- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Kulak asmamazlık yapabilsem keşke ama bozulurum ve belli de ederim bidaha da giymemİlk gördüğünde saçmalarsa da hiç kulak asma, ben bunu giymek istiyorum de geç, ayıcıklı pijamaya karışmıyorsa buna da karışmayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulak asmamazlık yapabilsem keşke ama bozulurum ve belli de ederim bidaha da giymemİlk gördüğünde saçmalarsa da hiç kulak asma, ben bunu giymek istiyorum de geç, ayıcıklı pijamaya karışmıyorsa buna da karışmayacak
Ama anlamadığım 3 yıldır genellikle ısırır, morartir, öper dedin galiba. Yanlış anlamadıysam yani. Finale doğru mu istek kalmıyor?Genel olarak ta geçimsizliginiz var galiba.İşte değildi böyle sorun orada. Kısa bi dönem böyle oldu. İlişkimiz resmen tutku üzerine kurulu başladı. Sırf o tutku sebebiyle evliyiz.
Yapma, sana ne de, almakta göstereceğin inadı giymekte de gösterKulak asmamazlık yapabilsem keşke ama bozulurum ve belli de ederim bidaha da giymem
Kilo alıp tembellestigi konusunda, canı istediğinde gayette atik olabiliyormuşAnlamadım hangi konuda günahını almışsın
Belki yeni üyelik almıştır öncekini kapatıp. Ben de öyle yaptım çünkü. Kendimden öyle tahmin ediyorum.Su cinsellik forumundaki konu gerçek mi yasanki bana fake gibi geldi daha önceden bildiğiniz bir hesap miydi o
Yani bizde öyle cinsellikten kaçma falan yok şuan. Tartıştık o oldu bu oldu derken aramız soğudu bu sıralar. Ve tartışmalar hep evin düzeninden. Ben yorgun olduğum için ekstra batıyor bana. Sanırım haklısın bu tempo beni tahammülsüz yaptı.E yavrum o değil bu değil, şu an cinsellik forumunda aktif bir konu var, cinsellşkten kaçan erkek diye. Adam büyük ihtimalle gey ama kızcağız buna ikna olmamak için sürekli bir şeylerin arkasına saklanıyor.
Senin tam olarak sıkıntın ne bir aylık uzaklaşma değil, hep gelgitlerimiz vardı dedin, şimdi de biz tutkumuzdan dolayı evlendik dedin. Çok seviyorsun belli ama gitmeyen seni deli eden bir şeyler var, biraz dinlenip kafanı topla ve sorumun kaynağını bul. Bir tatil planla ve bu tatile ister onunla ister yalnız git, kendini ve bu ilişkinin sorununu bul. Ama içimden bir ses senin asıl sıkıntı kaynağının yoğun tempon olduğunu söylüyor
Aynen dediğin gibi hayatı boşa yaşıyormuş hissi var şuan bende. Bakalım biraz köşeme çekileyim.Senin enerjin yüksek, maşallah, insan herşeyden çok yaydığı enerjidir zaten. Evet bendeki ruhsal bir yorgunluk herhalde bir de zamansızlık heves kaçırıcı tabii neyse toparlanmaya karar verdim ya bu da birşey.
socialscientist kuzum her dakika koklaşan eğlenen bir çift değil miydiniz siz ya, temizlik kavgaları falan bitmez malesef azalır en fazla, günlük meseleler ömürlük buhranlar yaratmasın biz kadınlar meyilliyiz 'hayatım böyle mi geçecek ya' deyip dellenmeye. Bazı konuları kabullenip tartışma hakkınızı daha önemli mevzulara saklayacaksınız hepsi bu. İsteksizlik veya birbirine batma durumları haftalar sürebilir bazen hemen malesef, birinizin modu düşünce öteki bin beter oluyor beraber çöküyorsunuz demek ki inşallah dönemseldir bunlar biraz sakin kalıp izle derim ben.
