Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Loveitred küçük notlar alıyor mu acaba? 48 saatlik kur, jest, sürpriz, ihtiras da ha deyince anlatılamaz mağdur olmayalım yaaaağni lütfen ama.

socialscientist socialscientist bence bu gece 00.01 itibariyle atağa geçebilirsin ortada hani yani mübarek kandil söndükten sonra :dondurma:. Bu arada edepsiz konuşmaların bulacağı karşılığı paylaşmayı vadettin bize, unutturmaaaaam.
Sabah ezanıyla bitiyor canım kandil yanlış hesap yaptın.
Love bütün hafta parça parça anlatıp heyecanı diri tutacak diye düşünüyorum ben, regli olmadıysa tabi.

Sabah ezanıyla bitiyor canım kandil yanlış hesap yaptın.
Love bütün hafta parça parça anlatıp heyecanı diri tutacak diye düşünüyorum ben, regli olmadıysa tabi.
Ay evet ya yılbaşı sankim :KK70: Kız gaza gelmişken yağdırsın bir an evvel diye coşmuşum. Evet doğru bunun benzini bir hafta gider Love azıcık eziyet eder bize bugün pek bir safmışım ya şu an anladım sağol :KK14:

Hu huuu bu kadar sayfayı okudum geldim selam hanımlar
Haberiniz olsun takipteyim sizi sanki komşuyu dinler gibi hissediyorum söyleyeyim de için rahat etsin
Siz muhabbeti döndürmeye devam edin ne iyi geliyo
Lovemin arkası yarın tadında aşk hikayesi, zemherinin nokta atışı dostane yorumları, socialın yorgunluğu....
Gençlerin muhabbetleri de iyi geliyo yani yaşlı teyzeler in şuram ağrıyo buram ağriyo laflarını dinlemektense
Sevdim sizi😍😍😍

Hu huuu bu kadar sayfayı okudum geldim selam hanımlar
Haberiniz olsun takipteyim sizi sanki komşuyu dinler gibi hissediyorum söyleyeyim de için rahat etsin
Siz muhabbeti döndürmeye devam edin ne iyi geliyo
Lovemin arkası yarın tadında aşk hikayesi, zemherinin nokta atışı dostane yorumları, socialın yorgunluğu....
Gençlerin muhabbetleri de iyi geliyo yani yaşlı teyzeler in şuram ağrıyo buram ağriyo laflarını dinlemektense
Sevdim sizi😍😍😍
Çok incesin teşekkürler 😁

Ben ilerletsem gider zaten. Yani ben biraz uzun öpüşeyim gerisi geliyor. Öyle reddetmesi falan yok.

Ben hep o yaklaşsın, biraz uğraşsın falan istiyorum galiba.

Anladığım kadarıyla eve geç, bitmiş ve sinirli geldiğim için adam yaklaşamıyor. Bakalım zamana bırakıp gözlemleyeceğim.
Sen de yorgun olduğun için gergin oluyorsun bence. O yüzden belki de en küçük şeyler kafanda büyüyor, gözüne batıyor. Bu kadar şeyi yapan adam aslında devamını da getirmek isteyebilir ama dediğin gibi senin gergin stresli oluşundan dolayı yaklaşmaya cesaret edemiyor, ya da yorgun olduğun için istemeyeceğini düşünüyor belki de.

Yani bizde öyle cinsellikten kaçma falan yok şuan. Tartıştık o oldu bu oldu derken aramız soğudu bu sıralar. Ve tartışmalar hep evin düzeninden. Ben yorgun olduğum için ekstra batıyor bana. Sanırım haklısın bu tempo beni tahammülsüz yaptı.

