Hızınıza yetişemiyorum hanımlar. Zaten pek +18 profili de değilim, sanal alemde bile ketumumdur bu konularda, neyse ki muzdarip olduğum bir sıkıntı yok durumlar iyi, olursa da bu dahiyane fikirlerden faydalanırım, hayır duanızı da ederim o ayrı. Şimdi parça parça aklıma takılanları yazayım;
D
Deliidivane
Beyfendinin kendisi ne ölçülerde acaba? Hep kadının arzulanıp arzulanmadığını kendine dert etmesi canımı çok sıkıyor. Cinsel çekim sadece bu kadar şekilsel birşey değil ki. Ben 36 bedenken doğum sonrası kalan 8 kiloyu dert edip 6. ay sonrasında başlayarak verdim. Ama neden dert ettim, senesi dolmadan vereyim dedim eşim de 1.88 boya 86 kg Allah sahibine bağışlasın Barbie Ken gibi olduğu için, iki kg alsa hemen kendini toparladığı için... saygımdan. Yoksa kendim için yine verirdim ama belki daha uzun süreye yayardım. Rahat ol, önce kendini sev cicim.
socialscientist
durumların geldiği noktaya çok sevindim. Ne hikmetse ev işleri meselesi her zaman haddinden fazla sinir yaratıyor ama hayatı zehir etmeye değmez.
www.minnoskocalarıuzmeyelim.org
İlk zamanlar boşanma sonrası yeni bir ilişkiye adım atmakta tereddüt eden yaralı kadın toparlayacağız, gaza getireceğiz diye geldik, kadın maşallah roket gibi zaten, biz aldık gazı, senin için çok memnunum
O
Osirius
, okb'den kalma hassasiyetler nedeniyle kafadan eleyeceğin fanteziler için dünya genelinde bayraklar yarıya inecek ona üzülüyorum

mesela 'golden shower' Onu bile nasıl estetik bir hale çevirirdin kimbilir.