- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 113
- 32
Oo super daha nolsun şimdilikAyda birdi, haftada bire çekmek zor oldu. 4 günde bir denedim olumlu dönüş aldım hiç yoktan.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo super daha nolsun şimdilikAyda birdi, haftada bire çekmek zor oldu. 4 günde bir denedim olumlu dönüş aldım hiç yoktan.![]()
Ayzelın senınde kafanı kırmak ıstıyorum amaAyni duygular ıcındeyim tek fark duzeldığinı gormedım.
Aynı adam düğün gecesi de ilk kez sevişecek gibi hadi hadi hadi yapmıştı. Deli mi ne? Ben gelinliğin içinde saatlerdir çişimi tutuyorum adam seks diyor. Heee seksss. Gelinliği çıkarır çıkarmaz tuvalete koştum!Adam kötü niyetli değilmiş bak, aslında iyi yapmış, keşke benimki de öyle bir rahatlıkla olsaydı. Düğün gecesini beklediğime çok ğişmanım ben
Benım ılkı gelınlıkle olmadıgı ıcın seks dıye delıren bırı de yoğudu. Iyıkı de ılkı onunla olmamısAynı adam düğün gecesi de ilk kez sevişecek gibi hadi hadi hadi yapmıştı. Deli mi ne? Ben gelinliğin içinde saatlerdir çişimi tutuyorum adam seks diyor. Heee seksss. Gelinliği çıkarır çıkarmaz tuvalete koştum!
Senin katipten gerçekten ders alman lazım, nickinşn altındaki gibi anladığım kadarıyla, mevzuya sert giriyor ama giriyor. Kendi anlatsa da biz de dinlesek, konusu varsa da ben denk gelmedim çünküOo super daha nolsun şimdiliknasıl yaptın bunu
Love aynen öyle aynen. Adamla tek kavgamız bu konu yaa resmen. İncir çekirdeğini doldurmayab şeyden kıyametler kopuyor.Sızın su ev ısı olayına cıddı olarak bırını bulmanız lazım. Sıkıntının kaynagı hep senın duzen takıntından. Istıyorsun kı kendın temızlemıssın gıbı olsun. Su konuyu cozersenız onunda kafası rahatlar ve bu da ılıskınıze yansır bence
Kırdım ve sıparıs verdımAyzelın senınde kafanı kırmak ıstıyorum amakır su zıncırını ya artık
![]()
Benim de ilki gelinlikle değil ama eşimle. Yani ona rağmen gelinlikle gerdek psikolojisine girdi herif. Ben yeni evliyim banane deyip duruyordu.Benım ılkı gelınlıkle olmadıgı ıcın seks dıye delıren bırı de yoğudu. Iyıkı de ılkı onunla olmamıs![]()
Bence de katiippp dinlesek ıyı olurSenin katipten gerçekten ders alman lazım, nickinşn altındaki gibi anladığım kadarıyla, mevzuya sert giriyor ama giriyor. Kendi anlatsa da biz de dinlesek, konusu varsa da ben denk gelmedim çünkü
Senın suan sacını basını yolasım var ama haaĞKırdım ve sıparıs verdımhalledıcem bu işi lovee ınanıyorum basa donmezsem
![]()
Dengesizler, benim ki de iyice hevesinizi alıp uzun uzun oynaşır sonra da işi bitiririz demişti ama öyle yapmadıAynı adam düğün gecesi de ilk kez sevişecek gibi hadi hadi hadi yapmıştı. Deli mi ne? Ben gelinliğin içinde saatlerdir çişimi tutuyorum adam seks diyor. Heee seksss. Gelinliği çıkarır çıkarmaz tuvalete koştum!