Cinsellik ile ilgili sevgili iken bir 3-4 ay kadar kötü dönemimiz olmuştu. Onun dışında hep aşırı tutkulu idik. Yani günlerce yataktan çıkamadığınız olurdu öyle söyleyeyim. Cinsellik düzeldi sonra evlendik sonra her şey aşırı iyiye gitti ben inanamadım yani her anlamda. O sırada babamı kaybettim, iş değiştirdim. Böyle böyle modum düştü. Eşime de yansıdı heralde. Son 1 aya kadar gayet iyiydik. Ha şimdide kötü dediğim görsen inanmazsın. Yarın gelir ayak parmağımdan kafa tasıma kadar ısırır öper. Her şeyimle ilgilidir. İçtiğim suya kadar. Bu kötü halimiz. Onun da dediği sürekli işten sinirli gelip adamı azarlıyormuşum onda da istek kalmıyormuş. Belki de haklı yani bilmiyorum. Ondan bu gel gitli halim.
Bıktım dediğimde daha önce bunu yaşadık o 3-4ay hep ben mücadele ettim artık benim için mücadele edilsin istiyorum.
Düşün babamı kaybettim, iş ve şehir değiştirdim, eşimden ayrı kaldım, işim çok stresli yani ben daha ne yaşayabilirim ki? Tükendim artık.

Aynen dediğin gibi hayatı boşa yaşıyormuş hissi var şuan bende. Bakalım biraz köşeme çekileyim.

Hayır canım. Anneme yakın bir şehirdeydi dönmeden onu bir yoklamaya gitti. Babam yakın zamanda vefat etti annem yalnız. Ben de malum iş sebebiyle gidemiyorum. Eşim ilgileniyor sağolsun. Yarın dönecek.

Geçimsizliğimiz var evet. Çok iyi anlaşıyoruz diyemem. Genelde başka düşünürüz.

Isırma morartma sevme her gün her saniye var. Ama onlar cinsel içerikli değil genelde sevgi gösterisi masumane şeyler.
Annenle ilgikenmesi ziyaret etmesi çok güzel,gelince herşey düzelecek bence, uzaktayken de oluyor böyle anlaşmazlıklar

Son dakika bilgisi: bol sufleli bir gün oldu. Kandil de yalan oldu (tövbe tövbe). Çok fena barıştık🤣
Pek mimnoş olmamış galiba bu sefer 😂 şeytanın bacağı da kırılmış. Minnoş minnoş oturun şimdi kandil kandil 😉

Ben de sufle hazırlığındayım, gece adamı şoka sokmayı planlıyorum😎

Pek mimnoş olmamış galiba bu sefer 😂 şeytanın bacağı da kırılmış. Minnoş minnoş oturun şimdi kandil kandil 😉

Minnoş ne zaten ya? Minnoş koca mı olur? Ohh iyi olmuş, yarasın. socialscientist socialscientist

Bende bi atağa geçsemmi diye düşünüyorum ama işin ucunda reddedilmekte var diyip geri oturuyorum

Minnoş ne zaten ya? Minnoş koca mı olur? Ohh iyi olmuş, yarasın. socialscientist socialscientist
onunki minnoş, adam sevimlilik seviyor 😊
185 boya 103 kilo,
Siz burda yazıp dururken ben suflemi yemiş gelmiş idim, sufle çok güzel olmuş idü 😉
Eşim 1.80e 106ydı kilo vermeden önce, bana mısın demezdi.
Afiyet olsun biz dün erteledik sufleyi bu gün de akşamdan başladı oynaşmalar. Adam seni ısıracağım dedi, olmaz bu akşam ben ısıracağım dedim 😂😂😂 sırayla Isırırız o zaman önce sen sonra ben diyor 😅 ısıracak koydu kafaya

Ay kişisel rekorumuzu kırdık heralde maşallah deyin 🤣

Yani adam balkonu yakıyordu arkadaşlar! Dilek feneri salmış sokaktan. Altına da not bağlamış benimle sonsuza kadar seviş yazıyor 😱

Neyse sen gel balkonda takıl 😬

Uçurmaya çalışırken not alt katın balkonuna gidiyordu neredeyse. Heralde semt değiştirmem falan gerekirdi. Tövbeler olsunn

Ay kişisel rekorumuzu kırdık heralde maşallah deyin 🤣

Yani adam balkonu yakıyordu arkadaşlar! Dilek feneri salmış sokaktan. Altına da not bağlamış benimle sonsuza kadar seviş yazıyor 😱

Neyse sen gel balkonda takıl 😬

Uçurmaya çalışırken not alt katın balkonuna gidiyordu neredeyse. Heralde semt değiştirmem falan gerekirdi. Tövbeler olsunn
😱😱😱😱

O ne kız öyle
Adam sokulmuyor diye söylenip duruyordun ne oldu şimdi

MAŞALLAH ekleyelim şuraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X