeyim o alsın götürsün. Hiç ben bir plan yapayım, karımı alayım gideyim falan yok. Yine ben uğraşacağım. İstemiyorum artık uğraşmak. Banane inceldiği yerden kopsun

S
Evet 1 yıldır falan gayet iyiydik böyle. Ama ondan önce de şuan tarif ettiğim gibiydi. Düzelmiştii ki şimdi aslına rücu etti bence. E ben her adam kendini bozduğunda mücadele mi edeceğim? Yoruldum artık.
Biz de dedik tatile çıkalım falan diye. Ama bekliyor ki ben her şeyi ayarlayayım şuraya diyeyim o alsın götürsün. Hiç ben bir plan yapayım, karımı alayım gideyim falan yok. Yine ben uğraşacağım. İstemiyorum artık uğraşmak. Banane inceldiği yerden kopsun
Senin izin ayarlayamamandan endişe edip duruyor olabilir mi diyeceğim ama sen tarih verdikten sonra plan yapabilmesi lazım. Belki seçtiği yeri beğenmemenden kormuyordur diyeceğim ama sen malını bilirsin, tembel anlaşılan

socialscientist socialscientist kız ben senın eskı konularda ılk bırlıktelık zamanlarını hatırlıyorum. Sarhosken yapmak ıstemıstın sonra da adama kızmıstın yanlıs mı hatırladım?

Alıntı yapmam ıcın gerıye donmem lazım oda kızılay cadırı gıbı gırem cıkan bıtmıyor. Aksama katya olmayı planlıyorum :KK53: :KK70:

Alıntı yapmam ıcın gerıye donmem lazım oda kızılay cadırı gıbı gırem cıkan bıtmıyor. Aksama katya olmayı planlıyorum :KK53: :KK70:
Oooo fantazinin dibşne vuracaksın yine, peki katya deri mi giyecek hizmetçi kostümü mü

O ne ya öyle bugün git yarın gel! Bak işte ben bu duruma sinir oluyorum. Ne iş yapıyor ya bu adam maden işçisi mi?

Bak ben sabah 9 akşam ucu açık çalışıyorum. Eve en erken 9'da gelebiliyorum. Nöbetçi arıyor bazen koşa koşa geri gidiyorum. Ülkede bir kriz çıkınca benim telefonum muhakkak çalıyor. Aylardır huzurlu 1 gece uykum yoktur. Hep ay şimdi telefon çalacak şuna ne desek buna ne dedirtsek stresi.

Ona rağmen 1 kez kocamı reddetmedim yahu. Ben de olan bu heriflerde niye yok? Her sevişme de öyle muazzam zevkli değil yani. Stresten kupkuru olup canımın acıdığı da oluyor. Seviştikçe geçiyor abi neyi kasıyoruz yani!!

Boğazlayasım geliyor bu herifleri.
Şu duruma şükür ediyorum vallahi. Nerden nereye geldik kız, 2 gün sonraya randevu aldım diye seviniyorum. 😀

socialscientist socialscientist kız ben senın eskı konularda ılk bırlıktelık zamanlarını hatırlıyorum. Sarhosken yapmak ıstemıstın sonra da adama kızmıstın yanlıs mı hatırladım?
Yani öyle bir mevzu oldu evet.
Şöyle oldu ben korkuyordum. Denedik olmadı defalarca. Yani ittim hep. Sonra alkol alayım ilki öyle olsun bari dedim. Bu arada kendisi de bana psikolojik baskı yaptı işte birbirimizden soğuruz olmazsa falan diye. Çünkü bekareti takıyorum sanıyordu neyse ama benim canım acıyor halbuki.. Neyse o gece öyle oldu bitti bi uyandım güya o gece oldu diye kandırdı beni.
Ben de oldu diye o rahatlıkla bir gün ilişkiye girdik işte kan revan içinde kaldım. Meğer psikolojik olarak rahatlayayım diye beni kandırmış. Ben de ee zaten olmuştu bu ne kanı diye panik oldum falan. Böyle bi rezalet yani.

Ha bide anatomik bi sıkıntı varmış heralde öyle böyle kanama değil şimdi millet okuyup korkmasın da benimkisi özel bi durumdu. Benim cahilliğime denk geldi. Yoksa bi doktora gider insan.
Adam da şok oldu sonra falan filan.

Yani öyle bir mevzu oldu evet.
Şöyle oldu ben korkuyordum. Denedik olmadı defalarca. Yani ittim hep. Sonra alkol alayım ilki öyle olsun bari dedim. Bu arada kendisi de bana psikolojik baskı yaptı işte birbirimizden soğuruz olmazsa falan diye. Çünkü bekareti takıyorum sanıyordu neyse ama benim canım acıyor halbuki.. Neyse o gece öyle oldu bitti bi uyandım güya o gece oldu diye kandırdı beni.
Ben de oldu diye o rahatlıkla bir gün ilişkiye girdik işte kan revan içinde kaldım. Meğer psikolojik olarak rahatlayayım diye beni kandırmış. Ben de ee zaten olmuştu bu ne kanı diye panik oldum falan. Böyle bi rezalet yani.
Adam kötü niyetli değilmiş bak, aslında iyi yapmış, keşke benimki de öyle bir rahatlıkla olsaydı. Düğün gecesini beklediğime çok ğişmanım ben

Ayni duygular ıcındeyim tek fark duzeldığinı gormedım.

Ha bide anatomik bi sıkıntı varmış heralde öyle böyle kanama değil şimdi millet okuyup korkmasın da benimkisi özel bi durumdu. Benim cahilliğime denk geldi. Yoksa bi doktora gider insan.
Adam da şok oldu sonra falan filan.
Sızın su ev ısı olayına cıddı olarak bırını bulmanız lazım. Sıkıntının kaynagı hep senın duzen takıntından. Istıyorsun kı kendın temızlemıssın gıbı olsun. Su konuyu cozersenız onunda kafası rahatlar ve bu da ılıskınıze yansır bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X