Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu platformun 500bin üyesi var ama bir o kadar da kayıtsız takipçisi var. Bu insanlar uzun zaman üyeliksiz kalıp ihtiyaçları olduğunda üyelik alıyorlar. 2010 yılından beri üyeyim ama 2009da takipçiydim, o zaman konuların altında o anda takip eden kişi sayısı görünürdü, şimdi telefon uygulaması kullandığım için bu sayı hala var mı yok mu bilemiyorum ama bir anne topiğini kaç kişi takip edebilir diye düşünüyor insan biz aynı anda 20 üye kullanıcı yazışıyorsak bir 20 kişi de kayıtsız takip ederdi. O yüzden ben yeni üye olmasına takılmadım. Bir de tutarsızlık göremedim, kadının anlattıklarında çelişki yok ve sürekli adamı temize çıkarmak için uğraşıyor. Hayat bizim yaşadığımız kadar tek düze değil herkes için ve geçmiş konularda bu şekilde eşinin gay olduğunu tespit eden insanların konuları var. Çok garip gelmedi bana.
O zaman kadın eşini seviyor ve kaybetmek istemediği için çırpınıyor😔

Bu platformun 500bin üyesi var ama bir o kadar da kayıtsız takipçisi var. Bu insanlar uzun zaman üyeliksiz kalıp ihtiyaçları olduğunda üyelik alıyorlar. 2010 yılından beri üyeyim ama 2009da takipçiydim, o zaman konuların altında o anda takip eden kişi sayısı görünürdü, şimdi telefon uygulaması kullandığım için bu sayı hala var mı yok mu bilemiyorum ama bir anne topiğini kaç kişi takip edebilir diye düşünüyor insan biz aynı anda 20 üye kullanıcı yazışıyorsak bir 20 kişi de kayıtsız takip ederdi. O yüzden ben yeni üye olmasına takılmadım. Bir de tutarsızlık göremedim, kadının anlattıklarında çelişki yok ve sürekli adamı temize çıkarmak için uğraşıyor. Hayat bizim yaşadığımız kadar tek düze değil herkes için ve geçmiş konularda bu şekilde eşinin gay olduğunu tespit eden insanların konuları var. Çok garip gelmedi bana.
Ne hayatlar var neler yaşanıyor, böyle şeyler duyunca anlıyor insan :110::bicak:

Şimdi televizyonda bir program var ve karnabahar ın cinsel gücü arttırdığı yazıyor. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ihtiyacı olan varsa deneyebilirsiniz

Şimdi televizyonda bir program var ve karnabahar ın cinsel gücü arttırdığı yazıyor. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ihtiyacı olan varsa deneyebilirsiniz
Gıdalar genellikle düzenli tüketimde etki ediyor, bir defayla fayda sağlamıyor maalesef, o yüzden konsantre formüller bulmak lazım 😁

Bu devirde koca bulmak kadar zor bişey yok :KK61: kavun değilki koklayasin :KK12::63: neler duyup görüyoruz çevremizde
Eskiden de böyleydi ama yakın çevremizde varsa görüyorduk ya da kol kırılır yen içinde misali duymuyorduk bile, internet çağı özellikle de burası gibi kimliksiz platformlar yaşananları ortaya döküyor.

Sence de gay mi, ben o kadar takıldım ki akşam eşimin fikrini almayı düşünüyorum bu konuda, bakalım o ne düşünecek
Herifin sertleşme sorunu isteksizliği ile boğuştum yıllarca yav. O konudaki adamda o sorun yok, gayet de istiyor. Anal ilişkide kırılmayacak bir sertliği de var maşallah.