Evrene mesajlar mı gondermedım tıtresım mı yollamadım naptım anlamadım ki benSenın suan sacını basını yolasım var ama haaartık çakralarını mı acıyosun evrene sms mı atıyosun ne yapıyosan yap su adamı tava getır artık
![]()
O iş öyle olmuyor ya içinde olacak adamın. Her şey aslına rücu ediyor. Ben buna inanıyorum. Kimsenin ümidini hevesini kırmak istemem ama böyle.Senın suan sacını basını yolasım var ama haaartık çakralarını mı acıyosun evrene sms mı atıyosun ne yapıyosan yap su adamı tava getır artık
![]()
Aynen cok haklı bence. O an oyle yapmayınca da bak 10 Ay yapamadık.Dengesizler, benim ki de iyice hevesinizi alıp uzun uzun oynaşır sonra da işi bitiririz demişti ama öyle yapmadılap diye dalmadı ama söylediği gibi de değildi. Hayal kırıklığı oldu benim için. Hala kırgınlığı var içinde. İlk defa geçenlerde konuştuk ufak yollu kırgınlığımı söyledim. ben ne kadar uzatsam sen o kadar gerilecektin o yüzden öylesi daha makul geldi bana dedi. Düşününce haksız da değil, bu saatten sonra sorgulamak da anlamsız zaten, geri mi gelecek o gün. Uyumluyuz ya gerisi boş
Benim eşim aylarca uğraşmıştı ya hakkını yemem. Adam neler yapmadı. Ama canım çok acıdı benim başka bir sorunum varmış meğer. Doktor şok oldu zaten bunu nasıl becerdiniz kendi başınıza diye. Ama o ilk gerçekten olduğunda hiç acımadı inanamazsın o derece hazırlamıştı. Sadece kanama oldu. Kanamayı da iş bitince farkettik o derece acı hissetmedim.Dengesizler, benim ki de iyice hevesinizi alıp uzun uzun oynaşır sonra da işi bitiririz demişti ama öyle yapmadılap diye dalmadı ama söylediği gibi de değildi. Hayal kırıklığı oldu benim için. Hala kırgınlığı var içinde. İlk defa geçenlerde konuştuk ufak yollu kırgınlığımı söyledim. ben ne kadar uzatsam sen o kadar gerilecektin o yüzden öylesi daha makul geldi bana dedi. Düşününce haksız da değil, bu saatten sonra sorgulamak da anlamsız zaten, geri mi gelecek o gün. Uyumluyuz ya gerisi boş
Sen bı olaya gırıs yapamıyorsun kı, bı gır sert gır ama gır artık yanıAynen cok haklı bence. O an oyle yapmayınca da bak 10 Ay yapamadık.
Bı de bunu haftada en az 3 ılıskıye giren sız soyluyorsunuz. Ben yine de sizinkini ınıslı cıkıslı buluyorum mutlaka duzelır dıye dusunuyorumO iş öyle olmuyor ya içinde olacak adamın. Her şey aslına rücu ediyor. Ben buna inanıyorum. Kimsenin ümidini hevesini kırmak istemem ama böyle.
Evet dogru gırıs yapacakken Baska engellere takılıp koyverıyorumSen bı olaya gırıs yapamıyorsun kı, bı gır sert gır ama gır artık yanı
Haaa sizde vajinismus mu var? Ay ben de isteksizlik sandım. Vajinismusun çözümü isteksizlikten daha kolay. Olur olur merak etme.Aynen cok haklı bence. O an oyle yapmayınca da bak 10 Ay yapamadık.
Zaten o acının olmaması. Bunca ay bosa mı bekledım dedırttıBenim eşim aylarca uğraşmıştı ya hakkını yemem. Adam neler yapmadı. Ama canım çok acıdı benim başka bir sorunum varmış meğer. Doktor şok oldu zaten bunu nasıl becerdiniz kendi başınıza diye. Ama o ilk gerçekten olduğunda hiç acımadı inanamazsın o derece hazırlamıştı. Sadece kanama oldu. Kanamayı da iş bitince farkettik o derece acı hissetmedim.