Hayır canım. Anneme yakın bir şehirdeydi dönmeden onu bir yoklamaya gitti. Babam yakın zamanda vefat etti annem yalnız. Ben de malum iş sebebiyle gidemiyorum. Eşim ilgileniyor sağolsun. Yarın dönecek.Eşin döndü mü soci
Geçimsizliğimiz var evet. Çok iyi anlaşıyoruz diyemem. Genelde başka düşünürüz.Ama anlamadığım 3 yıldır genellikle ısırır, morartir, öper dedin galiba. Yanlış anlamadıysam yani. Finale doğru mu istek kalmıyor?Genel olarak ta geçimsizliginiz var galiba.
Gerçekten korkunç bu herifler yaaaaGecelik alışverişi yapacağımı söyleyince eşimin dediği “fantaziye gerek yok”
Kalasss
Anladım canm sana bu tür sarılmalı, ısırmalı yaklaşımlar gösterdiği zaman sen de ilerlet cinsellige doğru gitsin. Aklıma bu geldi, diğer yaşadığınız geçimsizlik için de karşılıklı oturup sakince konuşun anlaşın ama bazıları gerçekten konuşmaktan anlamıyor. Ne konuşarak ne koklaşarak bir orta yol bulunmuyor. Umarım çözersiniz sorununuzu.Yani bizde öyle cinsellikten kaçma falan yok şuan. Tartıştık o oldu bu oldu derken aramız soğudu bu sıralar. Ve tartışmalar hep evin düzeninden. Ben yorgun olduğum için ekstra batıyor bana. Sanırım haklısın bu tempo beni tahammülsüz yaptı.
Cinsellik ile ilgili sevgili iken bir 3-4 ay kadar kötü dönemimiz olmuştu. Onun dışında hep aşırı tutkulu idik. Yani günlerce yataktan çıkamadığınız olurdu öyle söyleyeyim. Cinsellik düzeldi sonra evlendik sonra her şey aşırı iyiye gitti ben inanamadım yani her anlamda. O sırada babamı kaybettim, iş değiştirdim. Böyle böyle modum düştü. Eşime de yansıdı heralde. Son 1 aya kadar gayet iyiydik. Ha şimdide kötü dediğim görsen inanmazsın. Yarın gelir ayak parmağımdan kafa tasıma kadar ısırır öper. Her şeyimle ilgilidir. İçtiğim suya kadar. Bu kötü halimiz. Onun da dediği sürekli işten sinirli gelip adamı azarlıyormuşum onda da istek kalmıyormuş. Belki de haklı yani bilmiyorum. Ondan bu gel gitli halim.
Bıktım dediğimde daha önce bunu yaşadık o 3-4ay hep ben mücadele ettim artık benim için mücadele edilsin istiyorum.
Düşün babamı kaybettim, iş ve şehir değiştirdim, eşimden ayrı kaldım, işim çok stresli yani ben daha ne yaşayabilirim ki? Tükendim artık.
Aynen dediğin gibi hayatı boşa yaşıyormuş hissi var şuan bende. Bakalım biraz köşeme çekileyim.
Hayır canım. Anneme yakın bir şehirdeydi dönmeden onu bir yoklamaya gitti. Babam yakın zamanda vefat etti annem yalnız. Ben de malum iş sebebiyle gidemiyorum. Eşim ilgileniyor sağolsun. Yarın dönecek.
Geçimsizliğimiz var evet. Çok iyi anlaşıyoruz diyemem. Genelde başka düşünürüz.
Isırma morartma sevme her gün her saniye var. Ama onlar cinsel içerikli değil genelde sevgi gösterisi masumane şeyler.
