- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat sana güzel, böyle bir şansın oldu, hayat sana yeni bir kapı açtı, sonuna kadar keyfii çıkar, içinde hiçbir şey kalmasın.Bayraklar yarıda, ben 'yaslı dul' um biliyorsunuzşöyan fantazik dünyamın iç sınırlarını yoklamak için bir süreçten geçiyorum, yapabıleceklerım kafamda az cok varıdı ama adam yoğudu biliyorsunuz
bende birdahaki kostüm yarışmasının iki katılımcısından hangisinin böyük ikramiyeyi alacagından ziyade hangi kategoride kime yarışacagımı merakla beklemekteyim. Latin esintileri mi efenime söyleyeyim rumeli balkan türküleri mi yoğsam belly dance mı tam bir muamma
![]()
Nutkunun tutuldugunu ıtıraf etmekle beraber bır erken bosalma olayı da hasıl oldu akabınde. Ama nasıl bır utanc nasıl anlatamam sana, sankı adama sen adam degıl madamsın demısım daha onceden erken bosalan bır okuzle evlı oldugumdan, erken bosalıp utanan adam gorunce bana da küçük çaplı bir 'apışma, kal gelmesi' olmadı değil. Genelde 'cok ozur dılerım love, herhalde cok heyecanlandıgım ıcın oldu, telafi edecegım' yerine 'böndö pöröblöm yök löv' diyen bır okuze alıskındım cunku, tüm organlarım içten dışa, küçükten büyüğe sardıldık inanır mısın,erken bosaldıgı ıcın ozur dıleyen adama da sahıtlık edecek organlarım var artık, vay be.. Adam da pandoranın kutusu ızlenımı yarattım mı bılmıyorum ama bır sonrakı hamleyı merakla bekledıgıne emınım. Mesela ben saldırmak ıstedım şöminenin başında, adam beni durdurdu, şu parçaları tek tek çıkarmanın zevkını benden alma dedı ya, bılseydım dolabı yıgardım üstüme ama nafile, tek parça gecelik, sütyen ve tanga ayrı ayrı alanlara özenle atılırken, bunlara 20şer dk ayırması beni bambaşka alemlere götürdü ve kafamda onunla ılgılı keskın bır ımaj olustu,. Kostümden hayvan gibi zevk aldıgını gördüm ama aynı zamanda tek tekçi de biraz. Misal yemek yerken de biraz mezeden biraz salatadan yumulmuyor ordan çakmıştım davayı. Kıssadan hisse adam hem herro hem merro yani. Zira sütün salgılandıgı bır organa 20dk ilah muamelesi çeken bir adama su narin bünyen rastgelmemişti henüz
Enerjisi yüksek bir kadının bulabileceği en büyük nimet senin önüne düştü. Bu ikiniz için de bir hediye, yaşadıklarınızın karşılığı her halde, kötü evliliklerden çıkmış iki insan olarak bulduğunuz nimetin farkındasınız ve bu birbirinize davranışınızı çok etkiliyor. Harika bir şey bu.Adam aklına ramazanın gelmekte oldugu dusunce delırıyor, ahdjshsks evlensem mı napsam ya![]()
sımdı sakasına bıle evlenelım desem daha soyunmadan bosalmasın bu
bunun eskı esı cok despot bır kadınmıs hep, kardesı anlattı bana. Yanı kadın yay gibi gerginmiş her ortamda. Yani kadın bosanmak ıstemese abim bosanacaktı o raddeye gelmıslerdı dedı. Kı avkatcım da bunu destekler nıtelıkte. Adam sevgı ılgı gormemıs kı adama kahve yapayım dıyorum sen yorulma ben yaparım dıyo ay nolcak deyıp getırıyorum tesekkur etmekten methıye duzmekten kahve buz. Ne ben boyle bır adama alıskınım ne de o boyle bır kadına. Gercekten bır butun olusturduk kısa surede. Kımde eksık parca varsa tak onune dusuyor, cok enteresan gercekten.
Dün gece aynısını yaşadım canımBenim adam bu başlığı okuyor falan olabilirrrrr miiii?
Dün oral konuştuk adam öpüşmeye başlar başlamaz emmek istiyorum dediii
Telefonumu da karıştırmaz asla ama çok fena denk geldii valla
Çok fenası seyler oluruduuuBenim adam bu başlığı okuyor falan olabilirrrrr miiii?
Shdjdhsksjs adamlar şimşek mcqueen e döndü be tekerin yansın ahddldhsksjshDün gece aynısını yaşadım canım
Biz yatakta konuşmayız muhabbeti yaptık adamın çesine vurdubu konuda hiç iltifat duymadım diyordum adam bana "şu kasları sıkman öyle bir keyif veriyor ki binlerce defa patlamak istiyorum" dedi.