Herifin sertleşme sorunu isteksizliği ile boğuştum yıllarca yav. O konudaki adamda o sorun yok, gayet de istiyor. Anal ilişkide kırılmayacak bir sertliği de var maşallah.
Bu tip konularda yanlış yönlendirmek de çok tehlikeli ya, ben çok net konuştum o yüzden tedirgin oldum. Gerçi kadın inanmak istemiyor o ayrı

Bu tip konularda yanlış yönlendirmek de çok tehlikeli ya, ben çok net konuştum o yüzden tedirgin oldum. Gerçi kadın inanmak istemiyor o ayrı
Hiç tedirgin olma, gerekçelerle o sonuca bağladın. Bilgiler senin tahmininin doğru olduğunu gösteriyor. Kız kabullenmekte güçlük çekiyor inanmak istemiyor ama ihtimalleri duymaya da ihtiyacı var.

Anladığım kadarıyla eşin çok düşünceli ve hassas gerginlik durumları da enerjisini düşürüyor. Genel anlamda bu kadar iyiyseniz bunu tolere edebilirsin.

İki ayrı insanın aynı şeyi düşünmesi zaten çok zor ancak birbirinizi iyi tanıdığınız için diğerinin ne düşündüğünü bilirsiniz.

Çok zor bir dönemden geçiyorsun, her şey üst üste gelmiş, iş tempon da artınca iyice boğulmuşsun. Anladığım kadarıyla adam seni sıkmamak için her şeyi yapıyor. Ben senin yaşadıklarının hepsini bir arada yaşasam arzulanmak değil şefkat arardım, sarılayım sığınayım eğleneyim. Belki adam senin buna ihtiyaç duyduğunu düşündüğü için gelmiyordur üstüne, belki seni yorgun ve sinirli görünce enerjisi düşüyordur, benim düşüyor çünkü öyle durumlarda.

Sen evde seni sinirlendiren şeyleri çözmeye çalış ve adamı kendi haline bırak, evin düzenini de düşünme bırak dağınık kalsın görücü mü gelecek, adam bu gün yapmadığını yarın yapar, farzet ki adamın bekar evinde misafirsin, sal gitsin bu konuyu, yardımcı da al ki elin güçlensin. Yardımcı temizliği yapıyor sen de döktüğünü toplayarak temiz tutacaksın de.

Senin neşen yerine gelsin adam da uğraşır, belki o kadar el şakası ısırma seni yoklamak için yapılıyor, potansiyelin varsa sen ilerlet diye zarf atıyor diye düşünemez misin? Biraz uzun öpsem gerisi geliyor dediğinden yola çıkarak bunu rahatça söyleyebilirim ben.

Eşinin libidosu çabuk etkileniyor ve aşırı düşünceli, bu adamdan senin istediğin baskın karakter zor çıkar, yerinde olsam olduğu gibi kabullenir böyle dönemlerde cinselliği kendim yönetirim. Zarf atmak, basit öpücüğü tutkuluya çevirmek de zor gelmesin sana.
Ona da uygun zamanda söyle ne kadar yorgun olursam olayım iki üç gün bana dokunmasan çok özlüyorum seni de, bunu da anlar her halde.
Ay vallahi sanki ben okudun yani ben bile kendimi bu kadar okumamıştım 🤣

Bugün daha iyiyim eşim geliyor yolda. Dediğin gibi yapacağım.

Doğr
Ay vallahi sanki ben okudun yani ben bile kendimi bu kadar okumamıştım 🤣

Bugün daha iyiyim eşim geliyor yolda. Dediğin gibi yapacağım.
Doğru tespitlerde bulunduğuma sevindim 😁 toparlan artık hadi, minnoş kocanla sarıl otur kandil gecesi, sabahı ateşe verirsiniz 😘

Loveitred küçük notlar alıyor mu acaba? 48 saatlik kur, jest, sürpriz, ihtiras da ha deyince anlatılamaz mağdur olmayalım yaaaağni lütfen ama.

socialscientist socialscientist bence bu gece 00.01 itibariyle atağa geçebilirsin hani yani mübarek kandil söndükten sonra :dondurma:. Bu arada edepsiz konuşmaların bulacağı karşılığı paylaşmayı vadettin bize, unutturmaaaaam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X