Ben ilerletsem gider zaten. Yani ben biraz uzun öpüşeyim gerisi geliyor. Öyle reddetmesi falan yok.Anladım canm sana bu tür sarılmalı, ısırmalı yaklaşımlar gösterdiği zaman sen de ilerlet cinsellige doğru gitsin. Aklıma bu geldi, diğer yaşadığınız geçimsizlik için de karşılıklı oturup sakince konuşun anlaşın ama bazıları gerçekten konuşmaktan anlamıyor. Ne konuşarak ne konuşarak bir orta yol bulunmuyor. Umarım çözersiniz sorununuzu.
Kuruluk oluyor olabilir mi? Yeterince ön sevişme var mı? Islaklık yeterli mi?Konunuzu dağıtmak istemiyorm ama size danışmak istiyorm danışamadan dayanamadm ben 4 yıllık evliyim evlendigim ilk günden beri ilişkide ağrım oluyor bunun için kaç doktora gittim herşeyi denedim ama agrm geçmiyor sonra hamile kaldm normal dogum olursa belki geçer diye normal yaptm ama 4 ay oldu doğum yapalı ve hala agrım aynı bu yüzden de galiba etkilendim ve isteğim yok çok isteksiz biri oldum eşimle bi sıkıntım yok birbirimizi çok seviyoruz istekli olmak istiyorm ama elmde değil utanarak yazıyorum ama şimdiye kadar hiç orgazm olmadm yani ağrıdan heralde kendimi ilişkiye odaklayamiyorm bana akıl verirmisnz kusura bakmayn uzun oldu
On sevişmede ıslaklık oluyo o konuda sorun yok enfeksiyonda yok yani 4 yildir boyle tüm muayenelerimi hep oldum ama yine aynı oluyor bi sıkıntıda çıkmıyor bende anlayamıyorm artkKuruluk oluyor olabilir mi? Yeterince ön sevişme var mı? Islaklık yeterli mi?
Enfeksiyon falan yoksa aklıma bunlar geliyor.
Kuruluk oluyor olabilir mi? Yeterince ön sevişme var mı? Islaklık yeterli mi?
Enfeksiyon falan yoksa aklıma bunlar geliyor.
180 boya 150 kilo değilse etkileyeceğini hiç sanmıyorum da hangi ara karar verdin günahını aldığınaKilo alıp tembellestigi konusunda, canı istediğinde gayette atik olabiliyormuş
Anladığım kadarıyla eşin çok düşünceli ve hassas gerginlik durumları da enerjisini düşürüyor. Genel anlamda bu kadar iyiyseniz bunu tolere edebilirsin.Yani bizde öyle cinsellikten kaçma falan yok şuan. Tartıştık o oldu bu oldu derken aramız soğudu bu sıralar. Ve tartışmalar hep evin düzeninden. Ben yorgun olduğum için ekstra batıyor bana. Sanırım haklısın bu tempo beni tahammülsüz yaptı.
Cinsellik ile ilgili sevgili iken bir 3-4 ay kadar kötü dönemimiz olmuştu. Onun dışında hep aşırı tutkulu idik. Yani günlerce yataktan çıkamadığınız olurdu öyle söyleyeyim. Cinsellik düzeldi sonra evlendik sonra her şey aşırı iyiye gitti ben inanamadım yani her anlamda. O sırada babamı kaybettim, iş değiştirdim. Böyle böyle modum düştü. Eşime de yansıdı heralde. Son 1 aya kadar gayet iyiydik. Ha şimdide kötü dediğim görsen inanmazsın. Yarın gelir ayak parmağımdan kafa tasıma kadar ısırır öper. Her şeyimle ilgilidir. İçtiğim suya kadar. Bu kötü halimiz. Onun da dediği sürekli işten sinirli gelip adamı azarlıyormuşum onda da istek kalmıyormuş. Belki de haklı yani bilmiyorum. Ondan bu gel gitli halim.
Bıktım dediğimde daha önce bunu yaşadık o 3-4ay hep ben mücadele ettim artık benim için mücadele edilsin istiyorum.
