Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam da kendi potansiyelini keşfediyor eş zamanlı, bu da çok zevk veriyor kendisine belli. Rol yaptığı da yok, kendini olduğu gibi serdi ortaya hatasıyla sevabıyla bu harika birşey. Sana gerekli özeni gösteren bir adama denk geldin maşallah içinden nasıl geliyorsa öyle davranma lüksüne de sahipsin, neşene bak işte ne güzel. Salgın işi tad kaçırıcı ama bakalım bir dahaki kaçamak nasıl olacak ben bile heveslendim ayol :nazar::halay: İçinde ne kaldıysa hayal et, ol, oldur, gelişine vur beybi :KK200:
Adam aklına ramazanın gelmekte oldugu dusunce delırıyor, ahdjshsks evlensem mı napsam ya :KK53: :KK70:sımdı sakasına bıle evlenelım desem daha soyunmadan bosalmasın bu:KK70::KK70:bunun eskı esı cok despot bır kadınmıs hep, kardesı anlattı bana. Yanı kadın yay gibi gerginmiş her ortamda. Yani kadın bosanmak ıstemese abim bosanacaktı o raddeye gelmıslerdı dedı. Kı avkatcım da bunu destekler nıtelıkte. Adam sevgı ılgı gormemıs kı adama kahve yapayım dıyorum sen yorulma ben yaparım dıyo ay nolcak deyıp getırıyorum tesekkur etmekten methıye duzmekten kahve buz. Ne ben boyle bır adama alıskınım ne de o boyle bır kadına. Gercekten bır butun olusturduk kısa surede. Kımde eksık parca varsa tak onune dusuyor, cok enteresan gercekten.

Ya kizlar ben sepet işini sevdim de bizim sepetin yanında makina falan yok o nasıl yaparım 🥳

Şimdi aynısını mırıldandım:KK76:Artık ona öylee anlam yükledim ki bilemezsin 😜 artık yazışmaları yetiştiremiyorum love baybysi topik aldı başını gidiyoreeeg:rolleyes:
Zemoyla bana kraliyet nişanı takacağlardı kabul etmeyip kendımızı halka arz ettik :KK70: :KK53:

Adam aklına ramazanın gelmekte oldugu dusunce delırıyor, ahdjshsks evlensem mı napsam ya :KK53: :KK70:sımdı sakasına bıle evlenelım desem daha soyunmadan bosalmasın bu:KK70::KK70:bunun eskı esı cok despot bır kadınmıs hep, kardesı anlattı bana. Yanı kadın yay gibi gerginmiş her ortamda. Yani kadın bosanmak ıstemese abim bosanacaktı o raddeye gelmıslerdı dedı. Kı avkatcım da bunu destekler nıtelıkte. Adam sevgı ılgı gormemıs kı adama kahve yapayım dıyorum sen yorulma ben yaparım dıyo ay nolcak deyıp getırıyorum tesekkur etmekten methıye duzmekten kahve buz. Ne ben boyle bır adama alıskınım ne de o boyle bır kadına. Gercekten bır butun olusturduk kısa surede. Kımde eksık parca varsa tak onune dusuyor, cok enteresan gercekten.
Maşallah love Allah nazarlardan saklasıın🥰
en kıymetlisi de kıymet verip kıymet görmek zaten.. bir kahveye bile güzel sözlerle gönlü hoş etmek🥰 Allah herkesi kıymet bilenlerle karşılaştırsın .. Bu arada dudişleri sufleleri okuyup okuyup kocamı özlüyorum burda günlerdir özlemimi iyice depreştirdiniz kızlar 🙊 kendisi askerde şimdi😢 bende sizlerin güzel yazılarıyla mutlu oluyorum sessizce takip edipp

Maşallah love Allah nazarlardan saklasıın🥰
en kıymetlisi de kıymet verip kıymet görmek zaten.. bir kahveye bile güzel sözlerle gönlü hoş etmek🥰 Allah herkesi kıymet bilenlerle karşılaştırsın .. Bu arada dudişleri sufleleri okuyup okuyup kocamı özlüyorum burda günlerdir özlemimi iyice depreştirdiniz kızlar 🙊 kendisi askerde şimdi😢 bende sizlerin güzel yazılarıyla mutlu oluyorum sessizce takip edipp
Allah kavustursun ınsallah:KK200:bulusunca burdan okuduklarınızla artık kaptırır gıdersınız, guzel dıleklerınız ıcın de ayrıca tesekkurler:dondurma:

Düz duvar kalmadı artık evde 🤫
Haftasonu muz geliyo.adami öyle bı kıvama getirdim ki geceliği gördüğü an iş bitecek.kara kara düşünmeye başladım 😂😂😂
Kizlar bişey yapayım ben bu adamı bu hafta uyuyamam yeter artık.
Nasıl yani?, istegı mı dursun, kecı gıbı tırmansın mı anlamadım:KK49:

Tirmansn canım ben tirmana tirmana bı hal oldum.adam da istek bitti bitecek diye ödüm kopuyo böyle yavaşlık görmedim ben 😂
Hıı anladım, ee o zaman harlamaya devam edeceksın

Allah kavustursun ınsallah:KK200:bulusunca burdan okuduklarınızla artık kaptırır gıdersınız, guzel dıleklerınız ıcın de ayrıca tesekkurler:dondurma:
İnşallah çok teşekkür ederiiim💕 aynen öyle yapıcam dönünce buraları tekrar tekrar okuyup uygulamalarla pekiştireceğimm 🤓🙊

Adama yapmadığım fantazi kalmadı.
Hıı anladım, ee o zaman harlamaya devam edeceksın
Adama bı yapışıp parcalamadigim kaldı o derece 😂
Bütün odayı gecelik kostüm odasına çevirdim 😍
Bakalım bu sefer işimi garantiye Alicam 450 sayfayı tek tek okuyup adamı harlicam artık.

Adama yapmadığım fantazi kalmadı.

Adama bı yapışıp parcalamadigim kaldı o derece 😂
Bütün odayı gecelik kostüm odasına çevirdim 😍
Bakalım bu sefer işimi garantiye Alicam 450 sayfayı tek tek okuyup adamı harlicam artık.
yarın haberlerde camdan atlayıp ayağını kıran adam haberi çıkmasın :))

Tamam da şimdi bu kadar zaman öyle bişey giymemiş bi insan olarak sıradan bişey gibi fantazi geceliği giyip tepkisizce yatmak saçma olmaz mı
Giy bacım karşısına çık, biraz yürü karşısında ,cilveli hareketler yap,nasıl olmuş falan de, vücudunu kıvır dans eder gibi hareketler yap,sen kendini beğenip özgüvenli olarak gidersen yanına bir şeyler olacaktır diye düşünüyorum 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X