- 4 Şubat 2019
- 4.206
- 9.012
- 158
Adama fazla hırlamışım heralde libidosu içine kaçmış.
O ne kız öyle
Adam sokulmuyor diye söylenip duruyordun ne oldu şimdi
MAŞALLAH ekleyelim şuraya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adama fazla hırlamışım heralde libidosu içine kaçmış.
O ne kız öyle
Adam sokulmuyor diye söylenip duruyordun ne oldu şimdi
MAŞALLAH ekleyelim şuraya
Nasıl?Adama fazla hırlamışım heralde libidosu içine kaçmış.![]()
Bence de.Libidolu erkekleri üzmeyin kızlar
Ahahhaha kahkaha attım.Bence de.Yok yani, ben bir de libidolu diye aldıydım bunu. Kargo paketinden hıyar çıkmış gibi oldu.
Benimki de nişanlıyken gördüğü yerde sıkıştırırdı hey gidi...Bence de.Yok yani, ben bir de libidolu diye aldıydım bunu. Kargo paketinden hıyar çıkmış gibi oldu.
Sevgili iken eve kapanıp günlerce....Benimki de nişanlıyken gördüğü yerde sıkıştırırdı hey gidi...
Dedik sana, hırlama artık adama her erkek haşin olmuyor her kadının nazik olmadığı gibiAdama fazla hırlamışım heralde libidosu içine kaçmış.![]()
Belkide kendilerinin ne olduğunu adamlar da bilmiyordu. Cinsellik kadınlara olduğu kadar erkeklere de tabu bu ülkede adam nerede deneyecek kendini de durumunu bilecekBence de.Yok yani, ben bir de libidolu diye aldıydım bunu. Kargo paketinden hıyar çıkmış gibi oldu.
Eeee ne oldu peki o adamaSevgili iken eve kapanıp günlerce....Sinirim bozuluyor.
Kendini bilmiyormuş demek ki adamBenimki de nişanlıyken gördüğü yerde sıkıştırırdı hey gidi...
Ne oldu ki şimdi, demin böyle demiyordun.Aman şuan kendi gelse ben istemem sinirlerim bozuldu![]()
Belki de çocuklardan oldu. İlkinde tam toparlandık 2.si oldu çünkü.Eeee ne oldu peki o adamaçok garip gerçekten
Yok kız ne tabusu, benden önce cinsel hayatı olmuş.Belkide kendilerinin ne olduğunu adamlar da bilmiyordu. Cinsellik kadınlara olduğu kadar erkeklere de tabu bu ülkede adam nerede deneyecek kendini de durumunu bilecek
Sevgili iken eve kapanıp günlerce....Sinirim bozuluyor.
Çünkü daha kendi evimiz yokken, anasının 5 milyonluk evi olduğu halde ona bir de bize yakın ev almak isteyen adamdan kim olsa uzaklaşır sanırım. bu ev muhabbeti açılınca buz oluyorumKendini bilmiyormuş demek ki adam
Ne oldu ki şimdi, demin böyle demiyordun.
Aslında mesajlaşarak kavga etmiştik. Eve gelince hiç konuşmadık direk sufleye giriştik. Sonra bi ara adam marketten bir şeyler alcam diye çıktı dilek feneri ile apartmanı ateşe verdiDedik sana, hırlama artık adama her erkek haşin olmuyor her kadının nazik olmadığı gibi
Epey konuşmuşsunuz anlaşılan
Belkide kendilerinin ne olduğunu adamlar da bilmiyordu. Cinsellik kadınlara olduğu kadar erkeklere de tabu bu ülkede adam nerede deneyecek kendini de durumunu bilecek
Çocuk genelde kadını vurur sizde onu vurmuş, benim yaşadığımın tersi sizdeki, inşallah bizim toparladığımız gibi siz de toparlarsınız. 6 yıl sabretti adam banaBelki de çocuklardan oldu. İlkinde tam toparlandık 2.si oldu çünkü
O evler zaten size kalmayacak mı bir de öyle düşünÇünkü daha kendi evimiz yokken, anasının 5 milyonluk evi olduğu halde ona bir de bize yakın ev almak isteyen adamdan kim olsa uzaklaşır sanırım. bu ev muhabbeti açılınca buz oluyorum
2.Çocuk iki yaşında, ilki 2 yaşında iken hamile kalmıştım. Sanırım düzelme vakti geldi.Çocuk genelde kadını vurur sizde onu vurmuş, benim yaşadığımın tersi sizdeki, inşallah bizim toparladığımız gibi siz de toparlarsınız. 6 yıl sabretti adam bana![]()
Merhametten maraz doğar hikayesi gibi olmuşAslında mesajlaşarak kavga etmiştik. Eve gelince hiç konuşmadık direk sufleye giriştik. Sonra bi ara adam marketten bir şeyler alcam diye çıktı dilek feneri ile apartmanı ateşe verdisonra sayısını hatırlayamadım bi kaç sufle daha. Sonra birlikte duşa girdik. Şuanda evin ütülerini yapıyor. Beni de yanına oturttu gözünün önünden ayrılmayacakmışımmm özlemişmişşş
Sadece çok yorgun geldiğim için seks istemeyi bencilce buluyormuş. Bunu söyledi
Benim ikisinşn arası 4 yaş ama bizim asıl kriz şehir değiştirip kız doğunca başladı. Kene gibi üzerimdeydi sürekli cadı nefes aldırmıyordu bana, olan adama oldu2.Çocuk iki yaşında, ilki 2 yaşında iken hamile kalmıştım. Sanırım düzelme vakti geldi.![]()