- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yalnız da baksam ev interneti yüzünden ona otomatik olarak reklamlar gidiyor. Yine iç çamaşırı mı baktın diyor adam banaBen kıskanırımhatta bakim ne alıyosun dedi de nasıl göstereyim dedim güldü
![]()
İllaki görüyordur tabiki de ben gözüne sokmak istemedimBen yalnız da baksam ev interneti yüzünden ona otomatik olarak reklamlar gidiyor. Yine iç çamaşırı mı baktın diyor adam banao kadınlar ben göstermesem de gidiyor onun telefona
Ay artık daha az kirletiyor evi sanırım. Yani kirletse de artık kendimi üzmeyeceğim bunun için.Benim kirli sepeti dolabın içinde, çamaşır makinesinin üzerinde de dolap var
Ben bunu yatak odasında deneneyim mekan çok sorun değil pozisyon önemli
Helal kız önce libidoyu mutlu etmek lazım gerisi teferruat, sen minnoşa da günlük görev ver, bu gün tezgah silinecek, yarın toz alınacak gibi
Buz koyuyoruz şuan kafamaaaaaHasır kırlı sepetınde denemeyın de götü başı kırmayın ha![]()
![]()
Ay bence de giy sen onları ama kendine giymiş gibi yap. Ona yüz vermeeeDoğru söylüyosunuz muhtemelen ağlaya ağlaya yatarım . Neyse gecelikler bi gelsin de ben de duruma göre bi yol çizerim
Ay artık daha az kirletiyor evi sanırım. Yani kirletse de artık kendimi üzmeyeceğim bunun için.
Buz koyuyoruz şuan kafamaaaaaşaka şaka ay mükemmel bir şarap almıştık onu deneyeceğiz. Sonra da sufle heralde artıkk iyi gecelerrrrr
Bu arada eşim artık minnoşum falan yerine kızıl bombam diyorben şoook
Son 2 3 senedir içim öldü benim bakma sen. Gelip gidip sapık bir dağ ayısıyla evlenme hatasına düşünce libidom da eksilere düştü haliyle.Burası senşn kafayı güzel dağıtacak çabuk uyum sağladın![]()
Bilmukabeleadam çağ atlamış
Keyfiniz bol olsunbiz de birazdan sufleye bağlarız, çocuklar ancak yatıyor
![]()
Daha güzel zamanların olsun toparlan da, al al benim bekarken de çok vardı hatta pullu bile vardı, üzerimde görmeyi çok severdimSon 2 3 senedir içim öldü benim bakma sen. Gelip gidip sapık bir dağ ayısıyla evlenme hatasına düşünce libidom da eksilere düştü haliyle.
Zamanında sadece güzel hissettiriyor diye az iç çamaşırı dizmemiştimgeçen gün hepsini (1 kere bile giyemediğim geceliklerim de dahil) poşetleyip attım. Sırf o iğrenç günleri hatırlatıyor diye.
Şimdi iyiyim, eski libidom da yerine geldi neredeyse. Özüme döndüm. Yavaştan almaya başlarım yeni ciciler![]()
Tamam da şimdi bu kadar zaman öyle bişey giymemiş bi insan olarak sıradan bişey gibi fantazi geceliği giyip tepkisizce yatmak saçma olmaz mıAy bence de giy sen onları ama kendine giymiş gibi yap. Ona yüz vermeee
Hayır bundan sonra rutin olarak giyeceksin kendin için. Adamın da içi içini yiyecek ne oldu benim hatuna böyle diyeTamam da şimdi bu kadar zaman öyle bişey giymemiş bi insan olarak sıradan bişey gibi fantazi geceliği giyip tepkisizce yatmak saçma olmaz mı
Olmaz, çünkü adamın tepkisini bilmiyorsun, ne oldu diye sorarsa artık böyle olmak istiyorum de, sokulmaya kalkarsa istediğin gibi davranırsın.Tamam da şimdi bu kadar zaman öyle bişey giymemiş bi insan olarak sıradan bişey gibi fantazi geceliği giyip tepkisizce yatmak saçma olmaz mı
Valla ben de o kadar sabır olsaHayır bundan sonra rutin olarak giyeceksin kendin için. Adamın da içi içini yiyecek ne oldu benim hatuna böyle diye
Tamam sizi dinlicemOlmaz, çünkü adamın tepkisini bilmiyorsun, ne oldu diye sorarsa artık böyle olmak istiyorum de, sokulmaya kalkarsa istediğin gibi davranırsın.
Adamın fantaziye gerek yok demesi huzursuz etti beni, seni kırma fırsatı olsun istemem
Ben de uzun zaman sonra seksi geceliklere döndüğümde bi şaşırdı, hayırdır dedi, bunları dursun diye almadım giyeceğim artık dedim.Tamam da şimdi bu kadar zaman öyle bişey giymemiş bi insan olarak sıradan bişey gibi fantazi geceliği giyip tepkisizce yatmak saçma olmaz mı
Sabıra gerek yok bile, o görünce büyük ihtimalle yakınlaşmak ister, gerek yok dedin ama dokunmadan da edemedin diye laf sok hatta sonra gir olayaValla ben de o kadar sabır olsa![]()
O zedelenmeyi ben 3 senedir yaşıyorum onun için korkmuyorum belki de artık kırılmaktanBen de uzun zaman sonra seksi geceliklere döndüğümde bi şaşırdı, hayırdır dedi, bunları dursun diye almadım giyeceğim artık dedim.
Sen de seyretmek için almadım giymek istiyorum giyeceğim de, bu aslında kendi utangaçlığını yenmen için, en beklentiyle giyersen de adam beklediğin tepkiyi vermezse özgüvenin zedelenir
Sen yine de tedbirli ol, boy kilon nasıl ki böyle kötü hissediyorsunO zedelenmeyi ben 3 senedir yaşıyorum onun için korkmuyorum belki de artık kırılmaktan
Gerçi bu ilk gecelik giyişim olmayacak. Şimdi kilomdan çekiniyorum belki ama ilk evlendiğimizde de zayıfken çeyizdeki gecelikleri giyip yatardım yine bi işe yaramazdı bir iki okşayıp uyku moduSabıra gerek yok bile, o görünce büyük ihtimalle yakınlaşmak ister, gerek yok dedin ama dokunmadan da edemedin diye laf sok hatta sonra gir olaya![]()
160 70-71 kiloyum. Evlenirken 55 kg dim.Genelde kiloma takılır göbeğimden dem vurur.Sen yine de tedbirli ol, boy kilon nasıl ki böyle kötü hissediyorsun