Anladığım kadarıyla eşin çok düşünceli ve hassas gerginlik durumları da enerjisini düşürüyor. Genel anlamda bu kadar iyiyseniz bunu tolere edebilirsin.
İki ayrı insanın aynı şeyi düşünmesi zaten çok zor ancak birbirinizi iyi tanıdığınız için diğerinin ne düşündüğünü bilirsiniz.
Çok zor bir dönemden geçiyorsun, her şey üst üste gelmiş, iş tempon da artınca iyice boğulmuşsun. Anladığım kadarıyla adam seni sıkmamak için her şeyi yapıyor. Ben senin yaşadıklarının hepsini bir arada yaşasam arzulanmak değil şefkat arardım, sarılayım sığınayım eğleneyim. Belki adam senin buna ihtiyaç duyduğunu düşündüğü için gelmiyordur üstüne, belki seni yorgun ve sinirli görünce enerjisi düşüyordur, benim düşüyor çünkü öyle durumlarda.
Sen evde seni sinirlendiren şeyleri çözmeye çalış ve adamı kendi haline bırak, evin düzenini de düşünme bırak dağınık kalsın görücü mü gelecek, adam bu gün yapmadığını yarın yapar, farzet ki adamın bekar evinde misafirsin, sal gitsin bu konuyu, yardımcı da al ki elin güçlensin. Yardımcı temizliği yapıyor sen de döktüğünü toplayarak temiz tutacaksın de.