![]()
ben şoklardayım, korkuyorum
benim telefonum meydandadır, uygulama kullandığımı da biliyor ama hiç telefonumu eline alıp bakmışlığı yok, bir iki komik cinsel anıyı okutmuştum sadece, kullanıcı adımı biliyor olabilir ama uğraşıp siteyi çözüp 500bin üyenin içinde beni bulabilir mi bilemedim. Bulsa bile onları okuyacak vakti olacağını hiç sanmıyorum.
Eee mutlu oldun mu bari yaşadıklarından![]()
Komik olan biz burada konuşuyoruz adamlara evrensel mesaj gidiyor. Ben çıkamadım işin içindenShdjdhsksjs adamlar şimşek mcqueen e döndü be tekerin yansın ahddldhsksjsh![]()
![]()
Ben burda ne konusursam olaylar konustugumdan tamamen bagımsız gelısıyo ashdjshsjs demek kı benım fıberde bı problem varKomik olan biz burada konuşuyoruz adamlara evrensel mesaj gidiyor. Ben çıkamadım işin içinden
Sen kendin sürprizlerle dolusun evren yetişemez hızınaBen burda ne konusursam olaylar konustugumdan tamamen bagımsız gelısıyo ashdjshsjs demek kı benım fıberde bı problem var![]()
![]()
Benim de telefon ortada ama eşim bakmaz yaniiii...Dün gece aynısını yaşadım canım
Biz yatakta konuşmayız muhabbeti yaptık adamın çesine vurdubu konuda hiç iltifat duymadım diyordum adam bana "şu kasları sıkman öyle bir keyif veriyor ki binlerce defa patlamak istiyorum" dedi.
![]()
ben şoklardayım, korkuyorum
benim telefonum meydandadır, uygulama kullandığımı da biliyor ama hiç telefonumu eline alıp bakmışlığı yok, bir iki komik cinsel anıyı okutmuştum sadece, kullanıcı adımı biliyor olabilir ama uğraşıp siteyi çözüp 500bin üyenin içinde beni bulabilir mi bilemedim. Bulsa bile onları okuyacak vakti olacağını hiç sanmıyorum.
Eee mutlu oldun mu bari yaşadıklarından![]()
Ay vallahi artık bugün ara veririm ama yaaa gece ölü gibi uyudum yorgunluktanÇok fenası seyler oluruduuu![]()
Mutlu olduysan gerisi hikaye. Bencil olacaksın arkadaş, onlar isterse bir şemilde uyduruyor kendini. Biz daha o meretebeye ulaşamadıkBenim de telefon ortada ama eşim bakmaz yaniiii...
Hem de nasıl mutlu oldum
Ay vallahi artık bugün ara veririm ama yaaa gece ölü gibi uyudum yorgunluktan
Evet yaaa özlüyorum vallaMutlu olduysan gerisi hikaye. Bencil olacaksın arkadaş, onlar isterse bir şemilde uyduruyor kendini. Biz daha o meretebeye ulaşamadık
Ben de eşimin bakacağını sanmıyorum.
Dinlen bakalım, bir geceama sende bu potansiyel varken dinlenmekten vazgeçmen muhtemel
Evle iş bu kadar yakınsa çok şanslısınEvet yaaa özlüyorum valla
Öğlen eve kaçarım belkiiii![]()
Yakın yakın 10 dk yürüyorum. Yakın olmasa bu tempoda perişan olurdum zaten.Evle iş bu kadar yakınsa çok şanslısın
Günaydın bence okusaydı önce temizlik yapmaya başlardı rahat olBenim adam bu başlığı okuyor falan olabilirrrrr miiii?
Avkatın evde siz kapatmayı akıl edebildiniz miShdkdhdsjsksk yan komşum zabağaa kadsr bağıra çağıra sevişti yine, sabahta hiçbirşey olmamıs gıbı bebesını okula getırdı merhabalastık, az daha ses yapmaya devam ederlerse maç skorunu acıkca sormayı dusunuyorum![]()
ulan su eve gelen hıcbır ınsan banyoda sevısırken camı kapatmayı akıl edemıyor
![]()
Ev de temizdi haaaGünaydın bence okusaydı önce temizlik yapmaya başlardı rahat ol![]()
Benim evle iş arası 75 km, ömrüm yollarda geçiyorYakın yakın 10 dk yürüyorum. Yakın olmasa bu tempoda perişan olurdum zaten.
Ama öğle yemeğine çıkamıyorum bazen iş oluyor.
Kız boşver sevişsin millettShdkdhdsjsksk yan komşum zabağaa kadsr bağıra çağıra sevişti yine, sabahta hiçbirşey olmamıs gıbı bebesını okula getırdı merhabalastık, az daha ses yapmaya devam ederlerse maç skorunu acıkca sormayı dusunuyorum![]()
ulan su eve gelen hıcbır ınsan banyoda sevısırken camı kapatmayı akıl edemıyor
![]()
Adam oyuncağına kavuşunca enerji gelmiştirEv de temizdi haaa![]()