Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oyle boyle eskisinler zaten, hayırdır da demez zaten garibim. Kilolu değilim aslında, 164 boya 57 kiloyum, ama hep ödem tutan gazlı bir bünyem var o serbestliğimi engelliyor ama bunlar koyvermek için bahane değil tabi.
Şaka mısın sen ya 1.60 boy 62 kiloyum manken gibi hissediyorum kendimi, kompleks yapma, gayet iyisin, anne olan herkeste hafif göbek kalır ama kocan farkında bile değildir onun, saçmalama.

Adam hayırdır demeyecekse sen neyin derdindesin giy işte, aynaya bakınca kusurlarına değil genel görüntüne bak, adam senin gördüklerini görmüyor zaten

İşte değildi böyle sorun orada. Kısa bi dönem böyle oldu. İlişkimiz resmen tutku üzerine kurulu başladı. Sırf o tutku sebebiyle evliyiz.
Evlilik basmış o zaman sizi, araya imza girince rehavet çökmüş adama, seni artık hep var olarak düşünüyor. Son çare evi terketmek olur her halde böyle bir durumda. Git ki imzanın gitmeye engel olmadığını anlasın. Hatta şu tatil planı vardı ya, yalnız git evde sensiz kalmanın ne olduğunu bir görsün, sen de kafanı dinle.

Kanına girmiş olmayayım ama bu da bir öneri

Evlilik basmış o zaman sizi, araya imza girince rehavet çökmüş adama, seni artık hep var olarak düşünüyor. Son çare evi terketmek olur her halde böyle bir durumda. Git ki imzanın gitmeye engel olmadığını anlasın. Hatta şu tatil planı vardı ya, yalnız git evde sensiz kalmanın ne olduğunu bir görsün, sen de kafanı dinle.

Kanına girmiş olmayayım ama bu da bir öneri
Yok yahu evlenince iyice coşmuştuk. İmza falan basmadı.
Zaten iş dolayısıyla ayrı kaldık yeni birleştik şurada. Birbirimizi deli gibi özlüyoruz. O da her gün özlediğini söylüyor. Ay karmakarışık bir durum bilmiyorum

Zaten iş dolayısıyla ayrı kaldık yeni birleştik şurada. Birbirimizi deli gibi özlüyoruz. O da her gün özlediğini söylüyor. Ay karmakarışık bir durum bilmiyorum
E yavrum o değil bu değil, şu an cinsellik forumunda aktif bir konu var, cinsellşkten kaçan erkek diye. Adam büyük ihtimalle gey ama kızcağız buna ikna olmamak için sürekli bir şeylerin arkasına saklanıyor.

Senin tam olarak sıkıntın ne bir aylık uzaklaşma değil, hep gelgitlerimiz vardı dedin, şimdi de biz tutkumuzdan dolayı evlendik dedin. Çok seviyorsun belli ama gitmeyen seni deli eden bir şeyler var, biraz dinlenip kafanı topla ve sorumun kaynağını bul. Bir tatil planla ve bu tatile ister onunla ister yalnız git, kendini ve bu ilişkinin sorununu bul. Ama içimden bir ses senin asıl sıkıntı kaynağının yoğun tempon olduğunu söylüyor

E yavrum o değil bu değil, şu an cinsellik forumunda aktif bir konu var, cinsellşkten kaçan erkek diye. Adam büyük ihtimalle gey ama kızcağız buna ikna olmamak için sürekli bir şeylerin arkasına saklanıyor.

Senin tam olarak sıkıntın ne bir aylık uzaklaşma değil, hep gelgitlerimiz vardı dedin, şimdi de biz tutkumuzdan dolayı evlendik dedin. Çok seviyorsun belli ama gitmeyen seni deli eden bir şeyler var, biraz dinlenip kafanı topla ve sorumun kaynağını bul. Bir tatil planla ve bu tatile ister onunla ister yalnız git, kendini ve bu ilişkinin sorununu bul. Ama içimden bir ses senin asıl sıkıntı kaynağının yoğun tempon olduğunu söylüyor
Son cümlene katılıyorum . Tabi diğer cümlelerin de çok mantıklı ama son cümle benim düşüncelerim ile aynı

Şaka mısın sen ya 1.60 boy 62 kiloyum manken gibi hissediyorum kendimi, kompleks yapma, gayet iyisin, anne olan herkeste hafif göbek kalır ama kocan farkında bile değildir onun, saçmalama.

Adam hayırdır demeyecekse sen neyin derdindesin giy işte, aynaya bakınca kusurlarına değil genel görüntüne bak, adam senin gördüklerini görmüyor zaten
:halay:Senin enerjin yüksek, maşallah, insan herşeyden çok yaydığı enerjidir zaten. Evet bendeki ruhsal bir yorgunluk herhalde bir de zamansızlık heves kaçırıcı tabii neyse toparlanmaya karar verdim ya bu da birşey.

socialscientist socialscientist kuzum her dakika koklaşan eğlenen bir çift değil miydiniz siz ya, temizlik kavgaları falan bitmez malesef azalır en fazla, günlük meseleler ömürlük buhranlar yaratmasın biz kadınlar meyilliyiz 'hayatım böyle mi geçecek ya' deyip dellenmeye. Bazı konuları kabullenip tartışma hakkınızı daha önemli mevzulara saklayacaksınız hepsi bu. İsteksizlik veya birbirine batma durumları haftalar sürebilir bazen hemen malesef, birinizin modu düşünce öteki bin beter oluyor beraber çöküyorsunuz demek ki inşallah dönemseldir bunlar biraz sakin kalıp izle derim ben.

Son düzenleme:

Su cinsellik forumundaki konu gerçek mi ya :stop: sanki bana fake gibi geldi daha önceden bildiğiniz bir hesap miydi o

Su cinsellik forumundaki konu gerçek mi ya :stop: sanki bana fake gibi geldi daha önceden bildiğiniz bir hesap miydi o
Hayır hesabı tanımıyorum ama konu gerçek olmasa konu sahibi çoktan kaybolurdu. Baksana gey olmadığına kendini ikna etmek için neleri öne sürüyor, büyü olabilir mi bile dedi. Çok zor bir durum. Belli ki seviyor adamı.

Gecelik alışverişi yapacağımı söyleyince eşimin dediği “fantaziye gerek yok”
Kalasss

Benim eşim de zayıf değil, tembellşk çökmüş ona, gaza gelmesi lazım sanki

Hiçbir şey için geç değil bundan sonra da giyebilirsin, hayırdır derse çekmecede bekleyip yer tutmasınlar giyeyim de eskisin bari de 😉
Çok da esneklik istemiyor aslında pozisyonlar ya sadece bazı taktikleri iyi bilmek lazım, doggyde beli içeri çekmek, bacak omuzada kalça altına yastık koymak gibi
Danirimy biraz günahını almışım 😜

Eşin döndü mü soci

Bızm

bozmak istemedim. Nası gerek yok alıcam gayette gerek var dedim. Tamam sonra bakarız dedi ama bennde delidivaneysem alıcam . Zaten indirim varmış. Bir de şu zayıflama işini halletmek gerekiyor 😕
Hadi göreyim seni, ben seviyorum öyle şeyler giymeyi adam giyme dese yine giyerim 😁

Ay sorma. Ama gecelik olayları işe yarayacak mı beni beğenecek mi gerçekten merak ediyorum 🤩😆
İlk gördüğünde saçmalarsa da hiç kulak asma, ben bunu giymek istiyorum de geç, ayıcıklı pijamaya karışmıyorsa buna da karışmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X