Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merkezde olmaniz güzel olmuş. Tarihi bir şehir ZemheriPoyraz bulunduğunuz şehir. Çocukların yakın tarihi yaşayarak öğrenecek. Bende senin gibi idim 5 yil ilçede kaldim. Ama hasta etti. En dogru karari vermissiniz.

O Osirius benim apartmanda pirtlasan duyuluyor. Inan alt kat komşumun gece zortlamasını burdan duyuyorum o kadar ince duvarlar

Çocuğun uykusu ağırdır ya da odası banyoya uzaktır, iki kapıyı da kapatırsan duymaz
Bizde ikiside olmayinca ister jstemez merak ettim benim kiz 4 bucuk yasnda evde buyuk degil ayrica ust kattakilerin isigi yakmak icin dugmeye bastigi sesi hatta sessizlkte hapsuruk sesi vs duyuldgndan .... mimkin deel sesli olaylar

Acaba ust komsum sen misin
Malesef yeni binalar ytong tugla kullanldgndan acayp ses gecirgen

Bizde ikiside olmayinca ister jstemez merak ettim benim kiz 4 bucuk yasnda evde buyuk degil ayrica ust kattakilerin isigi yakmak icin dugmeye bastigi sesi hatta sessizlkte hapsuruk sesi vs duyuldgndan .... mimkin deel sesli olaylar

Acaba ust komsum sen misin
Malesef yeni binalar ytong tugla kullanldgndan acayp ses gecirgen
Sesin çok dikkat çekmesini istemiyorsanız bulunduğunuz yerde musluk ya da müzik açın, hatta su sesi olan müzikler açın su boşa gitmesin , su sesin büyük çoğunluğunu emer, müzikken emmez tabi o ayrı. Belki azıcık işinize yarar, ben de üst komşularımın hangisinin öksürdüğünü ayırabiliyorum yatak odasında, ama oynaşma seslerini hiç duymadım çok şükğr.

Apartmanda degılız ama evler bırbırıne cok yakın araya bı masayı zor sıgdırırsın oyle soyleyeyım, mutfakların hepsı ortak bahceye bakıyor, banyo camlarının hepsı de bırbırını goruyor. Tayinle buraya gelmıs ama bu evdekı 3.aile inan sürekli aynı muhabbet. Alt kat banyoda ınan evın yanından yaya gecse duyar o seslerı kı ben ust kat banyodan duydum. Tamam fantazik yapın ama camınızı barı kapatın yahu. İniltiyi geçtim artık bildiğin dirty talk olayı var, b...beni öyle çevir böyle bilmem ne, kadını da uyaramıyorum ılk tasındıklarında anaokulu bakıyorlarmıs kızlarına dıger komsum olan velı benı soylemıs, hem komsu hem velı, ne dıyeyım az sessız olun da denmez kı canım

Şehir gerçekten çok güzel, çok güvenli, çok mutluyuz ama yol ve yol parası yoruyor biraz.

Merak ettigim evde cocuk varken nasil bu kadar sesli olabiliyorlar
Muhtemelen cocuk odasını alt katta benım kıler olarak kullandıgım odayı yaptılar cunku cocuk bahceye cıktıgında falan odandan sunu al getır falan dedıklerınde jet hızıyla getırıyodu, yukarda olsa merdıvenden cıkıp ınemez

Dün akşam oğlan banyo yaparken çok ağladı inşallah sizi rahatsız etmemiştir, malum banyolardan çok ses duyuluyor desen olmaz mı, uydur bir şey işte

Dün akşam oğlan banyo yaparken çok ağladı inşallah sizi rahatsız etmemiştir, malum banyolardan çok ses duyuluyor desen olmaz mı, uydur bir şey işte
Kızım sesler gece 2-3te gelmeye baslıyor, muhtemelen onların bebe o saatlerde uyuyor kı bu kadar gec gelıyor sesler yada en son banyo fınalı bılemıyorum. Ee oglan o saatte yıkanmaz da ayakta da kalmaz, yonetıme de soylemek ıstemıyorum sadece komsu olsa bın kere gıtmıstım de hem velı hem komsu

Canım benim, aynı saatte olması şart değil ki, akşam bizim sesi duydunuz mu diyeceksin, mesajı alsın yeter. Banyolardan çok ses gittiğini anlasın yeter

OCanım benim, aynı saatte olması şart değil ki, akşam bizim sesi duydunuz mu diyeceksin, mesajı alsın yeter. Banyolardan çok ses gittiğini anlasın yeter
Anladım, tekrarı olursa dıyeyım bari. Anam boş geceleri de yok maşallah

Avkat bana hedıye etsın be aldım ben ona şarap hatta bıtırdık mayısın ıkıncı haftası tatıle cıkıyorum ınsallah o zaman kankeytama gıttıgımde oraya da ugrarım

Kız o kadar kuru fasulye yenir mi valla konusmalarin tamamini duyuyorum

Şaka bir yana bazen inan müstakil ev alasim geliyooo
Müstakil ev al ama lütfen göt göte alma, bak bana ufunet basıyor, mumkunse evlern arasında bır ev mesafesı olsun

Iyimis avkatlan ozlersiniz birbirinizi
Ona sende çık dedim, çok bozuldu ama bişey demedi, bende ee babaları cocukları tatıle goturecek ben evde mı kalayım fırsat bu fırsat dedım ama nafile acayip bozuk atıyo bana shdkdjs ben tatil alırken avkatla bu kadar ılerı gıdecegımızı tahmın etmıyordum almıs bulundum

Yaa cok tatlisiniz tek bozugunuz tatil olsun ozle beni asko de
Yqlniz soyle bi dusunuyorum da sizin konudan beri sanirim esit agirliktaki erkekler daha romantik oluyorlar

Yaa cok tatlisiniz tek bozugunuz tatil olsun ozle beni asko de
Yqlniz soyle bi dusunuyorum da sizin konudan beri sanirim esit agirliktaki erkekler daha romantik oluyorlar
Karşılıklı özleşiciğiz efem, bebelersiz bir tatil bana da ilk olacak, cok ıhtıyacım var, iliğim kemiğim güneş görsün biraz kafam dinlensin yahu, avkat dahil herkesten uzaklaşmak istiyorum, arkadasımı cok ozledım kocaları boşayan tatile çıkıyo ahdkdhssj eşit ağırlık derken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…