Düşün babamı kaybettim, iş ve şehir değiştirdim, eşimden ayrı kaldım, işim çok stresli yani ben daha ne yaşayabilirim ki? Tükendim artık.
Aynen dediğin gibi hayatı boşa yaşıyormuş hissi var şuan bende. Bakalım biraz köşeme çekileyim.
Hayır canım. Anneme yakın bir şehirdeydi dönmeden onu bir yoklamaya gitti. Babam yakın zamanda vefat etti annem yalnız. Ben de malum iş sebebiyle gidemiyorum. Eşim ilgileniyor sağolsun. Yarın dönecek.
Geçimsizliğimiz var evet. Çok iyi anlaşıyoruz diyemem. Genelde başka düşünürüz.
Isırma morartma sevme her gün her saniye var. Ama onlar cinsel içerikli değil genelde sevgi gösterisi masumane şeyler.
Senin neşen yerine gelsin adam da uğraşır, belki o kadar el şakası ısırma seni yoklamak için yapılıyor, potansiyelin varsa sen ilerlet diye zarf atıyor diye düşünemez misin? Biraz uzun öpsem gerisi geliyor dediğinden yola çıkarak bunu rahatça söyleyebilirim ben.Ben ilerletsem gider zaten. Yani ben biraz uzun öpüşeyim gerisi geliyor. Öyle reddetmesi falan yok.
Ben hep o yaklaşsın, biraz uğraşsın falan istiyorum galiba.
Anladığım kadarıyla eve geç, bitmiş ve sinirli geldiğim için adam yaklaşamıyor. Bakalım zamana bırakıp gözlemleyeceğim.
Konu açmanızı tavsiye ederimKonunuzu dağıtmak istemiyorm ama size danışmak istiyorm danışamadan dayanamadm ben 4 yıllık evliyim evlendigim ilk günden beri ilişkide ağrım oluyor bunun için kaç doktora gittim herşeyi denedim ama agrm geçmiyor sonra hamile kaldm normal dogum olursa belki geçer diye normal yaptm ama 4 ay oldu doğum yapalı ve hala agrım aynı bu yüzden de galiba etkilendim ve isteğim yok çok isteksiz biri oldum eşimle bi sıkıntım yok birbirimizi çok seviyoruz istekli olmak istiyorm ama elmde değil utanarak yazıyorum ama şimdiye kadar hiç orgazm olmadm yani ağrıdan heralde kendimi ilişkiye odaklayamiyorm bana akıl verirmisnz kusura bakmayn uzun oldu
Yeni üyelik olduğu için değilde, konusmalari ve konunun garip oluşu bende öyle bir düşünce uyandırmıştıBelki yeni üyelik almıştır öncekini kapatıp. Ben de öyle yaptım çünkü. Kendimden öyle tahmin ediyorum.
Bu platformun 500bin üyesi var ama bir o kadar da kayıtsız takipçisi var. Bu insanlar uzun zaman üyeliksiz kalıp ihtiyaçları olduğunda üyelik alıyorlar. 2010 yılından beri üyeyim ama 2009da takipçiydim, o zaman konuların altında o anda takip eden kişi sayısı görünürdü, şimdi telefon uygulaması kullandığım için bu sayı hala var mı yok mu bilemiyorum ama bir anne topiğini kaç kişi takip edebilir diye düşünüyor insan biz aynı anda 20 üye kullanıcı yazışıyorsak bir 20 kişi de kayıtsız takip ederdi. O yüzden ben yeni üye olmasına takılmadım. Bir de tutarsızlık göremedim, kadının anlattıklarında çelişki yok ve sürekli adamı temize çıkarmak için uğraşıyor. Hayat bizim yaşadığımız kadar tek düze değil herkes için ve geçmiş konularda bu şekilde eşinin gay olduğunu tespit eden insanların konuları var. Çok garip gelmedi bana.Yeni üyelik olduğu için değilde, konusmalari ve konunun garip oluşu bende öyle bir düşünce uyandırmıştı